Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI PEPENASILOR SARBATORITI IN ACESTE ZILE :

Irina

Andrei Gabriel

Patrick Ioan

Anais Iman

Natalia Ioana

Luca Andrei

SA FITI SANATOSI, FERICITI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!!

LA MULTI ANI MAP!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Azi am tuns-o pe Miruna...mamaaa ce a plans! Asa s-a zbatut ca nu a apucat frizerita sa o finieze...i-au mai ramas cateva smocuri mai lungi, noroc ca nu se vede...O sa-i fac poze, cand gasesc incarcatorul de la acumulatori, ca in debandada asta...

Am vazut ca mai avem printre noi o mamica tare curajoasa:

Atb sa dea Domnul sa fie asa cum iti doresti!

Miruna a descoperit de ieri castravetele! I-l tai in 4, de-a lungul si musca din el. I-l dau cu paine cu unt si cascaval ras deasupra, felia o las intreaga, si musca din ea. Tare ii mai place!

Ma duc sa pazesc mancarea, si sa ma intind putin, ca tare sunt obosita! O sa intru curand sa vad minunatii de poze, ca deja is tare curioasa!

Va si va doresc o dupa-amiaza placuta! Sper sa ne revedem curand!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor...eu cred ca am ramas cu pitici pe creier..
parca am imbatranit 1000 de ani..am devenit certareata si carcotasa....

nu stiu ce naiba e cu mine...dar m-am schimbat...si nu in bine..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Cami taci tu cu certareata... pai eu cind eram gravida moama ce nervi aveam, revolutie era in jurul meu cum misca cineva in front ... Stai tu linistita si nu te stresa din asta, daca te supara careva arde-i nene...

In aceeasi ordine de ideii am niste draci mari cit casa azi de-mi vine sa urlu de nervi. hai sa ma descarc: duc fata la gradi, ajungem noi un pic mai tirziu ca de, piciu ba face kk ba nus ce, in fine. si aia deja strinsesera breakfastul dar oricum erau inca tavile acolo linga masute, si aveau niste clatite si un sirop, nimic special dar asta mica se aseaza la masa ca vrea si ea. nu maninca intotdeauna dimineata acolo dar uite azi vroia. si profa lor, una care suplinea azi, cica nu mai poate sa-i dea ca a trecut timpul de breakfast si tre sa inceapa activitatile. eu zic nu ca sa-i dea ca e flaminda, ea il ia pe nu in brate si se creeaza asa un moment interesant .... de draci am iesit din clasa sa nu o iau de cap, ca mi-era de copii, nu avea sens in fata lor sa incepem o cearta. anna a ramas cam trista dar stiam ca va fi ok ca papase ceva acasa. si eu acuma tremur oata de nervi si imi pare si rau ca nu am luat copilul de acolo sa merg la directiune sa-o fac cu ou si otet si sa-i amenint ca m-au pierdut de client. ca stiu ca probabil ar veni cu aia in dinti sa-si ceara scuze, ca-s destule gradinite particulare in zona... da si mai e dilema, cum imi va trata ea copilul daca eu fac scandal. nu se pune problema ca s-ar putea purta urit, dar stiti cum e.. poate sa fie doar un pic mai rau decit cu altii si copilul simte... stau ca proasta si ma gindesc ce sa fac, sa ma pling sau nu??!!!
bai ce greu e sa fii parinte

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Patrick Ioan de pagurschimag
Anais Iman de narcisa.s
Natalia Ioana de katalyna
Luca Andrei de moni_or

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Biribu sa-ti treaca supararea. din pacate asa sunt unii oameni, nu au suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor!
Ne-am intors din vacanta! Vreau sa spun ca a fost neasteptat de bine, Ioana s-a comportat exemplar, sincer nu ma asteptam, dar a fost super ok. Nu s-a dat peste cap cu programul, drumul a fost relativ ok, dar asta era de asteptat ca a durat vreo 8 ore, insa a stat in scaunel, am mai distrat-o eu, a si dormit... A papat bine, a dormit bine, chiar mai bine decat acasa, s-a jucat pe plaja, ii place la nebunie in apa, ii place sa manance nisip, am dat-o in carusel, am distrat-o, am facut multe poze si filmulete, o sa pun si pe picasa cand gasesc putin timp. Deocamdata am de recuperat din urma capitolele din zilele trecute. Va pup si vb mai tarziu.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Biribu ce femeie fara suflet....
Annababy bine ati revenit.Abia astept sa vad poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La multi ani Anais-sirenuta frumoasa; Luca-iubit carliont; Ioana si Patrick! Sa va aduca Dumnezeu numai sanatate in viata, bucurii, fericire, zambete si soare!

La multi ani Monica si tot binele din lume alaturi de baietii tai!

Si pentru ca in weekend nu sunt, le urez si pepenasilor sarbatoriti: La multi ani Mirunicimea Sa cea superba si Luca de care-mi e dor (si de maica-sa:) ), sa fiti sanatosi, frumosi, norocosi si luminosi!

si La multi ani Filipan-ginerica cel mai frumos si Nicholas, pui senin si suav! Sa va fie viata o calatorie ca un basm, plina de lucruri frumoase si oameni alesi! Sa aveti numai bine, dragilor!

O seara frumoasa si un weekend insorit tuturor!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Patrick Ioan
Anais Iman
Natalia Ioana
Luca Andrei

Sa cresteti mari si frumosi,sa va bucurati parintii!!!!
LA MULTI ANI MAP, multa fericire, iubire si impliniri

Mergi la inceput