Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Of course, si eu pe ultima suta de metri, urez LA MULTI ANI!!!
Patrick Ioan de pagurschimag sa ai o viata fericita alaturi de cei dragi!
Anais Iman de Narcisa DD sa reverse toate binecuvantarile Lui peste tine si familia ta minunata!
Natalia Ioana de katalyna multa sanatate, fericire si iubire!
Luca Andrei de moni_or sa cresti mare si sanatos pui scump, sa le inveselesti zilele parintilor tai!

LA MULTI ANI!!! Monica (Map)

Cuscra, felicitari pentru certificate!!! Si distractie placuta la mare!!!
Vazut filmuletul cu Julia pe pervaz, parca-l vad pe Nicholas, si el are tendinta de a se urca pe pervaz, si asta numai din vina mea ca ii tot arat copii ce se vad in parcul din spatele blocului nostru. Acum, cum aude voci de copii, cum se indreapta spre geam. Am noroc ca el inca nu se suie singur in pat ca e destul de inalt.
Vazut poze si filmulete cu printesele de Anglia. Ce mari si frumoase sunt! Si ce mai trece timpul... Ari deja aproape 3 anisori!
Votat pozele din concursuri!
Va multumesc ca-mi tineti pumnii. Maine va spun rezultatul. Am o stare de somnolenta de cateva zile incoace... Si uit de la mana pan' la gura.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Votat si eu ratustele de Caprioara ,Narcisa si Moni_or
Eu m-am apucat sa caut bona, de fapt impropiu spus bona, practic vreau o femeie care sa stea 2-3 ore pe zi cu Alexandra.Ideal ar fi sa o scoata la plimbare in timpul asta ca sa pot face eu in voie una alta prin casa,asa ca deocamdata mi-am intins antenele printre cunostinte, ca n-as avea curaj sa trimit copilu la plimbare chiar asa cu orcine.Sa vedem acum daca am noroc.
CAPRIOARA, urata experienta cu vaccinul
CRISTINA, multumim pentru vot
MARINA, sa va fie de bine concediul
ATB, doamne ajuta sa fie bebe!Astept cu nerabdare sa ne spui rezultatul testului
CAMY, stai linistita , asa-s toate gravidutele.Deh, hormonii bata-i vina!
BIRIBU, ce urat din partea acelei persoane(ca doamna n-o pot numi).Eu as reclama-o.
ANABABY, sa va fie de bine concediul,
ANKALAURA, felicitari pentru certificatele de imigrare!distractie placuta la constanta
DIA_FILIPAS, sa va fie de bine tunsoarea.Si alexandrei ii plac castravetii
MADA, spor la pregatiri, cu siguranta va fi o petrecere foarte reusitaVizionat si poze si filmulete, superbe printesele
ARIADNA, vizionat micuta cataratoareSi fii-mea are aceeasi tactica la catarat, noi ii spunem maimutica
SYBILLE, am dmirat pozele din concediu, sunteti o familie minunata.M-ai incitat cu minunatia aia de poza asa ca astazi cu chiu cu vai am reusit sa pozez si eu odrasla la sa,iar maine o sa rog sotul sa ne pozeze pe amandoua.
Apropo de chestia asta cu alaptatul, sotului nu-i e rusine ca alaptez inca, ba din contra, in schimb ma mai intalnesc cu cate o mamica, bunica, etc, si din vorba in vorba, cand aude ca eu inca mai alaptez s eintoarce catre fata si zice:"vaaai, ce rusine, fata mare si inca mai papa tzitzi!"Ce-o fi asa rusine nu pot sa ma dumiresc.Da cu prima ocazie cand ma mai intalnesc cu un specimen din asta o sa zic si eu catre odrasla din dotare "vaaai, ce rusine , baiat mare si sta cu suzeta in gura!", sau"vaaai ce baiat mare si papa la biberon"

Daca va place poza noastra dati-ne si noua un vot aici va rugam http://www.dolcestar.ro/poza/686558 Multumim

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gata cu treaba pe azi, desi vad ca se facu deja maine .
Iaca si rezultatul muncii, tortul Ilincai pentru maine. Cum vi se pare? Aveti sugestii, trebe sa mai schimb ceva la el oare???
Pana la urma o sa fim cam 20 de persoane, si incepem pe la ora 13. Sper sa fie vremea buna ca sa stam in curte, unde a pus tata azi si o piscina pentru copii. O sa facem un gratar cu cartofi prajiti, o salata de legume de sezon si tortul. Mai mult nu ma simt in stare sa fac .

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Apropos de copilul copia noastra. Ii fac lu' fii-mea teorie (nu mai stiu despre ce), dupa cateva replici de-ale mele o aud: "mami, ias-o banta". Fac niste ochi Asa ii zic eu cand ea insista sa faca ceva ce nu ii dau voie si tot insista. Si a mea nu are nici 2 ani juma, deci e precoaca, nu?

Si mai avea o replica pe care mi-o dadea, dar am uitat-o ...

Fii-miu a continuat si azi epopeea urletelor la culcare, asadar l-am adormit iar la san, caci nu mai pot altfel, decat daca plec de acasa sa nu-l aud, caci nu mai poci sa aud plansete, de fapt urlete, ca urla cat il tin plamanii.

Maine barbate-miu se duce cu Yvo la Epoca de Gheata 3, tridimensional cica. Mor de curiozitate sa-l vad si eu, dar nu ma pot duce cu Dav, sa nu=mi faca o scena pe acolo si sa arunc banii pe belet.

Exista in Baneasa Shopping magazin Fox kids?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CAPRIOARA, arata bestial tortul! Eu zic ca nu-i mai trebuie nimic, mai bine de-atat nu se poate!

Daca va place poza noastra dati-ne si noua un vot aici va rugam http://www.dolcestar.ro/poza/686558 Multumim

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Uoffff, cand vad poze cu torturile voastre imi vine sa plang.... Eu sunt total antitalent la capitolul dulciuri, de fapt poate daca as exersa as reusi, dar fiindca nu ma atrage si nu-s deloc cu dulciurile, nu ma bag la asa ceva. Asa ca am dat comanda la cofetarie, la un tort maresal, si acum imi e ciuda, parca e prea putin, m-am trezit pe ultima suta de metri si era prea tarziu sa fac comnada la ceva mai complicat si mai sofisticat. Faza e ca noi maine avem niste invitati, nasii si prietenii cei mai apropiati cu copiii, nu vom fi multi, maxim 15 persoane, iar de mancare vom face comanda la pizza. Pentru duminica ne-am hotarat sa-i luam pe parinti si sa mergem la Cheile Turzii, la un gratar in aer liber, pentru ca ei se vad destul de rar (ai mei cu ai lui), stand in orase diferite, si-l vom sarbatori pe Nicholas in natura. Bine, la noi in Ardeal e mult mai simplu pentru ca la noi nu exista nici o datina, nu se taie motul (s-a taiat la botez un smoc de par), nu se rupe turta, nu se alege de pe tavita. E doar o simpla aniversare, nu se face asa mare tam-tam. Dar eu cand vad pozele voastre de la aniversari parca imi e ciuda ca nu am si eu asa amintiri frumoase. Nu ma indoiesc nici un moment ca pentru noi, ca si parinti, prima lui aniversare va fi unica si plina de emotii, dar mi-ar fi placut sa fie mai incarcata, iar eu sa ma pregatesc mai din timp, sa o fac mai speciala...Uoffff, ma simt asa de aeriana cateodata...

Eu nu mai intru decat maine seara/noapte dupa ce-mi pleaca musafirii, asa ca urez de pe-acum LA MULTI ANI!!!Luca de bubuleana si Miruna de Ralu!!!
Tuturor celor care sarbatoriti maine va urez distractie placuta, sa aveti parte de momente fericite alaturi de cei dragi!!!Si pepenasii sa primeasca muuulte si minunate cadouri de care sa se bucure si sa le foloseasca sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Uoffff, cand vad poze cu torturile voastre imi vine sa plang.... Eu sunt total antitalent la capitolul dulciuri, de fapt poate daca as exersa as reusi, dar fiindca nu ma atrage si nu-s deloc cu dulciurile, nu ma bag la asa ceva. Asa ca am dat comanda la cofetarie, la un tort maresal, si acum imi e ciuda, parca e prea putin, m-am trezit pe ultima suta de metri si era prea tarziu sa fac comnada la ceva mai complicat si mai sofisticat. Faza e ca noi maine avem niste invitati, nasii si prietenii cei mai apropiati cu copiii, nu vom fi multi, maxim 15 persoane, iar de mancare vom face comanda la pizza. Pentru duminica ne-am hotarat sa-i luam pe parinti si sa mergem la Cheile Turzii, la un gratar in aer liber, pentru ca ei se vad destul de rar (ai mei cu ai lui), stand in orase diferite, si-l vom sarbatori pe Nicholas in natura. Bine, la noi in Ardeal e mult mai simplu pentru ca la noi nu exista nici o datina, nu se taie motul (s-a taiat la botez un smoc de par), nu se rupe turta, nu se alege de pe tavita. E doar o simpla aniversare, nu se face asa mare tam-tam. Dar eu cand vad pozele voastre de la aniversari parca imi e ciuda ca nu am si eu asa amintiri frumoase. Nu ma indoiesc nici un moment ca pentru noi, ca si parinti, prima lui aniversare va fi unica si plina de emotii, dar mi-ar fi placut sa fie mai incarcata, iar eu sa ma pregatesc mai din timp, sa o fac mai speciala...Uoffff, ma simt asa de aeriana cateodata...

Eu nu mai intru decat maine seara/noapte dupa ce-mi pleaca musafirii, asa ca urez de pe-acum LA MULTI ANI!!!Luca de bubuleana si Miruna de Ralu!!!
Tuturor celor care sarbatoriti maine va urez distractie placuta, sa aveti parte de momente fericite alaturi de cei dragi!!!Si pepenasii sa primeasca muuulte si minunate cadouri de care sa se bucure si sa le foloseasca sanatosi!

pai cum????????? cand ne anunti daca e bebe2 in burtica??????...ca na...am si eu o curiozitate acum...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

si pt ca tot va povesteam cat de nervozata sunt eu......cred sinc er ca ma paste macar un avertisment.....ca m-am luat rau de tot de una de la nov-dec2009...si am facut-o cu ou si cu otet...pe PM ce-i drept dar nu conteaza....a reusit sa ma scoata din sarite mai rau chiar si decat Pustache al meu.....dar macar cu asta sunt maritata...

in fine...poate am noroc si nu-mi inchid contul..dar si daca o fac....asta este...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

la multi ani fericiti si sanatosi pt Luca si Miruna...

iar pt maine... scumpul meu Filip....pt ca este asa putin..si al meu ...si pt Nicholas...La multi ani, sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire la maxim!

si acum merg sa fac baita...sa ma aranjez ca cica merg la nunta in Bucuresti...desi nu am deloc chef si pofta....dar deloc!!! si este nunta prietenei mele cele mai bune din copilarie...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc la toata lumea pentru urari! Sa va dea Dumnezeu tot binele si voua si la copilasii vostri!

LUCA
[b] MIRUNICIMEA TA FRUMOASA SI DELICATA

Sa va dea Dumnezeu vieti armonioase si oameni buni in jurul vostru, sa nu va pierdeti niciodata inocenta!

MADA UK, ce scumpa e Ami cum face ea woaaaw cu ochii mari si gura mare, iar de dansatoarea Ari ce sa mai zic, poate o dati la niste cursuri de dans, ca vad ca are chemare, mai dansa ea si in alte filmulete

ANNA, ma bucur ca s-a comportat bine Ioana in vacanta

ATB, da-ne vesti, ca asteptam cu sufletul la gura!

VIOLETA, proaste mai sunt si fiintele astea care zic ca e rusine sa papi tzitzi cand Alexandra n-are nici un an, sau doar invidioase?? Ce-as fi vrut eu sa mai am lapte si acum, ca daca tot ma scol de atatea ori noaptea macar sa-i dau ceva bun, dar na, daca nu e nu e...

CAPRI, eu ma tot minunez de unde ai tu putere sa faci atatea... E superb tortul Iar Ilincuta e o frumusete, cum sa nu castige pe merit???

Cu tortul nici eu n-am nici cea mai mica sansa sa fac ceva prezentabil, sunt un antitalent la bucatarit, asa ca am comandat unul, sunt tare curioasa daca va iesi ca in poza. Cat despre petrecere, noi vom fi 10, nu multi, si nu vom taia motul ca asa cum a zis ATB la noi in Ardeal nu e traditia asta (si oricum l-am tuns deja o data pe Luca), insa cred ca faza cu alesul de pe tavita o sa o facem, ca mi se pare tare interesanta...

CAMY sa va simtiti bine la nunta, poate totusi nu va fi asa rau.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput