Burtici fericite de septembrie-octombrie (100)
Raspunsuri - Pagina 20
claucia spune:
Danangie am uitat sa spun ca m-am uitat la pozele tale si ca sunteti atat de frumosi cu totii si ca atomicul tau mic e foarte foarte dulce!!!!
Ramsan am uitat sa te felicit! Felicitari pentru Da-ul apasat si multe bucurii de acum inainte, din ce in ce mai multe! 
Si iar am uitat ceva...o sa imi amintesc ca oricum scriu placinte de cred ca sunt si greu de citit. Sorry
.
Clau
30+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
cristina_ana spune:
Claucia, si unde e parculetul ala de langa blocul tau? Ca suna taaaare bine ce zici tu acolo!!! Vreau si eu la distractieeee!!!!
(scuze daca ti se pare ca ma tin ca scaiul de tine, dar eu chiar vreau sa-mi fac prietene
). Am ajuns asa de rau, ca am momente cand ma apuca plansul din cauza ca nu am cu cine vorbi. Mi-e frica rau de vreo depresie mai puternica, mai ales dupa nastere. Acuma eu chiar vorbesc serios, nu ma alint sau mai stiu eu ce! Sotul meu iese cu noi in parc, dar recunoasc ca mai mult in week-end. In timpul saptamanii mai lucreaza la niste part-time-uri si nu are in fiecare zi timp de mers in parc. Off, si nici la mare sau la munte nu o sa mai putem pleca anul acesta, in week-end-uri, asa cum obisnuiam! Pe langa sarcina mea, mai e si casa care ne mananca toti banii, asa ca stam cuminti in Bucuresti, ce sa facem!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
31+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
ramsan spune:
Saru'mana pentru toate urarile pe care ni le-ati transmis. Si eu va doresc voua sa traiti clipe de maxima fericire alaturi de jumatatea voastra, sa va intelegeti si sa va completati cat mai bine ani multi si fericiti
Raluk mai ales tie care serbezi astazi al 3-lea anisor de casnicie 
Trebuie sa va urez o dupa-amiaza placuta (cum va fi si a mea, desigur) pentru ca eu trebuie sa plec usurel catre casuta 
Ramona
Tudor Gruia 28+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Roxxy80 spune:
Stai s acaut in urma ca nu stiu ce ai scris tu inainte
. Eu am raspuns la postarea cristinei.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Sper ca nu asta a reiesit din ce am scris si eu mai devreme ![]() ![]() ![]() Eu vreau dora sa stiu cum sa impletesc viata profesionala cu viata de mamica si sa le pot face pe ambele (daca este posibil cat mai bine). ![]() Cea mai fericita 31 + cu ![]() |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 31+
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claucia ca oricum scriu placinte de cred ca sunt si greu de citit. Sorry . |
Mie imi plac foarte mult

Cea mai fericita
31 + cu
cristina_ana spune:
Lucia, eu zic sa lasi viata profesionala pana dupa ce piciul tau va face macar un an, ca sa il poti da la gradinita, sau cresa, sau ce aveti voi acolo. Ai sa vezi ca primul an e tare solicitant si nu prea mai pot sa te gandesti la altceva.Ce intalniri de afaceri, ce numai la diversificare si altele de genul o sa iti stea mintea!
Si daca vreti sa vina si bebe 2 cat mai curand, atunci chiar ca nu mai e loc de altceva! O sa vezi, si ai sa-mi dai dreptate dupa ce nasti. Dupa 1 an, mie mi s-a parut muuuult mai usor cu un copil, te intelegi altfel cu el! Si o sa vina si viata profesionala, nu-ti face griji! Pe tine te vad foarte ambitioasa, si sigur nu ajungi genul de femeie la cratita!![]()
31+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
monikus spune:
Mai fetelor, la mine la munca se pare ca nu mai trece odata nebunia.
De-abia astept sa se termine ziua de azi ca tare nasoala a fost.
Ma bucura insa faptul ca voi ati fost atat de active....
Acum mi-am luat inima in dinti si am zis sa raspund si eu la cateva chestii ca sa nu treaca asa usor capitolul asta cu nr 100
:
Iulika, bine ca se rezolva cu buletinul. Bafta in continuare.
Roxxy felicitari pt bebelina grasuna.
Lullaby, astept pozele promise si distractie placuta la munte.
Ellenuta ma bucur ca fetita se poate recupera. Sa DD sa fie bine si pt ea si pt parintii ei.
Raluk, Ramsan multi ani fericiti inainte impreuna.
Ramsan, mi-a placut grozav speechul tau legat de stat acasa doi ani. Sper din toata inima sa pot sta acasa doi ani in cap, nici o zi mai putin.
Luhtien, eu intru in concediu de odihna pe 28 iulie. Mai am 22 de zile de luat. Se pare ca eu fiind la stat le pot primi pe toate. Asa mi s-a spus ca le pot lua pe toate pt ca la mine contractul de munca se suspenda in decembrie daca eu nasc in oct. Dupa 22 de zile de CO intru in prenatal. Sper ca ti-am mai clarificat lucrurile putin.
Tulibu, eu sunt la stat dar nu vreau sa cer cei 15% care mi se cuvin cf legii. Nu stiu daca mi i-ar da pt ca nu am intrebat dar nu as vrea sa ma consum si sa ma enervez degeaba. Eu sunt multumita sa scap de munca doi ani. Sorry ca nu te pot ajuta mai mult.
Grasunica80 bine ai revenit printre noi si felicitari pentru bebelina.
pe toate.
Monica
25+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
BEBE
cristina_ana spune:
Ba sa-i ceri, Monikus, de ce nu??!!!! (ma refer la cei 15%) Ce se poate intampla mai rau decat sa te refuze? Oricum nu-ti dau din buzunarul lor, nu? Ca nu e firma lor proprie, sunt doar niste sefi cu aere in cap!!! Du-te la personal si intreaba acolo, zi-le ca asa ai auzit tu si vrei sa stii daca e adevarat!
31+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Lucia, eu zic sa lasi viata profesionala pana dupa ce piciul tau va face macar un an, ca sa il poti da la gradinita, sau cresa, sau ce aveti voi acolo. Ai sa vezi ca primul an e tare solicitant si nu prea mai pot sa te gandesti la altceva.Ce intalniri de afaceri, ce numai la diversificare si altele de genul o sa iti stea mintea! |
Multumesc pentru randuri dar vroiam sa intreb ceva.
Daca dupa 3-4 luni, hai sa zicem 5 luni, imi fac un program acasa, cu putina curatenie, putina papica, copilul pe primul loc, plimbat, jucat, crescut, diversificat.....nu imi raman in timpul unei zile 2-3 ore si pentru mine ?
Adica sa pot sa citesc ceva pe net sau sa lucrez ceva de acasa, (eu am ceva idei si ma gandeam ca as putea sa lucrez de acasa).
Va rog sa nu radeti daca par naiva dar chiar ma intreb...daca doarme piciul 2 ore sau 2 ore jumate nu pot lucra ceva ? Asta nu prea imi e mie clar.
Sunt sigura ca e asa cum bine spune Claucia cu iesitul la Cola, stiu ca mi se va schimba viata....dar poate sunt si mamici care au facut altceva, precizez: de acasa.
Cea mai fericita
31 + cu
katteryna spune:
Gata!Incarcat pozici cu hainute!
hainute de papushica
Sunt incantata ca majoritatea sunt romanasti dintr-un bumbac foarte moale si pufos asa
Acum nu stiu cu ce fel de detergent sa le spal
Voi de care ati folosit?
33+ cu floricica
RAISA MARIA