Dulceturi&papanasi(319)Bun venit Lisa si Melissa

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello
Danielle, ce zapacita esti, cum ai nascut fara sa stie sotul . Se simte din postarile tale mandria pentru cele 2 printese, ai asa o stare de beatitudine....imi place tare . Relaxeaza-te cu alaptatul, e dureros dar sigur o sa reusesti , uite ce sfaturi iti dau fetele, relaxeaza-te si o sa fie ok.

Valentina, imi pare tare rau pentru toate neplacerile voastre din ultima vreme, dar acum a venit soarele, asa-i ?

Bernix, am vazut pozele frumoase din concediu. Dar ai pus putine, ce esti asa zgarcita cu noi ? Degetica a crescut si parca a facut falcute, ce tot zici ca-i slaba, arata foarte bine. Poza aia din piscina in care tati o tine pe mana si ea sta in picioare, aia e mortala. Poze din noaptea aia nebuna din Vama n-ai ? S-o vedem si noi pe Bernixa in relaxare totala .

Ramonaiani, bravos pentru plimbarea in 3. Daca o implici pe Eliza sa te ajute cu caruciorul sa vezi ce cooperanta o sa fie, isi asuma rolul de big sister si se va simti foarte importanta pentru toti. Si asa si este ! Auzi, dar parca la voi functiona serviciul ala social de la stat, nu poti apela pt o tipa sa vina sa va insoteasca la plimbare ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Aniast, am vazut ce frumos doarme puiul in patul de om mare . Dragul de el ! Ai primit mailul meu ?

Adimecedes, nu te gandi la prostii, vorba Sabinei, o raceala banala, asa se manifesta cu febra si apoi muci. Copiii sunt foarte rezistenti la boli si in scurt timp o sa fie ok.

ma duc sa imbrac copilul, mergem la racoare pe undeva la padure, sa vedem unde.
va urez un weekend placut !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Revin sa intreb daca Sofia a primit ce i s-a promis.
Sabina, s-a rezolvat ? Sunt incredibili de candizi si spontani . Fotografiaza, inregistreaza, scrie orice chestie de genul asta, sunt savuroase .

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

In primul rand, din suflet felicitari proaspetelor mamici si puilor ei:

Lisa Maria, sa cresti mare, sanatoasa si sa se bucure mami de tine!Felicitari, Sabinuta!

Melisa, bine ai venit pe lume! Dani, felicitari din suflet!

Bernix, multumesc si eu astept sa treaca raul asta sa ma bucur pe deplin de bebe. Ce frumoasa vacanta ati avut! Am admirat si pozele si v-am invidiat putin pt weekendul de libertate!

Valentina, tare rau imi pare de pataniile voastre! Of! Santate multa!

Sabina, felicitari si voua pt renovare! F frumos!

Erina, inteleg ca v-ati mutat? Sa fie intr-un ceas bun!

Danuta, nu am mai iesit cu Sara in vizite ca e pe antibiotic, tusea s-a complicat, se auzea deja un murmur, asa ca am stat cuminti acasa, inca mai tuseste!Tare mi-ar fi placut insa ne vedem! Mai venim noi insa si dam de veste!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

SabinaY felicitari si refacere usoara!Bun venit Lisa Maria!

Dani felicitari si bafta cu alaptatul!Bun venit Melissa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Ramonaiani, bravos pentru plimbarea in 3. Daca o implici pe Eliza sa te ajute cu caruciorul sa vezi ce cooperanta o sa fie, isi asuma rolul de big sister si se va simti foarte importanta pentru toti. Si asa si este ! Auzi, dar parca la voi functiona serviciul ala social de la stat, nu poti apela pt o tipa sa vina sa va insoteasca la plimbare ?

Mai, .. e mandria mea in joc. TREBUIE sa ma descurc. Mai ales ca ma bate gandul sa vin in tara (sotul mi-e plecat in conferinte 3 saptamani in septembrie ) - si sa vezi distractie pe avion cu 2 infanti. Pana una-alta, avem o problema, ca nu pot lua bilete on-line, ca Eliza n-are inca 2 ani impliniti la data plecarii, si un insotitor la 2 infanti nu e voie . Le-am scris alora de la Tarom, sa vedem ce-mi raspund. A, si ar mai fi si pasaportul lui Daniel, care ar trebui sa vina cam peste o luna, in speranta ca vine inainte sa plecam, ca altfel trebuie sa anulam calatoria, ca nu ne elibereaza nimeni alt act de drum, cand e data comanda de pasaport...

Sa nu uit - Sabina, multam de sfaturi si multi -ici.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
inca ceva,cum sa scap de constipatia asta.inca nu am avut scaun si ma dor toate de nu mai pot.burta,spate,in partea dreapta sub coaste,chiar si cand urinez ma doare de mor.daca nu sunt intr=o sec pe wc,fac pe mine

mari,am vrut sa ii bag si eu suzi insa o scuipa.

Join the club! Asa si eu, constipatie pana acum cateva zile. Am incercat de toate si n-a mers nimic, inafara de masajul anti-colici pt bebei . Umezesti burtica cu ulei si te masezi (destul de apasat, adica nu doar te mangai) in SENSUL ACELOR de ceasornic. N-am crezut ca functioneaza la adulti (pe Eliza o calma), insa a fost un adevarat miracol pt mine. A, si cica sa bei 2-3 litri de apa pe zi. Mi-am luat un pahar de-ala mare de 300 ml, si ma tineam sa beau 7-8 pahare pline pe zi (apa + suc de struguri, bun si ala pt lactatie).
Si cu pp am patit la fel - cand tuseam udam slipul. Incepe sa faci gimnastica a muschilor vaginali (iti imaginezi ca tii un supozitor - reprize de cam 10 secunde).

Suzeta si la mine o scuipa, insa i-o tin nitel cu mana, pana o prinde si incepe sa suga din ea. O scapa dupa aia, incepe sa urle, i-o tin din nou, si tot asa.
Perseverenta e mama reusitei .

Fug sa fac sarmale! (Vorba vine, mi le-a facut mama si le-a bagat la congelator. Acum ma duc sa le pun la fiert.)

www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ramonaiani,la fel am patit si eu cu baietii cand am fost in tara in martie.Nu mi-au dat voie cu 2 infanti,asa ca am luat-o pe sora mea cu mine si apoi a venit iar inapoi.Ne-a costat mult inca un bilet in plus,dar daca nu am avut incotro.Mie mi se spusese de la Finnair sa ii cumpar unuia dintre gemeni bilet si asa voi avea numai un infant.Dar si asa era scump si nu aveam nici un ajutor.Poate tu vei avea mai mult noroc.

Mergi la inceput

Ayumi - problema e ca la dus are sub 2 ani, la intors are peste doi ani. Deci oricum o dau, or sa sara in sus cei de la Tarom - ca n-am luat fetei bilet de copil la intoarcere. Astept sa vad ce-mi raspund la mail. Nu poate fi draqu' atat de negru ...
Si trebuie sa dau o raita pe la magazinele de jucarii, sa am cum tine fata ocupata 2 ore jumate in avion .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Hmmm...complicata treaba.Sunt curioasa ce iti vor raspunde cei de la Tarom.

Mergi la inceput