Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI FERICITI SARBATORITILOR ZILEI
Luca de bubuleana
Miruna de Ralu79

Noi am fost la starea civila la o logodna, caldura maaare, dar alexandrei i-a placut mult de tot.Cel mai tare au incantat-o confetti si aplauzele.Desi era obosita s-a comportat exemplar, si eu ma laudam ca am copil obraznicUite ca m-am inselat.Ba am stat si la o terasa si ne-am racorit la un suc, acolo s-a catarat ea pe scaune, dar per ansamblu a fost ok.Nici nu m-am asteptat!

ATB, pai si noi stam asa cu buza umflata pana maine seara?Cu torturile, mie imi place mult de tot sa fac, imi ies grozave la gust numai ca am o problema cu decoratiunile, rar imi iese si mie ceva care sa ia ochii.Mda si mai am o problema cu insiropatul, mai mereu le insiropez mai mult decat ar trebui
CAMY, probabil ca a meritat tipa de te-ai luat asa tare de ea.
YAEL, ce dulce e printesa ta cum papa ea inghetata
IRISS, uite spre exemplu noi am stabilit de comun acord data la care sa-i luam motul fetei.Indrumarea finilor pe drumul credintei mie mi se pare asa, putin deplasata .Consider ca asta e treaba parintilor totusi.
CAPRIOARA distractie placuta

Daca va place poza noastra dati-ne si noua un vot aici va rugam http://www.dolcestar.ro/poza/686558 Multumim

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut fetele!!!

Va multumesc din suflet tuturor celor care ne-ati urat de ziua noastra!!! Azi am ajuns acasa de la munte, revin mai pe seara cu pozeee si cu detalii. Sunt franta de oboseala....ma lovit o durere de cap indata ce am dat cu nasu de asfalt si de oras....
La Colibita a fost superrrr super super ne-am descurat de minune!!!va dau mai multe detalii deseara daca nu adorm sau maine la amiaza

Va pup!mi-a fost dor de voi...incredibil...dar adevarat!!!

O seara placuta in continuare si sa auzim de bine!!!

proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

LA MULTI ANI, LUCA!! LA MULTI ANI ,MIRUNA!!! SA FITI SANATOSI, FERICITI SI SA AVETI PARTE DEMULTE BUCURII SI REALIZARI IN VIATA!! Vio,am votat si azi , dar mi se pare mie sau nr de voturi scade? Yael, vazut cele 2 filmulete cu Eavi ..ce haios merge cu inghetata in manuta!!E o scumpa!! Anna, bine ati revenit.. Ana, bine ati revenit si voi...votat Atb, ne lasasi in asteptare.. CApri,petrecere frumoasa in continuare...cred ca e tare delicios tortul..sau afost

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ana- votat si pozele voastre din concurs!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

sarbatoritilor de astazi Luca
Miruna
si de ieri ca nu am intrat Patrick Ioan
Anais Iman
Natalia Ioana
Luca Andrei
Nicholas

Am facut si noi astazi petrecere Sarei cu copilasii si familia urmand sa taiem motul pe 1 aug cand vin nasii in tara. Apropo, ne-am consultat si tainand cont ca ei sunt in Franta si ne-au anuntat am fixat pe 1 aug ca sa fie bine pentru toata lumea.

A fost foarte amuzant desi au fost doar 3 copii mici cu tot cu Sara si 2 mai mari tot a fost distractiv.
Revin cu poze cand mai fac rost de la mamicile invitate ca eu nu am avut o pozitie prea buna.
Aaaa, am zis si eu ca, comand pizza si cu vreo 3 zile inainte m-am infuriat si am zis ca sunt in stare sa fac si cate ceva pentru Sara desi nu prea imi place sa bucataresc Asa ca am facut aperitive si soacra a venit cu intariri :sarmale, ardei umpluti si placinte. Mama mea a comdus operatiunea curatenie asa ca eu am avut timp sa ma prostesc pe la bucatarie.
Apropo, noroc cu AC-ul ca cred ca muream cu totii. am montat un dosar de carton sub el ca sa bata doar in sus si am stat numai cu el deschis si asa erau 27-28 de grade desi era ok, imi inchipui cum ar fi fost fara.
Capri votat. Frumoas tort te pricepi . Pe noi ne-a ajuns cam mult tortuletul.

Cu alaptatul recunosc ca mie imi era cam rusine sa alaptez pe strada desi o faceam. A mea e si lungana si ma gandeam ce o zice lumea ca ditamai copilul suge tzatza . Va felicit ca inca alaptati
Atb bravo! Asteptam vesti
Sybille foarte frumoasa poza de familie dar si pozicile din concediu unde v-ati distrat

Yael e foarte simpatica micuta Eavi cuma mananca inghetata.
Vazut si frumoasele Ami si Ari care se distreaza si cresc impreuna
Si Julia cataratoarea care seamana cu bebica noastra la prostioare din astea

Anna, Ana bine ati revenit din concedii, bine ca bebeii nu v-au facut probleme

Va pup si noapte buna!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Anna, cristina multumesc de voturi! Multumesc si celorlalte fete care au votat!
Sunt franta de oboseala. Am sa incarc cateva poze, merge greu picassa...o sa adorm pana le incarc

Matei sa comportat fff bine, a mancat, a dormit, a stat la soare, a intrat si in lac putin, doar cat sa se ude pe picioare, apa este rece in schimb eu m-am balacit la greu, nu prea am avut timp de poze...insa am facut totusi cateva. Ne-am simtit super bine! Abia astept sa mai mergem. De acum, in fiecare WE vom merge ca mai avem de lucru acolo, la cabana, asa ca mergem in echipa, tati munceste si noi cu distractia . Cabana nu este a noastra, insa mergem ca si casa acolo, si tare ma bucur ca in sfarsit avem si noi locul nostru de evadare.
Gata, fug la somn, mai revin maine.

tuturor si toate cele bune!

proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau again,

Gata si ziua de azi . Am suflat in tort, i-a rupt nana turta, nanu i-a taiat motul si apoi a ales de pe tava: acuarelele cu pensula, sticluta de bautura (singurul obiect pus de tati ) si apoi bani si un capacel cu orez. La bani s-a intins, a pus mana pe ei si i-a lasat repede, si a luat capacelul cu orez. Si apoi a mai luat calculatorul de birou, dar asta nu se mai pune. Asa ca am concluzionat ca o sa fie artista , cu viciile de rigoare care sad bine artistilor (pentru inspiratie), dar bine platita si strangatoare (banii sunt bogatie si boabele de orez stiam ca inseamna strangatoare?).

Din pacate poze nu cred ca o sa avem , pentru ca tati a folosit un aparat imprumutat si cand sa descarcam cardul, cica e busit. Imi vine sa-l omor ! Pur si simplu nu am inteles ce ne trebuia noua aparatul altcuiva, chiar daca era cica mai dotat ca savoniera mea… Dar a mea mergea, stiam o treaba. Asta a fost super dar nu am poze . Sunt tare amarata.

In alta ordine de idei, azi suntem pe primul loc in concursul cu ratuste de pe DC, cu poza retro .

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Dragele mele, imi pare rau daca v-am tinut in suspans, dar asa cum va scriam si ieri, stiam ca nu voi reusi sa intru decat seara, dupa ce-mi pleaca musafirii.
Deci...ta-naaaam : mi-am facut testul azi si arata ceva de genul II, adica se vedea si liniuta a doua insa f rozulie, ceea ce m-a cam derutat deoarece cand am ramas insarcinata cu Nicholas, pe testul ce l-am facut atunci, s-au vazut clar doua linii rosii, chiar si acum, dupa atata timp inca se vad clare (inca il mai pastrez), dar la cel de azi dupa cateva ore s-a sters aproape de tot, se vede f slabut linia a doua. Asa ca... inca nu va pot spune 100% daca sunt sau nu insarcinata, desi eu una asa simt. Si imi doresc asa de mult ca de ziua lui Nicholas sa-i pot darui acest minunat cadou, un fratior sau o surioara.
Azi am chefuit cu prietenii, imi pare tare rau ca n-au putut veni si Iza cu Timea. Maine chefuim in familie, cu parintii mei si socrii, vrem sa iesim la iarba verde, sa vedem daca ne permite vremea, cica de maine vin vijeliile in V tarii. Intr-adevar mare lucru e sa ai un AC pe caldurile astea, ce noroc am avut si noi azi cu el, de nu-l aveam cred ca ne topeam.

Narcisule, imi pare rau de discutiile din familie, voi sa fiti sanatoase ca restul nu mai conteaza!

Vazut printesa Eevi, ce frumos papa ea inghetata...

Capri, imi pare rau ca nu ati reusit sa faceti poze, te cred cand spui ca esti tare mahnita... Felicitari pt. primul loc in concurs! Pupam micuta artista!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele care se pricep la IT si la carduri foto,
unde as putea sa duc cardul busit ca sa incerc macar sa recuperez pozele? Oare mai sunt sanse???

Sunt asa de amarata .

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ufff, Capri, te-as ajuta cu cea mai mare placere dar chiar nu ma pricep... in ce sens e cardul busit? nu se vede nimic pe el, ce are?

In sfarsit, dupa un an de zile am reusit si eu sa ma mobilizez si sa scriu povestea nasterii... O gasiti la semnatura. Acuma finalul pe care l-am scris e in speranta ca nu m-am inselat in legatura cu testul...

Si pentru ca suntem deja in 19 iulie, vreau sa-i urez scumpului meu Nicholas Cristian LA MULTI ANI!!! sa ai o viata plina de bucurii si impliniri, sa-ti dea DD multa sanatate si sa te binecuvanteze, sa-ti calauzeasca pasii, sa te pazeasca de toate relele din lumea asta, sa cresti mare si intelept, sa ne luminezi mereu vietile asa cum ai facut-o pana acum, iti multumim pui scump si drag ca ne-ai schimbat vietile atat de mult si ca fiecare clipa traita alaturi de tine e o adevarata binecuvantare si balsam sufletelor noastre. Te iubim, dragostea lu' mami si tati! de mii de ori iti uram LA MULTI ANI!!!

Si LA MULTI ANI!!!Filip de Cristina. Sa ai o viata senina si sa ai parte de nenumarate bucurii si fericire alaturi de parintii tai dragi!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput