Dulceturi&papanasi(319)Bun venit Lisa si Melissa
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
Bine ai venit Lisa Maria, sa cresti mare, norocoasa si sanatoasa!Felicitari Sabina !

Bine ai venit Melisa, sa cresti mare, norocoasa si sanatoasa!Felicitari Danielle!

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
cecilia L spune:
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, am rezolvat momentan problema cu PC(atat cat poate tati sa mi-l lase acasa pe asta,laptopul meu e in doliu, iar momentan avem....alte prioritati), asa ca o sa intru mai rar...saptamana asta si apoi cam deloc vreo 2 saptamani.....concediu.
Valentina 
Despre noi, pot sa va spun ca ne-am acomodat bine acasa, mai avem putin de munca cu alintarea ...dar avem timp, de 3 zile facem la olita, a acceptat foarte usor, mai ales ca trage el apa si vede cum pleaca ''pisi''..cu kk mai asteptam, noaptea si afara ii mai pun pampers. Vorbim, intrebam tot ce vedem, imitam..cra cra..Valentina l-a auzit, este cuminte si intelegator, mai putin afara cu jucariile, unde facem un adevarat circ daca se atinge cineva de jucaria noastra, nu dam nimic si nu lasam sa ne atinga nimeni,in caz contrar imi spune ''hai atasa''(acasa) si tb sa plecam din acel loc........cam atat, revin.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
AYUMI spune:
Cecilia,dulce foc Cristi.
Mai avem papanashi la concurs?(eu daca am lipsit,nu am fost pe faza cine participa)
tomasa spune:
La multi ani, Melissa! Sa ai o viata minunata! Felicitari, Danielle!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Papanash, pls, ce antibiotic iei pt. ureche? Ma doare si pe mine de azi dimineata urechea cu amigdala si nu cred ca scap fara. La medic nu merg ca n-am cand si nici asa nu pot sta.
Rox, deja i-au aparut Alexandrei dintisorii definitivi? Sa inteleg ca deja la anul ma pot astepta si la Tudor? Credeam ca mai e muuult pana acolo, parca de-abia i-au iesit cei de lapte...
Yaia, revin cu mai multe despre noi si poze, promit. Pana atunci spun doar atat: AM SCAPAT DE PAMPERS!!! de la an si 8 luni am inceput operatiunea, acum mai purtam doar la somn.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
rnico spune:
ceau!
bine v-am regasit fetelor!
noi suntem cantonati la bunici (din lipsa sot plecat la job extern) si cu greu am reusit sa intru din nou pe forum
felicitari pt bb! (am reusit sa frunzaresc capitolul asta
)
danielle sper sa reusesti cu alaptatul
alesia a regurgitat pana la diversificare, iar tudor acum la 3 luni are zile in care cred ca da totul afara sau ca sta non stop la san
acum la 3 luni am din nou o rana la un san(pt ca intr-o noapte s-au trezit amandoi deodata si fiecare o vroia pe mama pt el, asa ca am avut o pozitie gresita la san), dar nu vreau sa ma dau batuta, vreau sa alaptez pana la 6 luni exclusiv ca si prima data
... sunt si la mine nopti in care dupa 3-4 treziri si apoi scularea data de alesia la ora 7 ma bate gandul de biberon, dar imi trece repede and ma candesc la cat costa laptele praf si ca trebuie toata ziua sa sterilizez diverse
despre constipatie...apa e sfanta...peste 2 litri si apoi fructe si cereala
cu olita...alesia face pp daca ii sugerez eu, l-a un moment dat cerea singura si pt pp si pt cc dar a speriat-o un scaun mai tare si a regresat
...sa speram ca vom reusi in viitorul apropiat ![]()
sper sa mai reusesc sa intru pe aici cel putin sa va salut
http://4popesti.blogspot.com/
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)