Dulceturi&papanasi(319)Bun venit Lisa si Melissa
Raspunsuri - Pagina 18
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Inainte de toate, felicitari Marianei pentru baiatul mult-asteptat si bun venit in lumea oamenilor lui Daniel! |
Multam
.Vad ca se ingroasa randurile piticilor: felicitari mamicilor si bun venit pe lume printeleselor Lisa Maria si Melissa.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
bernix spune:
adimercedes, sanatae Lisei!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Rox, tu cum le mai duci pe toate?
Duamna C, nu mai popositi pe plaiurile natale in vara asta?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
ramonaiani spune:
Azi dimineata nu mai ploua, asa ca m-am incumetat sa ies cu amandoi puii afara (oricum trebuia sa fac rezervare la restaurant). Asa ca mi-am pus baiatul in wrap (erau 23 de grade afara si batea vantul, deci wrapul era chiar ideal pt vremea asta) si mi-am luat fata de mana. Eliza a inceput sa protesteze ca vrea sa mearga singura, asa ca am amenintat-o ca daca nu coopereaza, daca nu ma tine de mana, o duc acasa si o las singura in casa, plec afara la plimbare doar cu Daniel. Si uite asa am avut o fata cooperanta
(mai putin ultimele sute de metri cand ne-am intors acasa, ca a vazut o pisica neagra si a trebuit sa se duca ea s-o cerceteze).
Danielle - si pe mine ma dor rau sfarcurile, mai ales ca Daniel ar suge non-stop
. Din acest motiv, cand stiu eu ca e satul, ii strecor in guritza o suzeta, sa mai rontzaie si la ea
.
Vali - of, Doamne, ce-ai mai tras cu Andrei. Sanatate multa puiului, si putere tie sa rezisti
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
danielle02 spune:
`neata mamici

la toata lumea,mai ales mie![]()
multumesc frumos tare de sfaturi,
sabina,exact cum ai povestit m-a invatat si pe mine moasa,sa o pun pe sub brat,pe mine,pe sub mine sa prinda asa ca sa nu ii stea sanu atarnat pe ea etc...
nu iti zic.
tot e dureros de mor.mai ales azi cand m-am trezit,parca am febra musculara asa ma doare pe la sub brat,insa sanii nu mi s-au intarit sau ceva,sunt la fel,poate putin mai mari.
si inca o chestie,dupa ce a supt cam o ora,varsa tot.de asta ma enervez si ii dau sticluta.nu a vomitat deloc de la formula.ragaie mai bine si adoarme imediat ce bea 30-40 ml.
cand o pun la san si baga vreo 1-2 ore si o tin sa ragaie,vomita tot si iar urla de foame
a vazut si mama si nu a mai zis nimic,nu ma mai "obliga" sa o pun la san.
inca ceva,cum sa scap de constipatia asta.inca nu am avut scaun si ma dor toate de nu mai pot.burta,spate,in partea dreapta sub coaste,chiar si cand urinez ma doare de mor.daca nu sunt intr=o sec pe wc,fac pe mine
mari,am vrut sa ii bag si eu suzi insa o scuipa.
la Ebonee nu am avut absolut nici o sutura cu toate ca a avut 3.430kg si acu cand am facut o pisicuta de 2.895 m-a rupt toata.am crezut initial ca e doar o copca acolo sau cum so chema,insa cand dau sa pun mana,m-a facut franjuri.nus` cum a reusit.
am o "broderie" de mai mare frumusetea.
nu intelegeam eu ce face doc atata intre picioarele mele,eu vb la tel cu familia si nu mi-am dat seama ce se intampla acolo jos
sa va mai spun ca tafsu` nu stia ca eu am nascut,l-am sunat apoi cu video call sa ii arat mandretea
a inceput saracu sa planga cu tel in mana si ma intreba non-stop daca sa vina acasa,daca am nevoie de el etc desi il vedeam cum fugea sa se schimbe ![]()
ne-a luat pe amandoi prin surprindere copilul asta
ai mei sunt inebuniti dupa fete,mai ales dupa Ebonee ca nu au vazut-o de la Craciun si ea s-a adaptat foarte bine "situatiei" nu m-am gandit nici intr-o mie de ani ca o sa fie asa buna si intelegatoare.nu da nici un semn de gelozie nimic,asta pana la suzi.daca vede ca vreau sa ii dau si lu` sorasa,scandalul e gata![]()
am plecat ca nu mai pot sta in sezut
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
danielle02 spune:
proba de semnatura![]()
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Sabina spune:
mai, ea se supra alimenteaza la san, de aia regurgiteaza.Nu vomita tot, stai linistita....si stii de la ce regurgiteaza de fapt? de la combinatie lapte praf cu lapte de mama.
La biberon ii vine prea mult si i se mareste cumva artifical stomacul
, care e cat o aluna in prima zi si ajunge cat o nuca in cateva zile, natural, odata cu camntitatea de lapte supta de la san.
plus ca nu stiu daca o tii cum trebuie, adica mai verticala, cat mai vertical posibil.
daca suge o ora iti dai seama ca ai lapte, ca nu suge de fraiera!! Dar la bibe ii vine prea repede si bea prea mult, de acolo regurgitarea,.
hai ma, nu renunta numa ca te doare.....eu inteleg sa renunti ca n-ai lapte, da asa, nu prea se justifica, mai ales ca e o durere care TRECE!!!
pe cand asa, o sa regreti tot timpul ca n-ai incercat destul.
Alaptatul e o chestie grea la inceput, nu a negat nimeni asta, dar pe termen lung ...gandeste-te doar ce gaura in buget face laptele praf!
despre sani, nici la mine nu s-au umflat la Gheorghe, si crestea un kil pe luna.
gandeste-te ca e vara...sezenul enterocolitelor...ca vine toamna cu frig si raceli aduse de Ebonee de la cresa...si cat de simplu iti va fi sa tratezi toate astea pur si simplu alaptand.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
danielle02 spune:
sabina
nu am renuntat de tot.
ai inteles putin gresit,cand i-am dat doar san,fara formula,formula absolut de loc,a vomat laptele.
daca ii dau doar formula,nu vomita.
am facut proba sa vad ce si cum.:(((
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
gabitz78 spune:
neatza.
fetele din zona, eu acum ies cu piticii in tineretului, la diamond, langa sala polivalenta...daca mai apare cineva...luy, teo...
Sabina spune:
Danielle, pai i-ai dat formula de cum ati ajuns acasa...aia se digera f f greu :)
dar ma rog, oricum ar fi, sa stii ca regurgitarea e nrmala, Gh a regurgitat pana a inceput diversificarea...de fapt pana pe la 8 luni!
beneficiile pe care le aduce suptuk indelungat copilasului sunt mai mari decat neplacerea regurgitatului:)
tine-o cat mai vertical si mai fa un pic de pauze de ragaiala intre supturi.Tine-o mult la tine pe burta, sau la mama ta pe burta, sau la tati, sa stea cat mai mult in brate pe verticala, oamenii nu s-au nascut cu patut langa ei;)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo