Dulceturi&papanasi(319)Bun venit Lisa si Melissa
Raspunsuri - Pagina 13
Roxali spune:
BINE AI VENIT PE LUME LISA MARIA SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE FAMILIA TA!
De cand am citit mesajul cu contractiile am avut asa o presimtire...de fapt a spus se pregateste ...
Sabina e minuna casa, camera copiilor super si tare luminoasa.
Papanash am vazut pozici de la Venetia, frumoase si ati prins un timp fain...intr-adevar ma gandesc mult ca ma intorc acasa si mai ales ca voi avea posibilitatea de a va cunoaste...cat mai oftam anul trecut
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxali spune:
Vreau si eu un pm cu numar telefon doct Topor ortoped...ca tare ma bate gandul...paseste si a mea inauntru...as vrea sa o mai vada cineva
Yaia mumoasa vacanta
Nu am gasit nici o pozica cu mogaldeata 2
...pleaseeee
Mada numai bine
Noi "fugim" 2 zile la mare asa ca maine seara , dupa terminarea munci o zbughim...ca altfel ma apuc de bagaje de acum![]()
numai bine
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Erina spune:
Buna dimineata!
Dau cafele si limonade la toata lumea! Se anunta o zi calduroasa!!!
Daria e bine,ieri a sarit 1.5 ore si s-a rostogolit prin pat inainte de somnul de prinz- ma capiase cu nervii.
Aseara la plecarea din parc din nou mornaiala.
Sper sa fie di buon umuore astazi ca iar avem drum lung de infruntat. Revenim marti daca nu cumva ma gindesc sa raminem o saptamina.
Singura problema ar fi ca am dat comanda de tricicleta si soseste marti.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Bebeka, Rebeca e fantastica cum face fraze!!! Sa stiica nu mereu pretul de la particulare e justificat mai ales la o virstaasa mica. Noi nu avem incotro pentru ca suntem venetici dar pentru cine gaseste o gradinita sau cresa de state fantastic!
Si eu -am mai spus in engleza Darei si stie si ea ciine, pisica, baiat...
As putea sa o instruiesc acasa dar parca nu mai rabdare plusca nu are compania copiilor...de asta copii trebuie facuti cind esti tinar...
Papanash, e foarte dificil cu gradinita pentru ca aproape toti se feresc sa recomande...oricum asteptarile sunt diferite la fiecare mamica...si apoi distanta la care se afla nu e mai mica ca cea la care se aflau cele din sectorul 6. Doua de care sunt interesata nu au program de vara, trebuie sa mai asteptam. La alta am fost invitati sa stam o ora doua sa vedem cum interactioneaza Daria.Cam asta e, revenim si mai cautam...
Te-ai mobilizat cu ceea ce iti propusesei sa faci?
Erina spune:
Ca se vorbea de picioruse. Si Daria duce un pic calciiul drept in exterior. Pe ea a depistat-o o dr. din Bucuresti care i-a facutcel mai completa examinare. I-a palpat abdomenul, i-a ciocanit oasele, examinat urechi, git, cap, pus copilul in pielea goala descult pe un scutec (asa a vazut problema desi toti imi spuneau ca are 11 luni , ca nu merge singura in picioare si ca nu isi pot da seama). Noi luam ghetute de la Ortopedia care sustin foarte bine glezna, au brant preformat dar din pacate numarul modelelor e limitat.
Erina spune:
Va doresc un week-end minunat!
Ne auzim, in citeva zile!!!
tomasa spune:
La multi ani, Lisa Maria! Bun venit pe aceasta lume! SabinaY, FELICITARI si refacere usoara!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
crishtina spune:
SabinaY felicitari pt Lisa Maria si refacere rapida! 
Vin si eu cu o intrebare mica la voi...Gelurile de dush pt copii sunt toate stilul ala de la Johnson's "no more tears"? Ca eu am folosit din alea pana acum...insa in magazin cand m-am uitat la restul nu precizeaza asta...daca e pt copii implicit nu ustura ochii? Ca nu as cumpara sa incerc doar....si asa face scandal cand pun dushul pe el, pe cap mai mult...de l-ar mai ustura ochii nu mai reusesc sa il convind sa facem dush ![]()
Crishtina
&
Robert 09.09.2007