Burtici fericite de septembrie-octombrie (100)
Raspunsuri - Pagina 22
MariaG spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Katerina, si mie mi-au placut lucrusoarele tale!!! ![]() Vreau insa sa fac o precizare: mie nu mi s-au parut prea utile costumasele de genul pantaloni cu bluzita separata cu nasturi. Asta pentru ca bluzita se ridica si e incomoda, dupa parerea mea. Iarasi nu mi s-au parut practici botoseii, desi arata taaare bine!!! Nu o sa ii tina nici 5 minute in picioare!!! Mai buni sunt pantalonii cu tot cu laba piciorului! Dar despre asta s-a mai discutat, nu ma mai repet! Aaa, si cat mai multe body-uri, si cu maneca scurta si cu lunga, eu numai cu astea il tineam imbracat pe Andrei, erau cele mai comode! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )POZE |
Lasa ca si costumasul cu bluzita e bun daca e mai racoare ca ii da un bady cu maneca scurta pe sub bluzita si gata e imbracat bebele

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou
25+http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
lutoniana spune:
Claucia, da am inteles ca ai mers numai sa o cumperi dar am scris in graba ..si a iesit de parca ai fi mers sa stai la terasa cu Cola la povesti ![]()
![]()

Cea mai fericita
31 + cu 
katteryna spune:
Monikus, Cristina multumesc!
Cristina sunt convinsa ca ai dreptate dar nu m-am putut abtine si am luat mai multe modele de bluzite si cu capse si parte peste parte si din cele care se leaga la spate.Acum cand ma gandesc iti dau mare dreptate, nasturii tre sa fie incomozi, deci o sa incerc sa-i evit macar in primele luni, nu?
33+ cu floricica
RAISA MARIA
lutoniana spune:
Kateryna sa le poarte sanatoasa fetita pe toate si nu-ti mai fa griji ..daca nu-i place un nasture sau ceva sunt sigura ca te va anunta 

Cea mai fericita
31 + cu 
cristina_ana spune:
Eu il luam pe Andrei cu mine cand faceam baie. Il puneam pe jos, in cosuletul de masina, si din cand in cand ma aplecam peste cada sa il legan. Uneori statea linistit, alteori mai plangea, cum imi era si mie norocul!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
31+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
claucia spune:
Aceeasi senzatie pe care a trait-o Clau cu Cola am trait-o eu cand am mers la farmacie sa-i cumpar lapte praf. Afara ninsese si am simtit cum imi patrunde aerul ala curat in tot corpul. Dupa 15 minute m-am intors alt om, d eparca fusesem plecata in vacanta |
Roxxy ai fost atat de draguta!
Imi vine sa si rad acum, dar o sa vedeti si voi ce apreciate sunt plecarile de 2-3 minute Asa este Maria, ai spus bine, o descarcare cand si cand e absolut naturala. Ca si sa te superi pe bebele tau. Asta spune si dr Spock, e absolut natural, cand nu mai poti si nu mai poti si plange incontinuu chiar daca ai facut totul. Mai rau este sa te simti vinovat pentru ceea ce simti - desi este foarte natural si sa te simti si mai rau din cauza asta. Te superi, iti trece, dragostea e imensa oricum si nu se masoara in asta.
Adi, eu stiu ca pentru carcei magneziul este aur (ma rog, ca poate face si el
Clau
30+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007 varsta bb2
monikus spune:
| citat din mesajul lui danangie CLAUCIA multumesc mult. ![]() KATERYNA si mi eimi plac tare mult hainutele.chiar ca-s de papusa!Parca am si uitat cat de mici sunt! ![]() DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! .....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
Cum vad pozele tale ca vreau si eu
....Monica
25+ cu
Rares Stefan POZA BEBEBEBE

ALESSIO , 07.06.2008