Dulceturi si papanasi (318)
Raspunsuri - Pagina 8
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeka Yaia sa-ti fie de bine concediul! |
Mersi.
Eu zic sa faceti o repetitie petrecerii de 2 ani (cum facea Veveritza Anei) si sa ii iei Lebecai o inima de tort!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
afibebe spune:
salutare de la Sibiu,
nu am reusit sa mai scriu de foarte mult timp.
Am avut o perioada foarte grea insa acum incepem sa ne revenim.
Cristi ieri a iesit din spital.
A trebuit sa-l internez luni dimineata pt ca era ft deshidratat- a avut diaree.
Inca suntem pe regim.
Ieri am avut si examen pt titularizare.
Am mers la examen direct de la spital.
Acum dau fuga la inspectorat sa vad daca s-a afisat ceva.
Promit sa intru mai des.
Am pus si cateva poze noi, pentru cei care doresc sa ne vada.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
Luy noi suntem in Sibiu pana pe 18 august.
Deci astept un telefon de la tine cand ajungi in Sibiu.
Ai numarul meu in lista de pe mailul comun.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
greyeras spune:
Buna fetelor!
Danuta multam pentru poze deja imi este dor de mare si de leneveala.
Din pacate Adelina a fost mai rau aseara la 22:30 eram la spital abia pe la 00:30 am ajuns acasa era full la UPU. Incepuse sa vamite tot ce inghitea, inclusiv apa si statea numai pe olita si se plangea de burtica. Acum am trecut pe antibiotic. Nu a mai vamitat de aseara de la spital si sper sa fie bine pentru ca m-am speriat groaznic aseara eram si singura tati e de noapte si nici nu terminam de sters undeva ca o luam de la capat in alta parte.
Cred ca e ceva luat de pe la mare, din nisip, apa. Oricum horror.
O seara buna!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui crishtina Adi, zic si eu...nu ca ar fi numaidecat asa. Cum ziceai de Lisa ca mai nou baga toate prostioarele in gura si degetele cand ea nu facea asa, l-am vazut pe Robert. El suzeta, biberon si de astea nu a vrut...insa acum de o bucata de vreme la fel...firmituri de pe jos sa bage in gura e tare atras...parca e pe vremea cand avea 8 luni si mergea catzel si culegea. Degetele in gura...il gasesc cu cate unul sta si suge(am banuit poate de la ultimele maselute), apoi mai are un tic cu care ma termina, cand se emotioneaza trage de mijlocul buzei de sus...si inca tare ai impresia ca rupe acum...sau pune mana la nas... Eu sper ca e doar o perioada ca si altele care au fost si au trecut. Poate la Lisa e de la suzeta, nu stiu...eu ti-am zis experienta noastra. Crishtina & Robert 09.09.2007 |
Crishtina, multumesc ca mi-ai zis de experienta voastra. Ma ajuta mult sa stiu ca si altii fac asa, fara motive de "lipsa de suzeta". Faza e ca nu adoaemr cu degetul in gura, de ex. Nu il suge ca sa adoarma. Poate e de la masele, de la oboseala, plictiseala, vrea sa se linisteasca sau cere atentie si asa o capata din plin, ca reactionez si ii spun sa isi scoata mainile din gura. Mai nou, linge de pe jos in casa. De ex., azi a varsat apa pe o revista si s-a aplecat sa o bea!!!
In plus, are suzeta aia "bodyi", deci nu a disparut suzeta cu totul. Dar o roade putin si apoi o lasa, nici macar nu o intereseaza sa adoarma cu ea, de ex.Cred ca trebuie sa citesc si sa ma gandesc la o strategie de distragere a atentiei. Mi se pare ca a intrat intr-o perioada de "nu", de "independenta", isi da seama ca are putere si ca o poate folosi si ca are reactii de la noi.
Azi am fost afara la pranz cu ea si a vrut sa isi ia "lesa", sa o duca ea, adica sa fie libera
. Nu iti spun ce spectacol cred ca ofeream, desi majoritatea celor ce treceau pe langa noi zambeau in barba
.In fine, sper sa treaca si asta.
In plus, sunt stresata de gripa asta porcina. La noi e sezonul rece, s-au inmultit cazurile, cateva femei gravide sunt internate in spital, 10 persoane au murit la noi in stat, din care doar 4 aveau si alte probleme de sanatate, medicii recomanda sa nu prea iesi in colectivitate daca nu e nevoie, sa porti masca etc. Ma gandeam serios sa ii fac un vaccin antigripal lui Lisa, dar nu stiu cat ar ajuta-o. Mai stresata sunt de sot, ca el merge zilnic cu trenul (metroul) la servici si intra in contact cu o multime de oameni. Mi-e frica sa nu agatze el ceva...
Hai ca m-am plans destul. Scuze daca v-am plictisit.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bebeka Si mai voiam sa va intreb cam cum v-ati gandit sa sarbatoriti cei doi anisori?ceva idei de cadouri aveti ?hai ca mai e putin si o sa uram zilnic pe aici... |
Ceva copii, musai un tort...la cadou, deocamdata ma gandesc la un trenulet electric, desi poate e cam mic, dar e innebunit dupa trenuri, avioane, elicoptere, masini, tractoare, motociclete...poate si o masinuta de aia cu baterie, sa-l plimbe prin curte. Sau daca nu, sigur ma orientez in magazinul de jucarii!
La cat de isteata si cuminte e Lebeca, sigur trebuie sa primeasca si ceva frumos pe langa tortul-inima.
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui afibebe salutare de la Sibiu, nu am reusit sa mai scriu de foarte mult timp. Am avut o perioada foarte grea insa acum incepem sa ne revenim. Cristi ieri a iesit din spital. A trebuit sa-l internez luni dimineata pt ca era ft deshidratat- a avut diaree. Inca suntem pe regim. Ieri am avut si examen pt titularizare. Am mers la examen direct de la spital. Acum dau fuga la inspectorat sa vad daca s-a afisat ceva. Promit sa intru mai des. Am pus si cateva poze noi, pentru cei care doresc sa ne vada. |
Sanatate multa lui Cristi, care seamana tare bine cu bunicul!
Si rezultatul sa vina cu beutura! Tin pumnii!
Poze
Yaia spune:
Adimercedes, daca atunci cand apar simptome mergeti la medic (sper sa nu apara la voi niciodata!), atunci o luati din timp si nu ii dati voie sa-si faca de cap si ar trebui sa fie ok. Evident, tu esti intr-o situatie aparte si trebuie sa te feresti de aglomeratie, ca e mai simplu si mai sigur. Alege locurile putin aglomerate, chiar si in Mall. O idee buna e sa va plimbati la magazinele de unelte de constructii, sunt mai tot timpul goale.![]()
Cat priveste crizele Lisei, cred ca e vista...sau dintii. Tudor mai asteapta 4 masele si observ in ultimul timp ca mai baga degetele in gura, dar doar in spate. Nu e tot timpul, probabil doar cand il sacaie. Apoi ia sticla cu apa si dupa ce bea apa, roade paiul acela din cauciuc de zici ca-l mananca! De asta suspectez maselele. In rest, nu baga degetele in gura si nici tantrumurile nu sunt prezente, dar are uneori crize de nu reuseste sa iasa din ele nicium. Noroc ca nu sunt dese si nu tin mult.
Poze
danuta36 spune:
La noi ploua de numa si s-a mai racorit..ce bine!
Cristina multa sanatate Adelinei si sa-si revina cat mai repede!
Adi noi am incercat s-o dezvatam pe Miru de suzeta,dar n-am reusit...mai ales acum,la mare,ma dispera ziua cu cerutul 'detei'.Am zis ca venim acasa si nu i-o mai dau decat la somn,dar daca n-o are,incepe sa-si bage degetele in gura...
Andreea mai sunteti la mare? Ce face Vladi,e mai bine ochisorul?