Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)
Raspunsuri - Pagina 8
Caprioara spune:
La muuulti ani 
Nicholas Cristian
si
Filip
Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume,
sa cresteti mari si frumosi!
Atb, eu zic ca e cu ochi
. Asa ca felicitari, mamiii
!
Cardul, e de 4 giga, si daca il baga in aparat zice ca e damaged, iar daca il baga in calculator apare gol. Asa am inteles de la soatza... Initial l-am bagat la mine in laptop, si nu-l incarca, se blocase, asa ca am iesit cu task manager si a incercat sotul la calculatorul mare. L-a blocat si pe ala. Apoi in aparat zice ca-i damaged
.
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
atb spune:
Multumesc!![]()
Inca nu pun nimic la semnatura pana nu mai fac un test sau pana nu merg la ecograf, sa fiu sigura 100%.
Chiar nu ma pricep la carduri "damaged". Aveti grija ca nu cumva sa fie virusat si sa va virusati calculatoarele.
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
povestea nasterii
Caprioara spune:
Adriana, la mine la Ilinca se vedea mai slaba liniutza a doua la primul test
. Si daca tu te si simti insarcinata, io zic ca e clar
.
pup you,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
katalyna spune:
buna fetele!
va multumim mult pentru urari, am fost atat de ocupata sapatamana asta ca nici citesc ce scrieti nu am vut timp, asa pe diagonala am citit acum ca sa fiu cat de cat la curent cu ce mai fac pepenasii. la multi ani si celorlalti sarbatoriti de azi de ieri si din celelalte zile cand nu am intrat. saptamana asta am fost dadaca, un baietel de 5 ani cu care se mai joaca david cand iesim in spatele blocului nu a avut cu cine sa stea si l-am luat la noi ca stiu cat e de greu sa n-ai cu cine sa-l lasi, e tare aiurea in vacantele astea de vara.
noi am facut petrecerea ieri de ziua ei, a fost foarte frumos, ea s-a simtit bine cu 4 copii pe langa ea, a luat de pe tava termometrul, cartea si banii, deci o face mama doctoresa. david tot termometru l-a luat cand i-am taiat motul.
cand a vazut tortul si-a pus mainile in cap si eu i le luam si i le bagam in frisca apoi i le duceam la gura, acum imi dau seama de ce mai tarziu baga mainile in paharul cu apa si apoi le ducea la gura
maine o sa pun si poze. i-am taiat din par dar i-am mai lasat si pentru coditze, ca il avea mare. sotul zicea initial sa o tundem scurt, dar s-a sucit ca nu poate sa-i ia nevestei placerea de a avea fetitza cu coditze
iriss eu am evitat sa-i dau lui david ceai de tei ca am auzit si eu ca nu prea e indicat la baietei, in exces![]()
atb eu ultima menstruatie inainte sa o am pe ioana a fost pe 15 oct si pe 10 nov au curs 2-3 pic, pe 11 la fel, iar pe 12 mi-am luat test si la fel a iesit ca si la tine, apoi mi-am mai luat vreo 3-4
ca sa fiu io sigura ca e cu ochi si s-au mai pronuntat, depinde zic eu si de ultima menstruatie de momentul testului. sa ne dai vesti bune!!!!!!
camy eu cand eram gravi cu david plangeam din orice si ma certam cu toti, cel putin in luna a 9-a am avut si zugravi, caldura maxima si se mai incingea si lavabila prospat aplicata, stai linistita ca o sa treaca tot dupa ce se naste bebelu' tin minte ca as fi dormit tot timpul, zugravii veneau la 6 dimineata, trageau tare sa termine ca ne amanasera cu 2 luni si trebuia sa apara copilu, iar eu bagam somn pana la 10 si aia nu intelegeau cum de pot ca faceau galagie cu ciocanele prin pereti. tot timpul aveam pofta de bere si intr-o zi am plans ca nu mi-a oprit sotul si mie, zi si tu un om normal ar plange la faza asta, dar ce sa faci cu nebunu, s-a dus de urgenta si mi-a luat alta. eu si cu david si cu ioana am avut pofta de zatz de cafea, acum la ioana am sperat sa nu mai patesc la fel, dar de unde, prin luna a 5-a a venit pofta, il mancam cu linguritza. a fost tare tata intr-o zi. mergem la ei in vizita si-l vezi ca apare cu o ceasca cu zatz si cu o linguritza de ziceai ca-mi aduce o prajitura, eram de speriat. ne e greu noua pe caldurile astea, dapai tie cu burtoi, mai e si asta si oboseala, eheheeeiiii voi sa fiti sanatosi, o sa treaca
katalyna spune:
tin minte ca am mers la eco la 6 sapt de la um si dr nu vedea inimioara, mi-a zis sa revin peste 2 saptamani, imi era atat de rau, numai oftam, rau tare, i-am zis ca poate sa-mi zica orice ca eu tot sunt gravida si atunci s-a vazut inimioara batand.
tare agitata a fost saptamana asta, am zis ca e de la dinti, dar nu a mai aparut nici unul, tot 2 are, ma gandesc acum ca m-a simtit pe mine agitata, culmea e ca azi dupa ce s-a terminat cu distractia s-a cumintit. cum ma apropiam cu ea de patut lesina de plans, o puneam acolo si plangea pana se inrosea toata, pana la urma o luam ca nici asa nu-mi puteam afce treaba si o leganam pe picioare, ceea ce nu am facut pana acum ca nu ii placea, eram contra conometru si de multe ori a plans si in brate.
monalac spune:
LA MULTI ANI NICHOLAS CRISTIAN!
LA MULTI ANI FILIP!
SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA!
cer scuze pt ca n am intrat sa urez ieri,o fac azi cu intarziere
LA MULTI ANI MIRUNA!
LA MULTI ANI LUCA!
SA FITI SANATOSI SI SA ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!!
codrin de ieri face febra,nu mare,38,2,nu vrea sa manance nimic,dar nimic in fara de lapte.am fost ieri cu el la dr,a zis ca are rosu in gat si ca gingiile sunt f rosii,ceea ce poate sa insemne debutul unei stomatite.
mi a dat antibiotic,inca nu i am dat,am zis sa astept sa vad ce se intampla azi,dar dimineata cand s a trezit avea febra.nu stiu cat,ca n a fost chip sa i o mai masor,se zbate ingrozitor si urla si azi sunt singura si n a avut cine sa l tina.de astea sunt bune termometrele de ureche,dar sotul a zis ca sunt prea scumpe si n am cumparat.
nici mama nu vine azi,face curatenie ca sambata se insoara fratele meu si o sa plece de acasa de la ai mei[desi n a stat cu ei niciodata,nici macar cand era mic],asa ca o sa vina invitati acolo.
e nunta de noapte,frate meu a zis ca nici nu vrea sa auda ca plec devreme,asta in conditiile in care merg cu copiii.
nu intelege ca cei mici nu pot rezista toata noaptea...,cica o data se insoara,sa tin copiii acolo cu mine toata noaptea.
mi am cumparat cate ceva de imbracat,de incaltat,am cheltuit o groaza de bani,dar bunica mea,saraca,mi a platit ea costumul pe care mi l am luat sa merg la restaurant[3mil 250,o groaza de bani si nici nu e cine stie ce,insa si mama si bunica mea mi au pus in vedere ca tb sa fiu eleganta,ca lumea o sa fie cu ochii pe familia mirelui si nu pot sa l fac de ras
]..eu voiam sa mi iau ceva mai practic,cu care apoi sa ma imbrac si pe strada,dar de,un frate am[si geaman pe deasupra].mi am mai luat o rochie pt biserica si primarie si o pereche de pantaloni si o bluza pt a doua zi,ca face tot la restaurant.si mi am luat 2 perechi de sandale,ca initial imi luasem unele acum cateva zile,ca am fost la deichmannn sa i iau lui codrin sandale si am luat si pt mine unele gen de alea romane,cu talpa joasa joasa si cu multe cureluse,dar bineinteles ca n au nicio treaba cu ce mi am luat de imbracat ,asa ca ieri am fost la leonardo si mi am luat altele,mai elegante.
ATB,felicitari,sigur esti insarcinata,mie linuta mai pala mi a iesit si la sarcina cu cris si la sarcina cu codrin.sa dea dumnezeu sa fie ok!
codrin ma striga intruna'mama',iar eu nu mai pot de fericire,pt ca nu zicea mama decat extrem de rar.
CAMI,
ma duc cu ei afara,revin mai tz.
AnnaBaby spune:
Atb si eu zic la fel, ca sigur esti
! Doar stii ca un test pozitiv este pozitiv, oricat de pala ar fi a doua liniuta! Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Ti-am citit si povestea nasterii!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Nicholas si Filip LA MULTI ANI!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa!

Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Fetele, am si eu o intrebare. Copii vostri cand beau din canita cu cioc nu dau toata apa pe ei? Ioana inca nu prea poate sa bea asa, ea tot cu biberonul. Cand incerc cana cu cioc apropae toata apa ii curge pe piept si inca se mai si ineaca. Si inca ceva, eu nu prea inteleg cum se bea din cana asta? Adica se tine constant la gura ca biberonul sau se ia cate o dusca? Daca i-o dau constant curge prea mult, nici nu stiu...
Nu radeti de mine, va rog...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Tecky spune:
LA MULTI ANI PEPENASI DRAGI:NICHOLAS si FILIP! SA FITI SANATOSI!
Caprioara superb tortul Ilincai.Imi pare rau ca aveti probleme cu cardul,poate se rezolva!
atb iti doresc din tot sufletul sa fii graviduta din nou.
Annababy si Ralu mai varsa apa pe ea si se si ineaca cand bea din canita cu cioc...
.Frumoase pozele voastre de la mare,se vede ca Ioana s-a distrat.
iriss ultima data cand am fost in Baneasa mall desfiintase magazinul Fox,acum nu stiu daca nu cumva l-au mutat in alta parte si nu l-am vazut eu.Era la etajul1,deci nu te pot lamurii....
Va pup