Burtici fericite de septembrie-octombrie (100)
Raspunsuri - Pagina 21
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Ba sa-i ceri, Monikus, de ce nu??!!!! (ma refer la cei 15%) Ce se poate intampla mai rau decat sa te refuze? Oricum nu-ti dau din buzunarul lor, nu? Ca nu e firma lor proprie, sunt doar niste sefi cu aere in cap!!! Du-te la personal si intreaba acolo, zi-le ca asa ai auzit tu si vrei sa stii daca e adevarat! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )POZE |
Inca nu sunt convinsa ca vreau sa ma enervez

Monica
25+ cu
Rares Stefan POZA BEBEBEBE
cristina_ana spune:
Lucia, asa da, daca vrei sa lucrezi de acasa, sigur ca se poate!!! Piticul doarme cateva ore in timpul zilei, si o sa ai timp si pentru tine!!! Si mancare sau curatenie faci si tu odata la 2-3 zile, nu trebuie sa stai toata ziua numai in bucatarie. Sau poti lucra seara, dupa ce adoarme el. Plus ca banuiesc ca o sa stea si Adi cu cel mic, asa ca eu zic ca o sa te poti organiza cumva!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
31+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
monikus spune:
| citat din mesajul lui katteryna Gata!Incarcat pozici cu hainute! hainute de papushica Sunt incantata ca majoritatea sunt romanasti dintr-un bumbac foarte moale si pufos asa ![]() Acum nu stiu cu ce fel de detergent sa le spal Voi de care ati folosit? 33+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
Vai ce de hainute frumoase. Cel mai tare insa mi-a placut buburuza. Sa le poarte sanatoasa cu placere.

Monica
25+ cu
Rares Stefan POZA BEBEBEBE
cristina_ana spune:
Katerina, si mie mi-au placut lucrusoarele tale!!!
Vreau insa sa fac o precizare: mie nu mi s-au parut prea utile costumasele de genul pantaloni cu bluzita separata cu nasturi. Asta pentru ca bluzita se ridica si e incomoda, dupa parerea mea. Iarasi nu mi s-au parut practici botoseii, desi arata taaare bine!!! Nu o sa ii tina nici 5 minute in picioare!!! Mai buni sunt pantalonii cu tot cu laba piciorului! Dar despre asta s-a mai discutat, nu ma mai repet! Aaa, si cat mai multe body-uri, si cu maneca scurta si cu lunga, eu numai cu astea il tineam imbracat pe Andrei, erau cele mai comode!
31+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Roxxy80 spune:
Matei a inceput sa doarma toata noaptea de pe la 5 luni insa ziua dormea in 3 reprize de cate 40 de minute-maxim o ora (pana la un an cand si-a facut o singura repriza de somnic de 2-3 ore). Un program aproximativ asemanator am vazut si la ceilalti copilasi din parc, numai ca marea majoritate dintre ei au inceput sa doarma toata noaptea mai devreme de 5 luni.
Aceeasi senzatie pe care a trait-o Clau cu Cola am trait-o eu cand am mers la farmacie sa-i cumpar lapte praf. Afara ninsese si am simtit cum imi patrunde aerul ala curat in tot corpul. Dupa 15 minute m-am intors alt om, d eparca fusesem plecata in vacanta
.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Multumesc pentru randuri dar vroiam sa intreb ceva. Daca dupa 3-4 luni, hai sa zicem 5 luni, imi fac un program acasa, cu putina curatenie, putina papica, copilul pe primul loc, plimbat, jucat, crescut, diversificat.....nu imi raman in timpul unei zile 2-3 ore si pentru mine ? Adica sa pot sa citesc ceva pe net sau sa lucrez ceva de acasa, (eu am ceva idei si ma gandeam ca as putea sa lucrez de acasa). Va rog sa nu radeti daca par naiva dar chiar ma intreb...daca doarme piciul 2 ore sau 2 ore jumate nu pot lucra ceva ? Asta nu prea imi e mie clar. Sunt sigura ca e asa cum bine spune Claucia cu iesitul la Cola, stiu ca mi se va schimba viata....dar poate sunt si mamici care au facut altceva, precizez: de acasa. Cea mai fericita 31 + cu ![]() |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 31+
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Fetelor, imi dati si mie niste date concrete referitoare la suplimentele de Calciu si posibilele probleme pe care suplimentarea le poate produce??? Am rasfoit internetul si peste tot am gasit studii ca e super ok si chiar recomandata suplimentarea de Ca in sarcina. Sarcina trecuta, prin trim 3 am inceput sa am carcei groaznici la picioare, la incheietura genunchilor si medicul gine mi-a recomandat Ca (+Magneziu). Aici la voi a fost prima data ca am auzit ca e "buhuhu" Merci mult. ![]() "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
adi, mie din sp 32-33 mi-a spus sa opresc vitaminele si sa iau ca+d3 pt oasele lui bb si evitarea rahitismului.
MangaGirl :-)
29+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MariaG spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Multumesc pentru randuri dar vroiam sa intreb ceva. Daca dupa 3-4 luni, hai sa zicem 5 luni, imi fac un program acasa, cu putina curatenie, putina papica, copilul pe primul loc, plimbat, jucat, crescut, diversificat.....nu imi raman in timpul unei zile 2-3 ore si pentru mine ? Adica sa pot sa citesc ceva pe net sau sa lucrez ceva de acasa, (eu am ceva idei si ma gandeam ca as putea sa lucrez de acasa). Va rog sa nu radeti daca par naiva dar chiar ma intreb...daca doarme piciul 2 ore sau 2 ore jumate nu pot lucra ceva ? Asta nu prea imi e mie clar. Sunt sigura ca e asa cum bine spune Claucia cu iesitul la Cola, stiu ca mi se va schimba viata....dar poate sunt si mamici care au facut altceva, precizez: de acasa. Cea mai fericita 31 + cu ![]() |
Iti urez sa ai un copil cumintel si puternic si descurcaret care sa le lase sa lucrezi 2h-2hjumate pe zi.
Macar trei zile pe saptamana. Si intru si eu in clubul mamicilor care zic sa nu mai dati cu rosii in mamicile care nu stau acasa mai mult de 3 luni. Fiecare decide cum e mai bine pentru familia si puisorul/puisorii ei si daca ei sunt impacati cu decizia lor nu au de ce sa-si gaseasca justificari.
Va spun un secret (n-am mai spus la nimeni pana acum): dupa ce a terminat Alex cu colicii si a inceput cu plansul nervos de la dinti, mi-amintesc prin ceata vreo 2-3 zile in care eu (singura acasa cu copilul fiind) m-am simtit la capatul puterilor si dupa ce am pus copilul in patut la el (ca sa fiu sigura ca nu se loveste) am inchis usa la dormitor si m-am inchis in sufragerie unde cred ca am plans vreo jumatate de ora in hohote pana n-am mai putut. Efectiv simteam ca nu sunt in stare sa fac nimic pentru bebelusul meu si ca n-o sa o scot niciodata la capat. Si Alex avea deja 6 luni. Dupa care ma duceam la baie ma spalam cu apa rece pe fata si o luam iarasi de la capat pe principiul "cumva o scoatem noi la capat, or sa iasa si dintii astia".
Eu mi-am dorit copilul acela mai mult decat orice pe lume si nu am avut niciodata ambitii carieristice, iar social oricum sunt foarte putin implicata (mi-e mai usor sa leg o conversatie spontana cu un copil decat cu un alt adult) si daca mie mi-a fost atat de greu sa ma adaptez, pot intelege o alta femeie care simte ca ar fi mai usor sa se intoarca la munca si sa lase ingrijirea copilului pe umerii altcuiva (in care are incredere).
Azi sunt logoreica. iertare.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou
25+http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
claucia spune:
Ah, Lucia, ca sa stii, nu am plecat la o cola
ci sa cumpar o cola la 2L de la magazinul de langa bloc si am revenit
imi vine sa si rad acum. Adevarul e ca impactul e f mare dar si pentrnu ca il facem noi. Adica imi spunea Andreea (prietena mea si a Monicai - Monikus) ca acum la al doilea bb, deja s-a spalat pe cap de 2 ori intr-o saptamana, la primul abia dupa o luna ![]()
Da, bebe doarme, la inceput mai mult, ai timp sa faci ceva desi nu stiu cat te poti concentra (gandeste-te ca noaptea nu ai somn odihnitor si capul limpede) dar dupa cateva luni, bebe are program, doarme la un moment dat niste ore in timpul zilei. Si atunci ce faci? Papa pentru el, pentru sot, strangi jucarii de pe peste tot
, speli vase, aranjezi haine (nu mai spun calci), stergi un praf? Dar daca vrei poti, o sa vezi tu, eu ti-am spus ca am nevoie de stimulare precum am si nevoie ca de aer de fetita mea si gasesti si momente de relaxare si de stimulare intelectuala sa le impletesti pe toate.
Cristinush sa ne cunoastem si ne tinem ca scaietii daca vrei tu una de alta peste tot
. si mie imi place cu oameni sa vorbesc si sa povestesc cate in luna si in stele.
ce amintiri frumoase am de cand s-a nascut Alessia si era iulie si stateam afara cu Andreea (si cu Raducu si cu sotii) dar cu ea in principal si pana la 12-1 noaptea pentru ca era cald si bine si copiii ar fi dormit oriunde si oricum si oricand? adica tot timpul. Acum cu fetita mea mai mare, ea vrea la nani in patul ei pe la 9 si ceva-10.
Nici eu nu prea scriu la strumfi dar citesc zilnic si eu, pentru ca s-au facut grupuri grupulete si nu prea mai vorbesc de copii ca nu prea mai au ce spune
plus ca a aparut lume noua, cea veche nu mai scrie, in fine, sunt aproape 3 ani de cand scriem impreuna.
Clau
30+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
danangie spune:
CLAUCIA multumesc mult.
KATERYNA si mi eimi plac tare mult hainutele.chiar ca-s de papusa!Parca am si uitat cat de mici sunt!
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
cristina_ana spune:
Roxxy, inseamna ca eu am fost fericita cu copil care dormea 2-3 ore pe zi si noaptea doar cu mici treziri rapide de supt la tzitzi si apoi la somnic!!!
Vai de mine, nu stiu ce ma fac eu cu un copil care sa ma tina treaza noaptea si sa mai aiba si colici pe deasupra!
Recunosc ca eu n-am experimentat cu Andrei asa ceva!
Manga, peste tot scrie de calciu ca da contractii si nu trebuie luat in ultimul trimestru!!! Offf, doctorii astia, nu zic doi la fel!!!
Eu nu te-as sfatui sa iei calciu, mai bine vitamine, dar na, banuiesc ca tu o sa faci cum zice medicul, normal!
31+ cu
( Emma Ioana
)
POZE

Voi de care ati folosit?