Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)
Raspunsuri - Pagina 6
narcisa.s spune:
Fetele mele dragi,multumesc tare mult pentru urari!Sunteti niste minuni ale lui Dumnezeu!
Un anisor l-am implinit cu circ si scandal.Ca de obicei.Eu m-am cam abtinut sa povestesc ce si cum, mai ales cnd era vorba de parinti, dar ieri s-a depasit umpicut limita.In plus si draga de Boti a asistat la tot circul.In fine, o sa va povestec cand se termina balciul.
Capri, bestial tortul si superbe pozele din concurs.Cel putin prima e de revista, m-a dat pe spate!Votat!!!!
Va multumim tare mult si pentru voturile pe care ni le-ati dat, sunteti niste scumpe!!
asaaaaa....Camy dar ce ti-a facut aia de te-a enervat mai atre ca Pustai???Si asta e greu de tot sa te enerveze cineva mai tare ca Pustai!!Ia spune aici
Atb-ule, eu astept sa-mi dai vestea cu muschi
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Despre educatie.Despre credinta.Despre copii si parinti - www.7anideacasa.blogspot.com
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
AnnaBaby spune:
Gata am recuperat, multumesc tuturor pt urarile si aprecierile la adresa Ioanei.
Diarux multumim mult pt poezie, e foarte faina, cu adevarat speciala!

Am pus poze de la mare pe picasa, am admirat si eu pozele cu pepenasii in vacanta, care mai de care mai frumusei! Sa ne traiasca!
Si am votat pozele fetelor nostra din concurs, Capri si Narci, pe bune, fara "pile"
, ci pe merit!![]()
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
kamelya spune:
LUCA 
MIRUNA 
Atbeule nu ne spui daca e II? ne lasi asa?
moni nasul nostru este din Ardeal si imi spunea ca la ei nu se rupe turta/mot
eu si Daria il astepatam pe tati sa mergem la vaccinul de 1 an ca posibil saptamana viitoare sa plecam la Ardeal
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
AnnaBaby spune:
Cu intarziere si cu scuzele de rigoare urez si eu LA MULTI ANI tuturor pepenasilor sarbatoriti saptamana asta: Daria Maria, Razvan, Ilinca Melania, Alexandru Matei, Ioana Maria, Daria Ecaterina, Miruna, Alex, EEvi Klaara, Leia Maria, Irina, Andrei Gabriel, Patrick Ioan, Anais Iman, Natalia Ioana, Luca Andrei, Luca, Miruna 

Sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parintii vostri!
Si un gand frumos si o lumanare pt ingerasul nostru Darius! 
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
anaxena spune:
La multzi ani pepenasilor care din nou i-am ratat!!!
sunt ocupata cu salonul pana peste cap...se pare ca azi ar fi ultima zi de santier si de luni curatenie si mici amanunte
partea buna este ca am chiria muult mai mica,muult mai mult spatiu si e foarte aproape de casa,asha ca doarme si Maria dupa 1 an acasa dupa amiaza,nu de alta dar in landou nu mai avea nicio shansa,asha ca o sa am timp si de DC
atb ashtept si eu vestea!!!
si ma tot gandesc si eu: sa mai ashtept un an,sa-l fac pe bb acum...hmmm,grea decizie
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
AnnaBaby spune:
Chiar asa, Atb, ne mai tii mult in suspans?
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Ioana doarme de 3 ore, ce o fi apucat-o? Ea rareori depaseste 2 ore.
Am uitat sa ma laud
cu dintisorul cu nr 5, iar nr 6 sta si el sa iasa din zi in zi.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Yael spune:
Multumesc din suflet pt. urari
si un
tuturor in continuare!
Patrick Ioan, Anais Iman, Natalia Ioana, Luca Andrei, Luca, Miruna & Nicholas Cristian
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
iriss27 spune:
Am vorbit cu nasi-mea azi si i-am zis ca pe 8 aug o astept la ziua lui Dav. Si ea imi zice ca pe 8 vrea sa plece la mare, ca daca e acasa vine cu placere. Adica cum? NU se astepta sa ii fac ziua copilului? Se asteapta sa ii rup motu fara ea ? Vi se pare ca sut eu deplasata?
Ma rog, acum nasa de ceva timp e sparata ca nasu a plecat de acasa cu o patachina, pe de o parte o inteleg ca nu are chef de evenimente, dar totusi, si-a asumat rolul asta. Ca sa nu mai zic ca nu se mai intereseaza de copii de mult.
Ce rol trebuie sa abia nasii pt copil? Asta va intreb apropos de faptul ca tre sa botez si eu in toamna o fetita. In afara de partea financiara, ce tre sa mai fac? Religia zice ca sunt parintele lui spiritual, deci tre sa ii indrum pasii pe drumul credintei,. dar cum?
Intrebari filosofice ce iulie canicular 

Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Caprioara spune:
Helau,
Am intrat scurt sa urez sarbatoritii de azi:
LA MULTI ANI:
Luca de bubuleana
si
Miruna de Ralu!
Sa va dea Dumnezeu o viatza minunata!

Am invitatii in curte, insa a trebuit sa intru cu fata in casa sa doarma, ca afara nu adormea neam cu atata lume in jur
. Acum astept sa se trezeasca ca sa incepem distractia cu tortul, turta si tava
.
Narci, imi pare tare rau ca ai avut circ;
multi si nu te mai necaji.
Camy, pupam tare burtica. Si cu nervii, e de inteles acum, zau
. Hormonii tropaie, deh!
Xena, ce bine ca e aproape salonul de casa! Spor sa terminati cu toate amanuntele cat mai repede si sa te linistesti.
Yael, ce frumos mananca inghetata printesa ta
!
Trebe sa fug.
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate