Dulceturi si papanasi (318)
Raspunsuri - Pagina 5
Yaia spune:
Sara buna si de la noi!
Noi tot in vacanta, tot pe drumuri, tot in plimbari si chefuri...
Adimercedes, eu am ajuns la concluzia ca important e sa-ti faci timp sa citesti...macar 1/2 de ora pe zi...orice, chiar si un ziar, nu conteaza ce, atata timp cat citesti in liniste!
Rox, bine ca trec problemele.
, si mie mi-a fost dor!
Devylla, Greyeras, sanatate multa!
Roxali, concediul a fost SUPER! Tudor s-a comportat bine, in avion totul a fost ok, probleme majore nu au fost. L-am carat pe bietul copil sute de km, dar spre sfarsit se plictisise de stat in scaunul de masina. Inca il plimbam cu masina...
A fost si cald acasa, la pranz nu prea manca daca era cald, dar in zilele racoroase manca. De vina am fost si eu, ca le luam nepotilor dulciuri si nu puteau sa manance ei fara sa primasca si Tudor, asa ca poate si dulcurile sa fi fost de vina. Si aterizarea la zborul de intoarcere a fost putin neplacuta, ca nu a putut dormi in avion din cauza luminii, tanti aia din avion ne-a zis sa-l luam in brate si atunci s-a enervat, nu a vrut apa, suc, bomboane si eu numai tarziu m-am desteptat sa-i dau laptele si atunci s-a linistit...adica dupa 5 minute de plans. Dar asta nu a fost nimic, ci faptul ca saracutul a adormit abia la miezul nopii, in masina si si-a cam dat programul peste cap...in sensul ca dormim cu totii pana tarziu dimineata, intr-una din dimineti a dormit pana la 11:30!!! Acum incerc sa-i aduc programul la normal, dar e greu, ca dorm si eu pana tarziu. Maine dimineata imi pun ceasul sa sune la 8!![]()
Partea cea mai buna e ca Tudor si-a dat bine drumul la vorba, probabil si datorita nepotilor mei. Acum spune propozitii simple gen "Tati, nu ghidili", "Tati a p(l)ecat", ba chiar canta cateva versuri "A pecat a gunonoi", iar daca se straduie tare, ii iese chiar "A pecat a gunoi".
Ce sa mai zic, sunt tare mandra de el, zice din ce in ce mai multe lucruri si mai legate. si tot in concediu a reusit sa uite sa scuipe cand nu-i convine ceva. Yuhuu!
Concediul a fost placut si pentru noi, am lenevit, am fost rasfatati, am mancat numai bunatati (nu va mai spun cat de grasa sunt), am vizitat locuri noi si frumoase si am vazut prieteni mai vechi sau mai noi (Erina si Prisi arata super, sunt niste slabanoage frumoase, iar fetele sunt duli si maaaari, mult mai inalte decat piticul meu! Mi-a facut o placere deosebita sa va cunosc, mai ales ca am avut parte si de peripetii si ati rezistat eroic furtunii!
)
Cam atat deocamdata de la noi. O noapte buna, fug sa fac putina ordine, maine dimineata vrem sa mergem la o ferma de capsune...desi tocmai a plouat aici...)
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
luy spune:
Bravo, vad ca fetele s-au distrat chiar si la marea noastra, am vazut acum cateva zile si pozele de la Erina cu Danuta si Miru, asteptam si continuarea
. Greyeras, Danuta, ma bucur ca v-ati simtit bine ! Refacere rapida Adelinei
, ce bine era daca nu experimentati asa ceva... 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Yaia, e normal ca v-ati iesit din ritm dupa un concediu asa de "plin". Important este ca ati ramas cu amintiri placute si cu achizitii importante pentru Tudor. Regret in continuare ca nu am reusit sa va cunosc
. Taaaaare dulce si suav este delfinashul in pozele pe care ni le-a aratat Erina !
Iar tu esti infloritoare, ti se citeste pe chip pofta de viata
Ma consolez cu gandul ca intr-o zi vom avea totusi din nou ocazia sa ne cunoastem.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Gabitz, nu prea am inteles ce ai vrut sa spui cu "a rezistat 2 ore". Nu a stat la gradi pana la sfarsitul programului ? Imi amintesc ca ai zis ca o dai din prima la program lung.
Insa am inteles ideea de baza - pentru Eliza nu-i nici o problema sa se adapteze la gradi. Insa trebuie sa recunosti ca ea are un maaare avantaj ( pe tine acolo ). Bonusul este Stefan ! ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Ali, este mai mult decat perfect sa ne vedem pe 5, daca tot vii in Berceni. Eu stau langa statia de metrou Brancoveanu, ar fi si pacat sa ratez o asemenea ocazie... Noi ne intoarcem din concediu pe 20 august, probabil. Nu stiu daca va mai prindem aici... Iti trimit PM cu nr meu de mobil, oricum.
Sigur vor mai fi si alte doritoare de intalnire ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Maria, ma bucur sa aud vesti bune de la tine
. Ne lipsesc postarile tale...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Marunzika, gata planurile de vacanta ? Sunt batute in cuie ? ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Ce-o mai face afibebe ? O mai fi copt zeci de kg de vinete anul asta ? Ca pe 6 august mergem la Sibiu si ma gandeam sa-i fac o vizita ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Gata, dragutelor, va las sa visati la vacanta... Daca nu i-ati simtit adierea, mai bagati un ochi pe la pozele norocoaselor care s-au intors de prin calatorii ![]()
Pupici, noapte buna, ma bag si eu la lectura, mai intai un pic de germana, apoi ma deconectez cu cateva pagini din "Mandrie si prejudecata" ( buna treaba asta cu cartile "Adevarul", am ajuns sa citesc carti de care altfel probabil n-as fi fost tentata )
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxali spune:
Bine v-ati intors din vacanta gagici...binenteles ca si la noi la mare e ok, oricum ptr copii e de ajuns putin nisip si apa, seara la vreun parc de distracti
Yaia am sai regatesc ceva culori, jocuri noi si lapte fetei, tare am emotii ptr pasegeri![]()
Deci delfinasul vorbeste , bv lui si sa inteleg ca manca orice...atunci s-a simti ca acasa![]()
Luy stau pana pe 2 sept...am o cununie si nunta(nasesc!)22-24 si dupa m-as duce in Bucovina
In principiu gandeste-te daca e ok la 16-17(seara cred ca repede la nani sa fiti fresh ptr drum) si unde(mai ales ca nu cunosc pe acolo)
Nu vreau sa ratez intalnirea(rele) ca nu stiu cand mai vin (poate cand au botezul miri
)
Devylla , off rabdare cu dulcetica...ce sperietura am tras si eu 2 saptamani de febra
...e suparici ,se vede ca nu se simte bine
Ecografia ai facuto??
Bikmaria spor la treaba
Rox nu imi spune de spitale ...cred ca fac infart daca se imbolnavesc ai mei
...in Ro o i-au razna
Andreiutul cred ca o simte inca amortzita mana daca nu o misca...acusica baga o tranta cu sorsa
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze