Dulceturi si papanasi (318)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
yaia - foarte frumos...
luy - mda, asa zisesem, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, am schimbat schema.deocamdata sta la gradi cat vrea ea.asta era ideea cu a rezistat 2 ore.iar faza cu avantajul...nu stiu daca e asa, ca stef se poarta mai rau decat eliza, vrea sa raman cu el la gradi, sa merg cu el la lectii...se rasfata.dar eliza a inceput sa se inteleaga mai bine cu stef, ceea ce ma face sa ma bucur.
azi mergem la munte, il serbez pe stef cu familionul meu.asa ca...we placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Neata'

o pentru toate doritoarele si pe toate gusturile.

Yaia mi-a propus acum cateva luni sa participam la concursul cu ratustele, asa ca va invit sa ne voteti cec1

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Cine a mai participat la concursuri pe Dc, unde gasesc si eu regulamentul concursului........nici nu stiam ca a inceput ???????

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna dimineata!

Iau o cafea de la Cecilia - merci si fug la ale mele..
Si pentru ca-s multe (am ceva de fugit azi) va zic weekend placut!

Sa va regasesc sanatoase!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va pupacesc rapid ca am multa treaba la birou si o intalnire in curand. Plecarea la mare a picat oricum pentru ca Andrei are febra. Avea si aseara, are si azi, la pranz mergem la doctor.

Cam asta! weekend placut!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

rox - of, nu se mai termina cosmarul tau?sper sa nu aiba nimik andrei.
cecilia - votat ratusca.
eu am plecat la munte...asa ca...sa fiti cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Salut!

Multa sanatate lui Andrei,poate nu-i nimic grav!

Yaia sa-ti fie de bine concediul!

Ieri i-am povestit Rebecai ca de ziua ei facem tort in forma de inima(e innebunita dupa tot ce e in forma de inima, dupa caluti si pisicile hello kitty) ,cantam la multi ani si suflam in lumanari.Dupa vreo cateva ore copilul meu zice :mergem a magazin,cumparam tort inima Lebeca sa caiasca Maiia sa caiasca aaa mutzaaaan! fuu fuu(adica sufla in lumanari)
M-a lasat masca pt ca eu am crezut ca nu o sa prea inteleaga si ma gandeam ca o sa-i mai amintesc pana-n ziua ei ca sa stie ce se intampla atunci...

In alta ordine de idei a facut cineva analize de sange la copil?Vreau si eu sa-i fac toate analizele dar ce inseamna toate?ma poate ajuta cineva?

Mai avem si noi 2 saptamani si luam ghiozdanelul de coada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Si mai voiam sa va intreb cam cum v-ati gandit sa sarbatoriti cei doi anisori?ceva idei de cadouri aveti ?hai ca mai e putin si o sa uram zilnic pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Votat ratustele..am vazut-o si pe Carpatina,langa Cecilia..(sper ca am vazut bine)

Am reusit sa pun pozele de la mare intr-un album , pentru cine vrea sa ne vada...
Miruna s-a bucurat mult de intalnirea cu Daria si cu Adelina

Erina aceeasi senzatie am avut-o si eu,ca ne stim de cand lumea..si ce prietenoasa e Daria

Greyeras si noua ne-a parut rau ca n-am putut sta mai mult..poate data viitoare

Luy multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bunaaa:)
eu cu despachetatul montatul, din astea.
Marunzika, tu vii si acasa la tine in Ro? scuze ca n-am retinut, la cat de putin am intrat pe forum in ultima luna jumate.
Rox, ufff, febra va mai lipsea :( Pupam pe Andrei nazdravanul.
Cecilia, am votat si eu:), spor la lucrare si multa bafta.
Sabinutza, cum sunteti?

Bernix, alooooo:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput