Dulceturi si papanasi (318)
Raspunsuri - Pagina 4
cecilia L spune:
Roxana, stai linistita nici Cristi u vrea la olita, sta in chilotei,fara pampers ziua(doar la pranz cat doarme si noaptea), dar se scapa pe el sau uda pomul....iar cand face kk, spune ca face guguloi, dar nu vrea la olita, noroc ca face dimineata innainte sa-l schmbe
si mai rar in restul zilei...a avut cateva tentative olita, dar fara rezultat....asa ca sa vedem ce se intampla cand revine acasa, poate am mai mult succes.....veau sa-l pun direct la reductor, maine fac o plimbare la cumparaturi si o sa cumpar....chiar asa recomandati vre-un model .....
Ma bucur ca ati scapat si sper sa nu mai fie cazul de alta imobilizare...
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
luy spune:
Vad ca nu va prea inghesuiti sa scrieti, bate pe aici asa un vant de vacanta... ![]()
Multa sanatate Erikai, sa-si revina repede, sa nu fie nimic grav. Si sa aveti bafta la dr, sa nu repetati iar experienta neplacuta de acum cateva zile. Iar la echo... numai vesti bune sa aveti ( sa-ti zambeasca japonika
)
Rox, ma bucur ca Andrei a scapat de chinul imobilizarii. Sper sa treceti cu bine peste saptamanile acestea critice si sa nu mai aveti parte de incidente neplacute 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Emma, iti trebuie muuulta rabdare la inceput - stiu ca e foarte foarte greu sa rezisti protestelor si plansetelor lui Andrei. Eu am fost chiar in pragul depresiei, recunosc ![]()
Dupa 2 saptamani s-a obisnuit si n-a mai plans, insa am facut o sapt de pauza ( ca s-a imbolnavit ) si acum iarasi plange
. Iar la noi plansul incepe inca din casa, continua in masina si punctul culminant e atunci cand o ia ingrijitoarea si-o duce in clasa.
Asa ca... nu te astepta la minuni, insa nici nu descuraja. Va fi bine in timp 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy ... bate pe aici asa un vant de vacanta... |
Pe la Beljica nu ajunse vantul pomenit de tine.. P'aici numai valuri de treaba
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pe la Beljica nu ajunse vantul pomenit de tine.. P'aici numai valuri de treaba ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
N-a ajuns nici pana la mine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
greyeras spune:
Salutare fetelor!
Ne-am intors si noi marti seara de la mare, dar pana am pus lucrurile la punct prin casa, plus rufe de spalat si aprovizionare de facut plus ca de marti noapte Adelina a stat numai pe olita si a vomat. Cica enterocolta, dar acum e bine dupa tratament, bine ca la mare nu a avut nimic, chiar s-a comportat excelent, vroia sa stea numia in apa cu colacul pe care la botezat "dino", numai la nisip cu "gatusa", iar cu mancarea a fost bine chiar incepuse sa manance foarte bine.
Ne-am intalnit cu Danuta si Miru pacat ca nu am putut sta mai mult dar era ora de somn a Mirunei, ca Adelina se culca numai la 11 noaptea. Per total am avut o saptamana foarte frumoasa la mare, cazare buna, vreme frumoasa, ne-am plimbat si cu vaporasul pe mare.
Va pupam pe toate!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Toate bune pe la Targoviste? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Prezent

toate bune la noi doar ca sunt foarte prinsa ,schimbam mobila,schimbam culoarea ,intr-un cuvant am casa ca fundu'n sus ,nu pot sa-mi i-au liber ,iar de marti voi fi singura la servici ,adica 8-19 zi de zi ,si bonus sambata 8-14,sper ca intr-o zi sa pot sta cu voi la un pahar de vorba,imi este tare ,tare dor de voi
Sper ca sunteti toate bine ,puii la fel ,va pup pe toate .
P.S. noi suntem pe drumul cel bun,
gabitz78 spune:
maria - spor la munca.sa fie cu folos.
nu mai stiu cine intreba de prevenar.eu i-am facut elizei 2 doze, n-a avut efecte.si da, dupa 2 ani se face o singura doza si da, cam 300 ron costa doza.
cecilia L spune:
Da, asa este cu prevenarul, dupa 2 ani o singura doza, noi o facem chiar in septembrie.
Eu sunt deja satula de munca, mai am putin si gata, in 2-3 ore maine termin......si covoarele uscate![]()
La gradinita nu am ajuns, cred ca abia luni o sa merg cu Cristi, mane trebuie sa ajung la cumparaturi, bate vant de primavara prin frigider...deh daca nu am avut copilll.....asa ca nu apuc....maine plec dupa baiattt....va dati seama ca abia astept.
Luy, vantul ala de vacanta, daca il vezi, trimite-l si la mine![]()

Cecilia si
asa crestem
cecilia L spune:
Maria, ce program....sanatate sa poti rezista.
SabinaY, sanatate Erikai...abia astept sa ne spui de mogaldeata din burtic.
Cecilia si
asa crestem