Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)
Raspunsuri - Pagina 15
katalyna spune:
diarux, ne-au dat lacrimile si mie si sotului
sun, multumim pentru apreciere, dar nu-l mai are asa mare ca i-am tuns o coditza la motz, turta cum ii zice, ca am zis ca perisorul creste si sa avem totusi si o prima pleata amintire, dar coditze tot am din ce sa-i fac.
vias spune:
Diarux iti multumesc foarte mult 
...melodia e foarte frumoasa..
... si uite ca nu am apucat sa o fac pana acum, dar iti multumesc tare mult si pentru telefon. 
Iza sa stii ca santierul care il ai tu incasa l-am avut si eu anul trecut...si a continuat...stiu ca este greu, dar din pacate trebuie sa-ti pastrezi nervii atat tu cat si sotul tau, nu aveti din pacate ce faceti, niciunul nu a vrut situatia asta, este foarte greu dar o sa treaca... ce nu-mi place mie este comportamentul sotuluyi tau...si eu m-am certat foarte mult cu Cristi anul trecut din cauza problemelor financiare, dar mereu am avut ceva de spus...iar el ma asculta...esti puternica...dar as vrea sa nu te mai citesc atat de trista....fa-o pentru Timi pentru ca merita orice efort, discuta cu sotul tau..offfffffff..sper ca lucrurile sa se indrepte si la voi. 
O zi buna gagici! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Biribu spune:
buna fete! va citesc si eu cam in goana asa ca sunt moarta coapta de oboseala, da mi-e dor de pepeneala...
Moni stai linistita si nu te mai agita cu EEG-ul ca nici nu are ce sa arate in cazul vostru, nu prea ii vad rostul. v-a sfatuit corect dr, copilul se urmareste in primele zile si vad ca la voi hopul a trecut
.
Turtu felicitationes pt job! io ti-am simtit lipsa desi nu am intrebat de tini
tu mai alaptezi?
Mada....intrebare intrebatoare: tu ai de gind sa cumperi rochia de pe acum??? ca din cite zise sorta ar mai fi vreun an pina la evenimentu cu pricina... sfatul meu e sa mai astepti ca nu stii ce si cum, se schimba masurili si ce te faci?
sunu hai sa-ti dau o veste rea: nu o sa poti s-o lasi acasa nici la anu nici peste 2 sau 3 sau 10... solutia e sa o iei cu tine pe unde te duci sa te cultivezi
uite eu nu pot nici acum sa o las pe a mea, nici macar un weekend nu am putut cu soacra-mea sa mergem la o nunta; e drept ca soacra-ta o fi normala, la noi nu e cazul, da chiar si asa...
Mona apropo de nunta stii ce zic eu? crek ca frattu o sa va roage sa plecati mai repede cind or incepe copiii sa-si dea in stamba, cum fac cind sunt obositi (cel putin ai mei...fac urit
)
Capri frumoasa fata ai!!! 
Didi asa facea anna pe la un an pina la vreun an jumate: cind era ofticata de ceva isi dadea palme, noi saream pe ea ca sa nu, si mai rau facea, am lasat-o in pace si s-a potolit, a uitat vad. e drept ca acuma-i trage palme lu frasu ![]()
nu mai stiu ce vroiam sa zic da mor de oboseala, mai trec pe mai incolo, pup
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Biribu spune:
uitasem sa zic urmarea ca tot mi-am varsat nervii aici cu gradinita lu fiimea: pai nu am rabdat si m-am dus la directiune. ce sa zic ca s-au spart in figuri, e buna si economia asta de piata domne' la ceva, acum ma pupa astia si-n ... cind ma vad. nu imi face nici o placere ca nu-i genul meu, dar asta e, mi-am aparat puiul. si ca sa vezi, copil de 2 ani, trec vreo doua zile si dimineata la mic dejun acasa merge la taica-su si ii zice: "school.... no pancakes for Anna..." eu am incremenit ca nu vorbisem in fata ei sa nu-i dam senzatia ca nu stiu ce chestie patise, si nu m-am asteptat sa inteleaga; si ea a tinut acolo in ea si i-a spus si ea in final aparatorului sef...
si apropo de copii care imita ce vad/aud pe la parinti: are barbatu-meu o vorba cind merge toni clatinat ca o ratusca el ii zice ca parca-i marinar beat (ma rog
... superpotrivit ) si vin niste prieteni, toni obosit se legana si cineva zice uite-l si pe asta mic cum se clatina... la care anna tare si raspicat: BEAT! iti vine sa rizi si nu prea. inregistreaza TOT, asa ca aveti grija.
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
diarux spune:
15 iulie Alex de laremi
Intelepciune vine odata cu timpul . Deci nu rata nicio secunda !
Ia uite ! si indianul
implini acuma anul !
ALEXANDRU, la multi ani !
Si daca ai sa ai bani
sa vii sa ne vizitezi
si pe pepenasi sa-i vezi.
15 iulie Eevi Klaara de Yael
Sa ai mereu inima calda !
Acolo la Polul Nord
mai un ghetar, un fiord,
printre vechii eschimosi
(cine stie-or fi stramosi !)
KLAARA a aniversat.
Speram ca nu a-nghetat.
15 iulie www.psychologytoday.com/files/u45/1stbirthdaycake.jpg" target="_blank">Leia Maria de mihamiha
Sa fii mereu puternica !
Si de LEIA am aflat
cum ca anu a-ncheiat.
Asteptam detalii multe,
pepenasii vor s-asculte
Cum a fost, a fost cu tort?
Haide, vino la raport!
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
diarux spune:
16 iulie Irina de bobitamica
Sa ai un suflet mare !
S-o vedem pe IRINUCA !!!!
(de ce strig eu ca nauca?)
Cred ca nu mai e micuta,
dar, desigur, e finuta.
LA MULTI ANI pentru scumpica
fiica de BOBITAMICA !
16 iulie Andrei Gabriel de CristinnaP
Sa fii perseverent !
LA MULTI ANI, draga ANDREI !
Putem sa-ti cantam de vrei.
Cel mai bine iti uram
bucurii. Si tot speram
sa te mai vedem un pic.
hai, un portret, unul mic !
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
Kimmy spune:
Neatza fetele!
Cine vrea cafeluta?
Ei am impresia ca sunt eu prea plangacioasa...am mai zis,nu ma bagati in seama,asa fac tot timpul,imi vars oful,si inca repede,pentru ma turez repede,si simt ca imi face rau...daca ma plang,parca mai trece.
Oricum,cred ca exagerez.Ca si din punct de vedere financiar stam parca mai bine decat ce reiese din ce am scris.Da,am luat ceva bani imprumut,si trebuie sa ii innapoiem repede,si da,am trecut peste o perioada mai grea,dar pana la urma,cred ca majoritatea cuplurilor o fac.
Cu sotul iarasi,are el damblalele lui,dar parac nu e chiar asa d negru dracu`.Si pana la urma nici eu nu sunt chiar imaginea gospodinei perfecte.Mno 
Azi dimineata m-am enervat,desigur,si pe un ton mai sever,am zis,daca de maine mai fumeaza in casa,chiar si o tigara,eu pur si simplu nu-l mai servesc...fac mancare,dar nu-i pun,nu strang dupa el,nu-i adun sosetele,nu-i aranjez hainele,etc.A facut o fataaaa,zici ca era un pustan de 5 ani prins scotocind dupa bomboane.Mai ca mi s-a facut mila de el.(Acuma daca ar fi aici Anka,ar zice "fata,nu fi naiva,asta e santaj emotional")
Pana la urma nu vin o duzina de neamuri,ci doar sora,fratele,prietena lui,si varu`...asa ca nu mor azi ![]()
Pun de-o ciorba,am facut ieri ceva pastai cu maioneza si usturoi,si bag ceva pulpe la cuptror...niste cartofi aurii,si gata,nu mare branza.
Pacat ca nu ma pricep(sau n-am rabdare)sa descarc filmulete cu Timi,ca e belea copilu asta.Pe zi ce trece ne uimeste 
A reinceput sa zica DA,apa,paaapu(papuci),cafea(stalcit desigur)
Nu ma mai asculta daca ii spun nu-i voie sau hai la mama,da deloc!
Da,ii iese ceva canin,ca baleste de zici ca are 5-6 luni,manca raaaau,cu insistente si rugaminti.
In rest,e acelas copil senin,prietenos,vesel,cuminte,jucaus,iubaret,destept,incapatanat(are pe cine mosteni
),purtam conversatii intregi,pe limba ei,de zici ca hotaram soarta pamantului![]()
In alta ordine de idei,am reorganizat bugetul,si se pare ca da,mergem la mare
.Nu dati cu rosii,poate ziceti ca suntem nebuni,ca nu avem cutare in casa,da noi ne permitem sa mergem la mare...dar avem nevoie de putina destindere,si sunt sigura ca o sa-i prinda foarte bine si printesei aerosolii,si mergem cu masina dar mai ducem o colega de-a sotului,asa ca se impart cheltuielile.Am gasit cazare la pret acceptabil.Daca are cineva lista cu cele necesare pentru bebe,si daca aveti chef,ca stiu ca deja s-a postat de multe ori,mai scrieti si pentru neuronu meu 
Va pup
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Gini75 spune:
Salutare, salutare!
Ne-am intors si noi pe la casa noastra. O sa mai plecam, cred ca peste vreo doua saptamani. Daca tot nu lucrez vara asta, vreau sa stau cat mai mult in afara Bucurestiului.
Inca o data LA MULTI ANI PEPENASILOR CE AU IMPLINIT 1 ANISOR SAPTAMANA TRECUTA SI LA MULTI ANI ILINCUTELOR NOASTRE!
Ma duc sa citesc din urma.
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI SARA!! SA FII FERICITA, SANATOASA SI FRUMOASA!! DUMNEZEU SA-TI LUMINEZE VIATA!!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008)