Dulceturi si papanasi (318)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitz78 spune:
neatza.
yaia - foarte frumos...
luy - mda, asa zisesem, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, am schimbat schema.deocamdata sta la gradi cat vrea ea.asta era ideea cu a rezistat 2 ore.
iar faza cu avantajul...nu stiu daca e asa, ca stef se poarta mai rau decat eliza, vrea sa raman cu el la gradi, sa merg cu el la lectii...se rasfata.
dar eliza a inceput sa se inteleaga mai bine cu stef, ceea ce ma face sa ma bucur.
azi mergem la munte, il serbez pe stef cu familionul meu.asa ca...we placut.
cecilia L spune:
Neata'
o
pentru toate doritoarele si pe toate gusturile.
Yaia mi-a propus acum cateva luni sa participam la concursul cu ratustele, asa ca va invit sa ne voteti
cec1
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
cecilia L spune:
Cine a mai participat la concursuri pe Dc, unde gasesc si eu regulamentul concursului........nici nu stiam ca a inceput
???????
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
carpatina spune:
Buna dimineata!
Iau o cafea de la Cecilia - merci
si fug la ale mele..
Si pentru ca-s multe (am ceva de fugit azi) va zic weekend placut!
Sa va regasesc sanatoase! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Va pupacesc rapid ca am multa treaba la birou si o intalnire in curand. Plecarea la mare a picat oricum pentru ca Andrei are febra. Avea si aseara, are si azi, la pranz mergem la doctor.
Cam asta! weekend placut!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
gabitz78 spune:
rox - of, nu se mai termina cosmarul tau?
sper sa nu aiba nimik andrei.
cecilia - votat ratusca
.
eu am plecat la munte...asa ca...sa fiti cuminti![]()
bebeka spune:
Salut!
Multa sanatate lui Andrei,poate nu-i nimic grav!
Yaia sa-ti fie de bine concediul!
Ieri i-am povestit Rebecai ca de ziua ei facem tort in forma de inima(e innebunita dupa tot ce e in forma de inima, dupa caluti si pisicile hello kitty) ,cantam la multi ani si suflam in lumanari.Dupa vreo cateva ore copilul meu zice :mergem a magazin,cumparam tort inima Lebeca sa caiasca Maiia sa caiasca aaa mutzaaaan! fuu fuu(adica sufla in lumanari)
M-a lasat masca pt ca eu am crezut ca nu o sa prea inteleaga si ma gandeam ca o sa-i mai amintesc pana-n ziua ei ca sa stie ce se intampla atunci...

In alta ordine de idei a facut cineva analize de sange la copil?Vreau si eu sa-i fac toate analizele dar ce inseamna toate?ma poate ajuta cineva?
Mai avem si noi 2 saptamani si luam ghiozdanelul de coada...

bebeka spune:
Si mai voiam sa va intreb cam cum v-ati gandit sa sarbatoriti cei doi anisori?ceva idei de cadouri aveti ?hai ca mai e putin si o sa uram zilnic pe aici...
danuta36 spune:
Neata!
Votat ratustele..am vazut-o si pe Carpatina,langa Cecilia..
(sper ca am vazut bine)
Am reusit sa pun pozele de la mare intr-un album , pentru cine vrea sa ne vada...
Miruna s-a bucurat mult de intalnirea cu Daria si cu Adelina 
Erina aceeasi senzatie am avut-o si eu,ca ne stim de cand lumea..si ce prietenoasa e Daria 
Greyeras si noua ne-a parut rau ca n-am putut sta mai mult..poate data viitoare ![]()

Luy multumim 
Sabina spune:
Bunaaa:)
eu cu despachetatul montatul, din astea.
Marunzika, tu vii si acasa la tine in Ro? scuze ca n-am retinut, la cat de putin am intrat pe forum in ultima luna jumate.
Rox, ufff, febra va mai lipsea :( Pupam pe Andrei nazdravanul.
Cecilia, am votat si eu:), spor la lucrare si multa bafta.
Sabinutza, cum sunteti?
Bernix, alooooo:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo