Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)
Raspunsuri - Pagina 3
dana81 spune:

Patrick Ioan
Anais Iman
Natalia Ioana
Luca Andrei
Sa cresteti mari si frumosi,sa va bucurati parintii!!!!
LA MULTI ANI MAP, multa fericire, iubire si impliniri
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
M&M spune:
MAP, LA MULTI ANI!!! ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI MULTE BUCURII ALATURI DE COPII SI SOT!!
Moni, am votat poza...
Am gasit si pozele cu Anais si le-am votat
Fetele daca mai e cineva in concursm scrieti mare sa vada si ochii mei...
Si inca o intrebare , cate voturi sau puncte am voie sa dau?
Mamica de poznas
flo1980 spune:
Oooo Cristina ce de-a evenimenteeee! Sa fiti fericiti!
Ariadna cataracioasa mica te tine pe jar??? Fa un baiat
asa o sa stai linistita ![]()
Diarux am glumit bre!
Anka nici eu nu-i dau des, uneori chiar refuza. Mi-ar placea sa manance branza normala dar nu mai vrea. La 1 an manca si de capra (de la bunica mea). Evit si eu pe cat se poate chimicalele, insa la soacra cand merge mananca salam cu paine dom'ne 
Mai mananca si Almette, a luat si David cateva bucatele de paine cu... asta e mai ok? dupa ce scrie pe ambalaj, ar fi sau 
Cu limbajul ai dreptate, imita. Bine ca am scapat de "proast-o/ule, nesimtit-o/ule.....
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Marina_1609 spune:
HEELO gagici
la multi ani, pepenasi in sarbatoare!
noi ne-am intors de la mare. a fost fain. am prins vreme buna. Sofiei i-a placut de data asta. S-a jucat frumos in nisip si piscinuta. a luat si putin bronz
Pun si poze.... Am vazut si albumele noi aparute cu pepenasi superbi
Peripetii am avut destule dar nu am timp sa povestesc.
va pup. revin
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
violeta29 spune:

LA MULTI ANI PUILOR, SA FITI CUMINTI SI SA VA BUCURATI PARINTII
Patrick Ioan de pagurschimag
Anais Iman de narcisa
Natalia Ioana de katalyna
Luca Andrei de moni_or

LA MULTI SI FERICITI ANI MAP, SA FII IUBITA!

Daca va place poza noastra dati-ne si noua un vot aici va rugam http://www.dolcestar.ro/poza/686558 Multumim
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
Tecky spune:
Ankalaura si flo va multumesc pt raspunsurile legate de branza topita.Eram foarte curioasa pt ca ieri la cumparaturi am vazut o mamica cu un baietel de aceeasi varsta cu ai nostri care a cumparat 2 cutii de Apetito...
marina bine ati revenit,astep poze.
LA MULTI ANI Map!
Cristina distractie placuta in weekend!
diarux de unde ai soro atata inspiratie de compui poezii atat de frumoase?

Profit si eu ca doarme Ralu si ma intind si eu un pic in pat![]()
V-am pupat
Caprioara spune:
Helau,
Am intrat scurt ca am treburi multe pentru maine, cand o serbam pe Ilincutza.
La multi anisori, cu bucurii nenumarate pepenasilor:
Patrick Ioan
Anais Iman
(sirena noastra draga),
Natalia Ioana
Luca Andrei
Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viatza!

La multi ani mami Map, multa sanatate, bucurii si impliniri!
Profa, multam muuuult de poezica
! Am copiat-o in jurnalul Ilincai
.
Fetele, multumim de voturi
.
Am o maaare rugaminte la voi: as vrea sa ne votati doar daca va plac pozele, si indiferent cu cate puncte (1, 2, 3 etc). Pentru ca vreau sa avem un punctaj pe merit, ok
?
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
MissJJ spune:
Buna fetele!
La Multi Ani
Patrick, Anais, Natalia si Luca
Map

Noi ne pregatim de party in august printesa mare face 3 ani.
Avem prima petrecere cu, colegi de la gradi si mamicile ca na nu stau copii fara mamici facem tot asa relax bbq ceva special pt cei mici un bouncy castel inchiriem pt copii sa topaie pana se plictisesc, speram sa iasa ok avem invitatii home made si printesa abia asteapta vrea tort si lumanari sa sufle in ele i-am luat una cu 3 cu hello kitty si party decorations si etc tot asa luam am gasit unele faine pe net. Abia astept prima ei petrecere in adevaratu sens al cuvantului.
Am si niste filmuletze daca vreti sa ne vedeti:
www.onetruemedia.com/shared?p=921c9b56394deb12b2ccdb&skin_id=1705&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Am invatat sa fac wow
www.onetruemedia.com/shared?p=9253d4746ce8680c5a3506&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ma joc cu sapca lui tati
www.onetruemedia.com/shared?p=9220f3034a634f210c9db5&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Dansatoarea familiei
www.onetruemedia.com/shared?p=9253d4746ce8680c5a3506&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Joc peekaboo
www.onetruemedia.com/shared?p=921d087882dc8df9be30e5&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ne da verisoara in leagan
Si trei filmuletze de la Festa de la Ceramica unde erau o trupa super cantau pe strada scuzati calitatea filmarii da e facuta cu camera foto nu video si de aia e mai slabutz calitativ, da canta super trupa.
www.onetruemedia.com/shared?p=922486c1356fc24898706e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 www.onetruemedia.com/shared?p=9224a78e272cd4e60be709&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2 si www.onetruemedia.com/shared?p=92255cba6c4e18d05ae6a7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
Mai avem si niste poze din Siena si Pisa. Am mai pus si la pepenasi niste poze de ieri cu fetele.
Am admirat si noi toate pozele sunt f multe si din pacate nu am timp sa stau sa va zic la fiecare ce si cum, oricum avem o bostana minunata plina de pepenasi superbi si parinti pe masura.
Pupici dulci si un bratz de flori pt fiecare dintre voi.

Sibylle am vazut poza aia de pe plaja e superbaaaa
tocmai pt ca e printesa la san e si mai naturala si plina de caldura poza, sunteti o familie tare tare frumoasa sa fiti cat mai fericiti.
Vazut si retsul de poze f frumoase cei mici sunt niste scumpei si jumate.
Multumim si noi de comentariile de la poze sunteti niste dragutze.
Anka again congrats.
Spor la hartoage si la achitat de taxe
, mama lor ce taxe au si astia, da na asta e rezultatul conteaza.
Abia astept sa ne povestesti cand sunteti acolo cum va acomodati etc.
Din tot sufletul va doresc cei mai bun si sa va acomodati rapid si sa aveti o viata cat mai frumoasa noua locatie.
Marina welcome back sa va fie de bine concediul.
Cristina spor la pregatiri si distractie placuta.
Cu sutienele si eu le spal dupa 1-2 purtari pe acasa port bustiere in rest cand iesim si etc sutiene nici mie numi place sa se vada bretele de aia exista sutiene fara sunt de alea mlti way eu de alea folosesc si le schimbi dupa plac, ca alea cu bretele transparente se fac f urate si nici nu arata tare bine deci cel mai simplu multiway si gata. Nu imi place nici mie sa se vada aureola si etc prin sutien si prin tricou nu imi place sutien negru sub tricou alb si invers, exista nude sau iti iei de mai multe culori in fct de tinuta, eu le prefer cele cu sarma si cupe padded de alea cares felxibile nu alea de stau tapene de la padding ca se vad frumos sub tricou bluza haina etc. La chiloti urasc si eu tanga care se vede pana in adancuri sub blugi low rise, exista frate lenjerie speciala pt asa ceva. Da na...
La unii nu ai ce le cere.
Na cam atata am avut timp si am tinut minte acuma revin mai incolo.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
ankalaura spune:
Ce vorbiti nene, pai galustele (ratustele) de la noi sunt cele mai tari din concurs!!!! 
Tecky spune:
mada absolut superbe toate pozele si filmuletele cu voi.Sunteti o familie foarte frumoasa.