Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

15 iulie Darius Andrei ingeras de camy_pus

Fly, angel, fly...

Un an de cand te-ai inaltat !
Insa stim ca ai vegheat
pe mamici si pepenasi
de sus dintre ingerasi.
Vrem sa stii ca totu-i bine
si ca ne gandim la tine.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata, neata

la multi ani ilincutelor dragi!

la multi ani miruna! sa cresti mare si sanatoasa!

moni offf...si alexandra a cazut lemn pe asfalt de am incremenit...da' a fost ok pana la urma. pupam cucuiatul! da' cum a reusit sa cada din saculetul ala? nu de alta...da' tocmai ce am comandat si eu unul

kimmy voi ati luat apartamentul la rosu sau de ce munciti atata acolo? oricum, iese frumos spor la treaba!

dia spor si voua! inca un pic si e gata

i-am facut azi piticului omleta cu iaurt si cascaval ras la cuptor. i-a placut mult! ea mananca cu tot cu albus de vreo 2 saptamani. azi si-a inmuiat buzele si in inghetata si asta ce i-a placut

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mai3,l-am luat nefinisat,dar nu am avut deloc muncitori calificati,doar vreo 3 ajutoare,mai mult am facut noi .Sotul e mai mult plecat,eu sunt singura ca toate neamurile imi sunt prin alte orase sau tari,asa ca eu tot fac cate ceva micut,cate-o chichita,azi de exemplu am avut de finisat la geamul din dormitor,ca acolo a fost gletuit mai tarziu,si abia azi am avut timp si chef sa ma urc pe pervaz si sa dau cu lavabila...din alea grele nu mai avem de mult,grosu e gata ,mai avem doar de finisat,si din pacate fondurile s-au terminat,de aia ziceam,ca o sa mai dureze pana o sa fie gata,asa cum ne dorim .De exemplu in baie tavanul e gri...nici macar nu e gletuit...sa nu-ti zic ca nu ne-a ajuns fainta in baie,deci mai avem de completat...,ne lipsesc praguri,lustre,margini la parchet,mobila de bucatarie cu toate(cuptor plita chiuveta hota tot),mobila de dormitor,si multe altele care nu merita mentionate.In orice caz deja sunt satula de spalat vase in baie,asta dupa ce fac mancare in bucatarie,mancam in sufragerie,si le depozitez pe jos in dormitor .Singurul dulap pe care il avem sta sa se destrame,ca la mutat s-a cam dezmembrat,poate ma trezesc ca imi depozitez si hainele prin vre-un colt
Am adus masa,2 scaune,o bancuta de la bunica ,antice,si arata pe masura
Am cumparat 2 aplice(din cele 8 necesare),una s-a spart la montat,desi a fost destul de scumpa,am cumparat-o cu inima neimpacata.
Am 3 covorase minuscule,de pe vremea lu` pazvanti,atat le-am spalat deja de se dezmembreaza...sa nu mai povestim ca au culoare horror deja,toata culoarea s-a sters/amestecat
Usa de la dormitor nu se inchide din motiv de montat aiurea.
Baia inca imi arata groaznic,nici nu-mi vine sa intru...mai sunt 100 de chestii de facut prin ea,si asta nu pana la perfectiune,ci pana la acceptabil.
Sunt nemultumita de calitatea lucrarilor,dar nu ma plang ,ca majoritatea au fost facute de noi sau de neamuri

Azi Timi a avut zi de spart/daramat/dezmebrat/rupt/stricat/mancat prost/balit/dormit prost = ii iese ceva canin sau masea

Maine am o duzina de musafiri.Nu ma dati disparuta.Daca nu apar,probabil am murit de cald gatind,sau m-am sinucis din cauza ca am esuat in a multumi lumea

In plus,azi toata ziua am avut chef sa-mi omor barbatu,ca eu ma strofoc sa-i fac toate pe plac,el in schimb nu baga in seama nici o rugaminte,sfat,parere de-a mea...indiferent despre ce ar fi vorba
Noi avem de platit rata in 5,in euro...aseara ma intreaba sa schimb leii?Ii zic,mai,parerea mea e ca nu mai are cum dracu sa creasca,si sa mai astepti putin.La care ia laptopu si zice,eu ii schimb,ca daca nu,ii cheltuim.Zic,pai cum sa-i cheltuim daca sunt pe card,si stim ca nu ne putem atinge de ei ca sunt pentru rata?La care el,da poti tu sa-mi garantezi ca nu mai creste euro?Pai atunci de ce dracu m-a mai intrebat?
Il rog de 100 de ani,sa nu-si mai arunce sosetele prin colturi,sa nu scrumeze in chiuveta de la baie,sau daca totusi scrumeaza,sa spele dupa,sa nu fumeze in camere,ca nu suport mirosul,e nesanatos pentru toata lumea si se mai si innegresc peretii...ZILNIC!SI ZILNIC FACE LA FEL!(astea sunt doar cateva)

Moni,scumpa,ce sperietura ati tras!Bine ca e ok Luca

Camy,burtica,cand ne mai pui poze?

Ma duc sa fac o baie si
Noapte buna

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

diarux multumim de poezioara!

proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

wow, MONI... prin ce-ati trecut... Imi pare tare rau, un mare de la noi (am vazut in filmulet vanataia). FELICITARI pt. primii pasi!

Fetelor, multumim de aprecieri, sunteti niste dragute. O sa mai pun filmulete, poze... numai timp sa am.

Maine mergem pt. 3 zile la un mega parc de apa (cica e cel mai mare din tarile nordice). Sa vedem cat o sa ne putem distra, cat o sa ne lase E. mai bine zis.

MADA, ce super, excited tb. sa fie pregatirile pt. ziua printesei de 3 anisori! Suna tare bine ce vreti sa faceti voi acolo...
Aici astia sunt tare monotoni, plictisitori.. si sa vezi cum fac invitatiile... adica scriu pe ele perioada de timp in care se tine petrecerea (mereu cam in jur de doua ore).. bla-bla-bla de la 17-19!

CAPRI, SUPERBA Ilincuta ta! O papusica nu alta!

Pupici

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MAYTREYI, Luca n-a cazut din saculet ci s-a rostogolit cu tot cu scaun. Din saculet chiar n-are cum sa pice daca il legi cum arata in instructiuni,ideea e ca daca scaunul nu e fff greu si copilul e un zvapaiat care se tot batzaie si se apleaca, asa cum e Luca, trebuie sa fii cu ochii in 4. Eu o secunda l-am scapat din ochi si atunci s-a intins dupa ceva balon, plus ca era agitat si marait din cauza de foame si s-a intamplat necazul, bine ca n-a fost mai rau.

Multumesc fetelor pentru pupici/incurajari/felicitari. Asa te mai scutura Doamne Doamne din cand in cand atunci cand nu stii sa apreciezi ce ai, mi-a fost invatatura de minte.

KIMMY, ai nervi de otel, eu urasc mutatul si daca e vorba de venit intr-o casa "la cheie" cum ar veni, dar daca mai e si santier si mai lucrezi si tu, plus un copil mic de ingrijit, nu te invidiez deloc. Dar lasa ca intr-un final se va termina si ce bine e in casuta ta! Cat despre sot, no comment

YAEL, distractie placuta si sa pui poze!

DIDI ce fetita desteapta ai tu acolo, ia mai pune poze sa mai vedem zambareata mica si smechera! Cat despre palme in cap si obiceiuri proaste, Luca se trage tare de o ureche sau de par uneori, chiar nu stiu cum sa-l dezobisnuiesc dar am observat ca cu cat ii zic mai mult ca nu-i voie cu atata face mai tare, deci poate daca nu bagi de seama va inceta.

RALU, poze de la aniversare??

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

La multi ani Ilincutelor

Iaurtelul il dau direct din frigider.

Este foarte greu sa muncesti si sa ai si copil mic si...sa vrei sa scrii si ceva pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Fetelor, ia uitati ce am gasit: Geomag pentru pitici http://www.jocoteca.ro/jucarii-educative/marca/geomag/varsta/0_1_an sunt interesante. Eu cautam pentru Stefan, dar sunt al naibii de scumpe...

proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna...noaptea,

Hehehe, asta e in contul zilei de 21:), ca la cat am de munca sigur nu mai apuc sa scriu.

La multi ani Sara! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, zambete si bucurii 100, copil frumos!

Turtu bravo pt job, chiar daca nu e tocmai ce-a fost, e ceva in plus si asta conteaza. Ma bucur ca Mara mananca bine (ca nu pune pe ea, nah, asa o fi de soi, mai slabuta) si ca ati avut clipe frumoase! (pozeee?). Multumesc de intrebare...din pacate (sau nu?) l-am amanat si anul asta pentru ca pur si simplu mi-e rau fizic cand ma gandesc sa stau departe de iubita mea. Mai mult de 5 ore n-am reusit, zile si sapt intregi e imposibil. Asta este, vor mai fi momente prielnice!

Vic ce faceti? Cum a ajuns Maya; cum s-a adaptat; cum rezistati voi?

Moni vai ce patatie urata, Doamne Fereste! Ma bucur ca nu a fost mai rau si ca ati putut macar sa suflati linistiti in lumanarea tortuletului! Vazut Luca mergaret si e un scump si am vazut si pozicile de la party si mi-au placut; el e un dulceeeee cu un perisor fenomenal iar voi fericiti!

Yael distractie frumoasa la parc si multa liniste! Vazut Eevi a ta cum merge ea ca o balerina cu inghetata in manuta...este minunata!

Iza iti doresc muuulta multa putere! Si-ti doresc ca lucrurile sa se aseze si sa ai parte de liniste, armonie, respect si iubire! Am vazut pozicile cu Timi si mi-au placut...e asa o scumpa fetita asta, o gogosica frumoasa tare!

Dia hai ca mai aveti putin si voi! Tinem pumnii sa terminati repede si Mirunica sa fie bine!

Kata ti-am vazut fata si e o dulceata simpatica si are un par asa frumos!

Didu ce Aidel destept...bine, stiam ca e asa, se vede cu ochiul liber ca e brici! Cu palmele nu stiu, si T mai face dar rar...si se mai trage de multul:) par.

Vazut si pozicile periplului Gargaricesc pe la pepenasele aniversate. Garga, Anais si Mirunicimea sunt absolut magnifice! Si mamicile sunt niste dragute si niste mistoace! Ma bucur tare mult ca ati petrecut frumos, impreuna. Ralu...obiectiv turistic zici??? Ok, poate trag sambata o fuga sa vaz si io fetele astea speciale la o cafea, daca tu zici...

Nu ma mai duce mintea dar va doresc o noapte linistita si o zi frumoasa!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La muuulti anisori, Sara!
Sa ai parte de fericire, sanatate, dragoste, noroc!

Vazut si comentat pozili noi . Eu chiar daca nu spun aici, ma uit pe picasa si comentez mereu. Voi cititi pe acolo, daaa ?

Moni, vai prin ce ati trecut . Bine ca e Luca ok. Sanatate multa!!!

Mona, imi pare rau ca ai avut asa o copilarie . si sper sa gasesti solutia cea mai buna pentru nunta fratelui.

Didi, Aidelul tau e destept foooc !

Turtu, felicitari pentru job !

Gata, fug la nani ca-s zombie. Am citit tot, dar nu mai stiu ce si cui vroiam sa-i mau scriu .

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput