Dulceturi si papanasi (318)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Uite-ma cucuvea...

Am adormit langa mandra pe la 8 seara...m-a trezit cu un rand de tuse,si acum mi-a zburat somnul.

Nu stiu ce este cu micuta mea de cateva zile,dar ne-a legat din nou un cordon ombilical invizibil/trnsprent si daca ma deplasez la 2 metri de ea urla ca din gura de sarpeM-a obosit teribil,am inceput sa am migrene si sa clachez...ieri dupa ce s-a jucat bine merci cu bunica-sa...cand a venit acasa sa o culc iar s- pus pe plans si tvalit...m-a pufnit plansul...a adormit-o sotul ca eu nu mai eram in stare.
Cu sanatatea sta bine,am ajuns la clinica unde o duc mereu,nu la urgente.La medicul care o urmareste de bebelus,am primit sirop pentru oprirea secretilor nazale si calmarea iritatiei din gat.

Multumesc tuturor pentru urarile de sanatate!

Roz sanatate ttalui tau in continuare si recuperare rapida.
Sanatate lui andrei...vad ca si la voi se tin lant...
Yaia bine ati revenit,speram sa intrati in program normal cat mai curand.
Bebeka anul asta nu stiu cum va fi la noi sarbatorirea celor doi anisori...e posibil sa nasc,sa fiu internata...sau nu daar cu burta mare nush daca o sa-mi arda de organizat petreceri.
Oricum tati nu vrea petrecere mare,are el un fix cu reburile astea...daca e sa fie,o sa fie in cadrui restrans ca si anul trecut.
Iar cadoul...si asta trebuie sa il pregtescc din timp...acum ea se rata foarte interesata de jocuri lego...de construit,daramat,de carti,isi lege singura cate o carte si povesteeste ce vede in imagini,ma gandeam sa ma axez pe asa ceva...sa vad ce oferta este in magazine.
alinush uitasem sa-ti raspund.Nasterea a fost naturala,fara epidurala...dar politica spitalului este internare 7 zile pentru o nastere normala...stiu ca atunci in ultimile zile imi venea sa ma urc pe pereti,vroiam mai repede acasa.
La a doua nastere,6 zile...tot f mult

Sabina spor la despachetat/impachetat...sa terminati mai repede si sa te vad mai activa pe-aici,ca imi lipsesc mesajele tale.

Cecilia votat!

Adi si erika inca suge suzeta pana adoarme,am vurt sa i-o ti si eu si sa o las fara ea,dar m-am gandit ca nu ceara din nou cand vine bb2,si atunci am zis sa o mai las cateva luni.
Si da...si Erika linge peste tot,picioarele mele,ale ei...masa,scaunul,cartile in care apar imagini cu mancare/fructe..se pune pe lins,spune "hmmm...e bun" si tot asa.
Referitor la gripa porcina,evita locurile aglomerate neaparat,iar dupa fiecare iesire afara spalat pe maini cu sapun calumea,intre degete si pana la incheietura mainii,usor frecat.Facut gargara de 3-4 ori,poate reussti sa o inveti si pe Lisa,la fel si sotul daca zici ca el intra in contact si poate ar fi bine sa poarte masca cat calcatoreste in aglomeratie.
Lui bb2 nu sunt convinsa daca am sa ii dau suza sau nu...intai am sa ii urmaresc evolitia si daca simte nevoia de supt.

greierash,afibebe sanatate puiutilor!
Luy cum mai adorme Me?cum a fost azi la gradi?
papanash e in conceiu?ca nu mai retin exact.

Gata,m-a luat o frumusete de migrena,incerc sa caci oricum parca vad ca erika e in picioare la 6 dimineata si trage de mine.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. cu Lisa Maria si mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

uitasem,bebelina2 e sanatoasa,are 1930 grame...pozitionata cum trebuie.doctorul multimit de evolutie.
Pentru ca am tinut-o pe Erika f mult in brate zilele astea imi faceam griji,mi-a zis ca colul este lung si inchis si nu sunt probleme.
Eu doar anemica,hemoglobina mica,am primit suplimet de fier...sa speram ca imi revin cat de cat,caci am si ceva ameteli.
Si acuma am fugit

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. cu Lisa Maria si mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Adimercedes: cred ca e o "molima" cu dormitul la pranz. Nici Bogdan nu mai doarme. Inainte adormea imediat dupa ce veneam de afara. Acum adoarme dupa lungi insistente si pauze de masa pe la ora 15. Azi a adormit la 17.
Despre suzeta si degetele ingura ....uf.grea treaba, El nu a vrut suzeta dar degetele in gura la greu. Baga un deget si se freaca pe limba pana isi face aproape rana.Pediatra zice ca are "limba in harta'. Eu totusi i-as face niste analize. As prefera sa rontaie suzeta. Mai ales ca acum vrea din ce in ce mai des tzitzi. Ne apropiem de 2 ani si parca ma vad cu el la san pe la 2 ani jumatate 3.
Roxana bine ca a scapat nazdravanul Andrei de bandaje, multa sanatate sa treaca peste toate problemele. Nici noi nu ne stresam cu olita. Deocamdata e pe post de scaunel, acasa. CAnd ajungem la magazin se vede olite se aseaza pe ele si zice "pipi".
Ieri mai mult in gluma s-a asezat pe ea si a inceput sa se screama , pana a facut putin. Binenteles ca am facut numarul cu felicitarile .
Greyeras, bine ati revenit din concediu.
Mariama bucur ca totul merge bine. Schimbarea mobilei o se potriveste unei noi etape din viata voastra.

LA capitolul vorbit si Bogdan si-a dezlegat putin limba. Dupa revenirea din concediul a inceput explozia de cuvinte. In fiecare zi ne uimeste cu un cuvant- doua noi. Unele pronuntate corect. A inceput sa repete tot ce aude. Inca nu si-a pierdut obiceiul de a tipa cand nu ii convine ceva , dar o face deja, din ce in ce mai dezamagit ca nu mai obtine reactiile scontate. De mancat cam tot asa. Nu mananca cate o lingurita -2 de supa, Ii place in schimb foarte mult cascavalul si branza. Asta a fost mancarea lui preferata si in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

va salutez !
noi suntem bine, eu am cam intrat intr-o stare cam naspa, cu manifestari de mutzenie in exterior dar cu mari framantari interne .
dar azi e o zi importanta pentru noi, asa ca am simtit nevoia sa va fac partase evenimentului.
BAIATUL MEU FACE LA OALA !!!!!
singur, isi da jos pampersul, se pune pe oala cantatoare si face ce-i vine.Aseara a facut pipi, asta seara kk. Dar asa, serios, sta pana termina, conversam, apoi mergem impreuna sa varsam continutul, spalam olita, ne spalam pe maini...
deci, daca n-ati inteles, mai zic inca o data :
BAIATUL MEU SE ASEAZA SINGUR-NEINTREBAT-NEINDEMNAT, LA OALA !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

in rest, binisor. Ne pregatim pt plecare, duminica plecam. De-abia astept. Mai naspa cu tati lu Adi, s-a acutizat o problema mai veche ( una mov) si cred ca nu scapa de cutit.
Socrul e bine, e internat pt o noua serie de tratament, ieri si azi, pt prima oara de la Craciun, s-a ridicat din pat si s-a plimbat pe-afara. Pana acum a fost transportat peste tot cu targa. Doamne ajuta sa fie bine in continuare.
de azi de la pranz s-a bulit AC-ul, asa ca e mare jale in casa. trebuie urgent pus unul nou, decat reparat asta, oricum s-au ieftinit mult fatza de cum erau acum ani de zile.
zodia mea se manifesta extrem de pregnant si bag seama ca a molipsit-o si pe-a lu' al meu, adica nu m=am hotarat daca ne mutam la 3 camere sau reamenajez actualul apartament. 2 zile caut apartamente apoi ma razgandesc si caut solutii de amenajare si materiale pt asta. Maine-poimaine incep serviciul si n-am facut nimic din ce-mi propusesem.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla
Yaia bine ati revenit,speram sa intrati in program normal cat mai curand.

Azi a fost o zi normala, ca nu am mai mers nicaieri, deci suntem pe drumul cel bun, multumim!
Sanatate si tie si putere, ca ai nevoie!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sabina cred ca esti cea mai muncita mamica in perioada asta

Rox si noi vroiam sa mergem , dar fata nu mi-a mancat nimica azi, doar ceva laptic si cred ca voi avea vreo "surpriza"...oricum raman sai cumpar baiatului pantofi de nunta

Cecilia votat Ratoiul cu ratusca

Danuta vazut pozici...ma bucur ca mai are cinea o nudista, dar m-am bucurat la vederea M.Negre

Adi si noi folosim suzeta pana adoarme, nu ma deranjeaza...eu sant obsedata ca femeia care statea cu mine m-a invata sa-mi sug degetelul.Tare greu m-am dezobisnuit, in schimb suzeta o putem "pierde"mai tarziu
Poate o mai dor maselutele si de asta, nu cred ca va deveni fix daca esti cu ochi pe ea
Referitor la episodul din magazin, cam mereu am probleme cu incapatanarea, nu mai zic ca dansa nu stie sa zica da

Devylla ma bucur ca e ok bb 2

Papanash ce baiat mare ai ...face singur la olita ,bv...unde plecati , in Italia??

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Yaia multumesc...cu decolarea stiam, dar nu stiam ca poti fi tinut si in brate...cu bomboanele sant tare rea(dintosi), cu ciocolata la fel (pasa devine rosie)

Afibebe vazut nazdravanul

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Emma, iti trebuie muuulta rabdare la inceput - stiu ca e foarte foarte greu sa rezisti protestelor si plansetelor lui Andrei. Eu am fost chiar in pragul depresiei, recunosc
Dupa 2 saptamani s-a obisnuit si n-a mai plans, insa am facut o sapt de pauza ( ca s-a imbolnavit ) si acum iarasi plange . Iar la noi plansul incepe inca din casa, continua in masina si punctul culminant e atunci cand o ia ingrijitoarea si-o duce in clasa.
Asa ca... nu te astepta la minuni, insa nici nu descuraja. Va fi bine in timp

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Idem si la noi. Sper sa se obisnuiasca. Ce nu-i place e ca nu prea au activitati. Andrei e obisnuit sa faca ba una ba alta nu sa stea degeaba la tv.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

salut!

Yaia,prompta ca intotdeauna!iti dai seama ca daca as face repetitie ar fi in stare sa ma puna in fiecare zi sa fac asta.Azi ne aduese coifurile sa le punem pe cap ,i-a povestit si lu ta-su cum o sa fie tortul si cum canta si dupa ce a cantat cu Lebeca sa traiasca ,a continuat tata sa caiasa,mamica sa caiasa mai era un pic si o puneam de bairam la atatea urari...

Citind pe-aici ma minunez cat de ieftin am scapat de suzi.Cand am fost la mare toata sapt am tinut-o afara sa adoarma in carucior(ma rog,adormea pe la vreo 12 noaptea dar nu era bai).Cand am revenit din concediu seara a cerut-o ,i-am zis ca a ramas la bebei la mare(erau pe plaja bebei cu suzi) si ca ea e mare nu mai are nevoie.Apoi i-am aratat si ca nu mai este in locul de unde stia ca o luam sa i-o dam.
Urmarea a fost ca o sapt adormea la mine in brate ,pe umar in timp ce stateam pe fotoliu si ma uitam la televizor.Apoi gata! isi mai aminteste uneori si zice :fara suzi Lebeca mare..

Mergi la inceput