*Cozonacei de nov-dec2008 (64)*
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
miki01 spune:
Pe Cleo am dus-o la tara dupa ce am ajuns acasa. Nu are voie sotul dupa operatie. Era si este in continuare fetita lui. Pe mine ma 'iubea' doar cand trebuia sa-i dau mancare.
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Of Miki, nu stiu ce sfat sa-ti dau cu lapticul... poate te-ajuta fetele. Dar ce albastrel dulce am vazut in pozici ![]() ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
Miki,
![](mamica.gif)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki01 spune:
Eu de la plafar am luat, nu am gasit la farmacie.
Eu nu am dat nimic pana acum tot de frica ca nu stie sa inghita. Incep zilele astea incurajata de voi.
citat din mesajul lui cameliam lorellay multumesc, o sa ma duc la farmacie sa intreb. Am fost intr-o vizita sambata si o prietena a vrut sa-i dea Alexandrei o grisina de ros, i-am zis ca nu-i dau inca decat pireuri ca mi-e frica sa nu se innece si s-a uitat cam chioras la mine. Mai e cineva care nu a dat papa in forma de bucatele/ceva de ros in manuta la cozonacel? ginye - in special pe voi v-as intreba, papati si chestii mai mari asa, sau doar pireuri, cum se descurca Stef la inghitit, e ok? Ca eu tot n-am curajul sa-i dau Alexandrei si bucatele... Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
Miki,
![](mamica.gif)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Cat este de scumpa cum doarme ea in iarba. O splendoare! E petita?
citat din mesajul lui anca_27 Avem pozici noi. Nu mai revin, fugim in oras, facturi si-alte cele, o zi magica! ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
Miki,
![](mamica.gif)
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Nu a vomitat decat cand a baut apa dupa iaurt. Mananca iaurt (acelasi iaurt) de o luna si ceva.
citat din mesajul lui spiridusul camelia, lasonil care eratzi ieri cu varsatul dupa iaurt? io cred ca iaurtul asta sucks=ie najpa, cu cat ii dau mai rar, cu atat mai bine. nu varsa pt ca i-ai dat apa, ci pt ca iaurtul ala nu-i face bine, si gata pushca mea, in 30 de min vin copii de la inot si io n-am mancare si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
Miki,
![](mamica.gif)
Povestea puiului nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/criss703/criss703.jpg)
criss703 spune:
Gynie waw felicitari , ce baiat mare e Stefanut ! ..deja 5 !!
Anca am vazut o fetita dulce ce se are si cu tehnologia moderna si cu defilarile de moda
Carmendu
Criss de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicus/monicus.jpg)
monicus spune:
Felicitari..pentru nazbatia frumaosa
citat din mesajul lui miki01 Fetelor, in seara asta mi-a umplut sufletul de fericire baiatul meu drag. S-a ridicat in picioare in tarc sprijinit cu manutele de 2 inele (puse intentionat acolo de noi). In patut se ridica mai demult si chiar merge pe marginea patutului tinandu-se de el, dar in tarc, marele lui necaz era ca trebuia sa ne astepte pe noi sa-l ridicam pt a se tine singur de margine. Ce mai, am baiat mare! Miki, ![]() Poze cu voinicelul nostru iubit Povestea puiului nostru |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ginye55 spune:
Multumim pt felicitari!
Spuneti-mi si mie cum gatiti galbenusul de ou? nush cum sa-l mai fac.
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
cameliam spune:
Fetelor, mersi de raspunsuri pt unguent si pentru simpatie la adresa bubei noastre. Ia uitati aici copilu' cum arata. Parca are fatza de copil rau asa julita .
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
oceanborn spune:
Ce frumosi am vazut in poze!!!! zibe e tot mai frumoasa pe zi ce trece, si mie mi-au placut pozele in care doarme linistita in natura.Mi-o si inchipuiam pe Anca, vanand furnicile in preajma ei, pozele noi cu Andrei de Miki
si un nasuc accidentat de Alexandra
mami de Thomas
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Nu prea mai am timp sa scriu, dar va citesc.
Sara doarme de saptamana trecuta la nivelul de jos al patutului...a fost maraita un pic vreo 2 zile dar i-a trecut.Vineri i-a cumparat mama scaun de masa Jane Emotion,e portocaliu si l-am comandat eu pe net.Cand a venit am fost cam dezamagita, pt. ca materialul nu se curata usor...adica simplu, cu laveta si in 2 minute e uscat. Se sterge cu laveta, si se usuca in cateva zeci de minute...acum e vara, dar la iarna...si a costat si 630 ron
Asta e, asa imi trebuie daca m-am grabit.Astazi am pus un scutecel pe el si asa voi face de acum incolo...pt. ca altfel vom citi meniul pe el.
Sara nu are niciun dintisor, deci nu i-am dat pana cum nimic sa roada...doar pufuleti a papat.
Aaa...si in scaunul de masa nu mai papa la fel de bine ca inainte, nu mai papa tot din castronel.Scaunul o fi de vina?Ca e ceva nou pt ea?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080