Dulceturi si papanasi (318)
Raspunsuri - Pagina 7
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 rox - of, nu se mai termina cosmarul tau? sper sa nu aiba nimik andrei.cecilia - votat ratusca .eu am plecat la munte...asa ca...sa fiti cuminti gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007) |

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Neata! Votat ratustele..am vazut-o si pe Carpatina,langa Cecilia.. Am reusit sa pun pozele de la mare intr-un album , pentru cine vrea sa ne vada... Miruna s-a bucurat mult de intalnirea cu Daria si cu Adelina ![]() Erina aceeasi senzatie am avut-o si eu,ca ne stim de cand lumea..si ce prietenoasa e Daria ![]() Greyeras si noua ne-a parut rau ca n-am putut sta mai mult..poate data viitoare ![]() Luy multumim ![]() Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Sabina Bunaaa:) eu cu despachetatul montatul, din astea. Marunzika, tu vii si acasa la tine in Ro? scuze ca n-am retinut, la cat de putin am intrat pe forum in ultima luna jumate. Rox, ufff, febra va mai lipsea :( Pupam pe Andrei nazdravanul. Cecilia, am votat si eu:), spor la lucrare si multa bafta. Sabinutza, cum sunteti? Bernix, alooooo:)) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |

Cecilia si
cecilia L spune:
Roxana, multa sanatate lui Andrei, sper sa nu fie nimic grav.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Roxana_G spune:
Doar rosu in gat cica. Deocamdata. Ramane sa asteptam sa vedem cum evolueaza, nu poate spune nimic deocamdata. Poate scapam usor. Oricum nu mai plecam in weekend.
Luni mergem iar la control, si mierucri la un ortoped sa ii mai verifice o data manuta. Azi nu mi-au scos radiografia de la fisa, insa miercuri fac scandal mare si cer comparatie cu cea de la Alexandrescu.
Vad ca va ganditi la zilele de nastere ale puilor. Mie mi se pare asa departe, nu reusesc sa ma gandesc nici ce program am maine. D-apoi cadouri si petreceri...
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
Roxana, sa speram ca ramane un banal rosu in gat....chiar merita scandal.
Eu ma pregatesc sa plec la baiat, maine venim acasa impreuna...abia astept sa-l pupacesc.![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
adimercedes spune:
Nu ca ar fi intrebat cineva
, dar eu sunt cam demoralizata de cand cu "intarcarea" de suzeta. Lisa si-a descoperit mainile, degetele si le baga in gura cu disperare, mai ales cand e obosita, la somn etc... In seara asta si-a supt cu zel degetul mare de la mana dreapta
!!! Ma DIS-PE-RA!!! Maine ma duc sa ii "fich it" (suzeta, adicatelea), sa si-o ia din nou daca ii trebuie asa de tare, numai sa nu isi mai bage mainile/degetele in gura
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
crishtina spune:
Adi, zic si eu...nu ca ar fi numaidecat asa. Cum ziceai de Lisa ca mai nou baga toate prostioarele in gura si degetele cand ea nu facea asa, l-am vazut pe Robert. El suzeta, biberon si de astea nu a vrut...insa acum de o bucata de vreme la fel...firmituri de pe jos sa bage in gura e tare atras...parca e pe vremea cand avea 8 luni si mergea catzel si culegea. Degetele in gura...il gasesc cu cate unul sta si suge(am banuit poate de la ultimele maselute), apoi mai are un tic cu care ma termina, cand se emotioneaza trage de mijlocul buzei de sus...si inca tare ai impresia ca rupe acum...sau pune mana la nas... Eu sper ca e doar o perioada ca si altele care au fost si au trecut. Poate la Lisa e de la suzeta, nu stiu...eu ti-am zis experienta noastra. ![]()
Crishtina
&
Robert 09.09.2007
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Yaia, e normal ca v-ati iesit din ritm dupa un concediu asa de "plin". Important este ca ati ramas cu amintiri placute si cu achizitii importante pentru Tudor. Regret in continuare ca nu am reusit sa va cunosc . Taaaaare dulce si suav este delfinashul in pozele pe care ni le-a aratat Erina ! Iar tu esti infloritoare, ti se citeste pe chip pofta de viata Ma consolez cu gandul ca intr-o zi vom avea totusi din nou ocazia sa ne cunoastem. |
Esti mult prea draguta cu mine!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxali Yaia am sai regatesc ceva culori, jocuri noi si lapte fetei, tare am emotii ptr pasegeri Deci delfinasul vorbeste , bv lui si sa inteleg ca manca orice...atunci s-a simti ca acasa |
Sa ai la tine si ceva bombonele de rontait si musai apa! Ca atunci cand decoleaza, dar mai ales cand aterizeaza avionul, sa aiba ceva de rontait sau baut ca sa inghita, sa nu i se infunde urechile. In rest, musai ceva sa o tina ocupata si linistita la tine in brate cat e aprins semnul cu centura de siguranta. O sa fie bine, ai sa vezi!
Da, Delfinul zice bine, azi mi-a 'citit' dintr-o carte: "Utuletz papa acadea". Si da, mananca orice, daca ii place... si ii place orice!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

.
Iar tu esti infloritoare, ti se citeste pe chip pofta de viata