*Cozonacei de nov-dec2008 (64)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
andy cu tz sunt bine in sensul ca reusesc sa ma mulg acuma si la 5-6h fara dureri grave ale sanilor sper sa ai pot reduce cantitatea de laptic si apoi sa imi iau pastilele minune ...cat priveste rasfatatul ai dreptate rau
criss nah ca facusi baiatul sa roseasca..clar ii trebuie o printesa asa mica vb aia jumatatea lui
anca ce dragutica este si printesa ta [vleau si eu o fata]..f reusita poza cu trimitere...la mai multe inainte!
amalia am bubu buba.....iar unghile...a crescut nasol cu operatie cu tot..si am scos pe la 5 de dimineata f mult puroi...acum e rosu degetul si ma doare..am incercat sa scot coltul..nu pot e bagat prin carne rau ....imi vine sa...sti cum ....ce mai face luca?
diamisha si eu il mai iau pe balacios langa mine in unele nopti vad de seara cum este marait, suparat, cu bube in cap..si doarme fericit ..si ma odihnesc si eu...eu la masa de 01.00 il pun la loc la el in patut fericit papa si adoarme la loc
miky off imi pare rau sa aud de problema lapticului.. e de inteles perioada f dificila prin care ai trecut, tensiune, emotii...oricum bb-i nostri sunt acum mari nu va fi o prob daca vom ajunge si la lapte praf...lasa ai facut mai mult decat e omenesc drumuri spital, hotel, stat cu copilul, condus..etc....daca mai ai sa ii dai bine, daca nu nu...lasa ca le oranduieste Dumnezeu cum stie mai bine.
cameliam pupam buba sa treaca mai repede...nu nu te certam...si noi facem la fel ..cateodata mai facem si compromisuri...acum vb ta de acum inainte sa te ti cazaturi si alte alea...imp e sa le prevenit pe cat posibil...eu si acuma imi bag vina cand a cazut balaciosul de ramasese cu tati lui...
biscuitii > eu ii dau sa mai rontaie insa stau numai langa el cand e de ropntait si painica i-am dat de fapt cand l-am pus langa noi la masa ne tragea farfuriile, lingurile pana a gasit painea si fericit molfaia la ea...
mi-a venit permisul ...dar merg maine sa il ridic de superstitioasa

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam
Am fost intr-o vizita sambata si o prietena a vrut sa-i dea Alexandrei o grisina de ros, i-am zis ca nu-i dau inca decat pireuri ca mi-e frica sa nu se innece si s-a uitat cam chioras la mine.

Mai e cineva care nu a dat papa in forma de bucatele/ceva de ros in manuta la cozonacel?

eu am mai zis. am incercat sa-i dau biscuiti de cateva ori si a varsat. nu stiu de ce. cum simte bucatele in gura da afara si ce-a mancat la masa de pranz.
ii mai dau cate un morcov intreg sa-l molfaie , da' nu reuseste sa muste din el. as vrea sa incerc autodiversificarea propusa de vrabiuta (mai ales ca in ceea ce priveste mizeria, nu-mi fac griji. ii scot scaunul de masa in curte. ) dar se pare ca victor inca nu e pregatit.
noi i-am luat scaun de masa de chicco- polly. este ok. e adevarat, ocupa mult spatiu, dar noi avem loc o gramada.

am vazut poze frumoase cu criss. sa va fie de bine vacanta.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Eu am inceput sa-i fac legumele cu furculita, nu le mai blenduiesc, mai nou si daca-i dau ceva piure, il mesteca. biscuiti ii dau lui in mana si-l supraveghez, la fel si daca ii dau legume sau fructe de ros.
biscuitii ii plac, mananca cate 2 ,3 (de obi ii dau la gustarea de dupa-amiaza, cand mancam si noi, pe langa o branzica cu fructe) nu zic ca dupa ce i-a papat trebuie sa-l bag la inmoi, se intaresc biscuitii in par,pe gat, maini, picioare, fatzuca.. stie sa-i manance, nu s-a inecat niciodata, ii inmoaie apoi musca bucati mici pe care le tot invarte in gura pana se inmoaie de tot...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

camelia, lasonil
de ros... covrigi de buzau, felii de rosie, biscuiti, coltz de paine, piersica intreaga, nectarina, s.a.m.d se face ca porcu' da' e happy

acu roade tocul de la usa.... e voie?

care eratzi ieri cu varsatul dupa iaurt?
io cred ca iaurtul asta sucks=ie najpa, cu cat ii dau mai rar, cu atat mai bine. nu varsa pt ca i-ai dat apa, ci pt ca iaurtul ala nu-i face bine, si gata

pushca mea, in 30 de min vin copii de la inot si io n-am mancare

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
ginye - in special pe voi v-as intreba, papati si chestii mai mari asa, sau doar pireuri, cum se descurca Stef la inghitit, e ok? Ca eu tot n-am curajul sa-i dau Alexandrei si bucatele...

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Stef nu papa decat mancare blenduita. Si dupa operatie va manca la fel vreo 3 luni. Iti las PM.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Avem 5 dintisori!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

ginye..felicitari pentru dintisori.....vrem si noi....

ne dati si noua un vot?
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/
multumim!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Felicitaaaaaari!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Avem 5 dintisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

alra, la mine a supt bebe tot timpul numai ca treptat nu a mai vrut ziua dupa ce manca mancare. Cred ca asta a fost, ar fi trebuit sa-i dau intre mese. Merci!

Citat:
citat din mesajul lui alra

neata, azi e ziua belgiei! speram sa fie si o zi frumoasa, pt moment ploua, apropo de vremi si canicule

miki, laptele nu dispare asa singur ci numai daca nu suge bebe o vreme si procesul nu e ireversibil. bea multe lichide, odihna si cred ca isi va reveni. normal ca e posibil sa nu ii mai ajunga seara laptele tau, introdu-i o masa cu 1-2 ore inainte de culcare (eu asa fac) si apoi alapteaza-l

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Unguent cu arnica de la Plafar.
Stai linistita ca trebuia sa existe un inceput mai devreme sau mai tarziu. (stiu ce simti)

Citat:

Alexandra a facut bubu.

A picat in cap, din pozitia sezand, de pe un scaunel din ala mic de masa pentru calatorii, de se leaga de scaunele mari de masa. Era pe podea si am pus-o pe el, si buni o pazea si nush cum intr-o secunda a fost in cap de pe el si s-a lovit intr-un pet de apa minerala, in capacul petului mai bine zis, era pe verticala in fata ei. A plans ceva si se pare ca se invineteste pe masura ce trece timpul la nasuc si deasupra sprancenei stangi .

Edit: stiu, stupida ideea s-o punem in scaunelul ala, nu ma certati si voi ca ma cert singura de ceva vreme...

Biata buni, tare necajita. Eu, sincer... ma gandesc ca de-acum incep buf-urile, ca doar pana invatam sa umblam ce-om face... Tati inca nu stie... grrr

Stiu ca cineva povestea de ceva gel de dat pe vanatai la bebei, nu mai stiti cum ii spunea sa fug la farmacie sa-i iau si eu?

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput