Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ankule, felicitari domle !

Irlandezo, vazut Julia mergatoare, ce dulce e ea cum se lasa pe vine si pleaca iar !

Sib, de exceptie fotografia ! Mi-a placut cel mai mult ca fata papa san exact atunci. Asta, plus faptul ca sunteti toti membrii familiei prezenti, si toti frumosi foooc, fac poza extraordinara. Mie nu mi-a facut nimeni poza in asa moment de tandrete .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai da' ce gagica misto e SIBI asta neneee!!!! Si Vladi cat e de frumos... ca o fata as zice! Iar Anna e un gandacel dulce! De Ron nu zic nika pen' ca nu tradez Irlandezu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ankule, esti totala .

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

mai multe poze cu ratuste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Multumesc mult pt toate complimentele!! Ma faceti sa ies din barlog :-)

Ei, si fotografa a fost foarte buna,am avut noroc de ea si de peisaj

Deci, sa explic. Barbatu-miu asta e un mare francez asa! Si de fro 2 ani s-a obisnuit sa imi dea cadouri ( de ziua mea sau aniversare a casatoriei) niste biletele( da, BILETELE) pe care scrie ce cadou imi face. Insa cadoul ramane la stadiul de biletel pt ca apoi "uita" sau apar alte "cheltuieli". Cadoul de la 5 ani de casatorie a fost o sedinta foto profesionala. Am intrat in al 7-lea an deja !! Asa ca, in concediu, am vazut eu anuntul cu o fotografa ce se plimba pe plaja noastra. Si i-am spus calin sotului : " Uite, ai ocazia sa ne oferi cadoul de 5 ani de casatorie" Si obligat fortat a acceptat. Pai nici nu se putea altfel daca vroia sa se"bucure" de concediul asta asa cum trebuie. De fapt ea se plimba pe plaja, facea poze si apoi treceam pe la atelier si cumparam daca ne placea.

Capri, sa iti faci poze cu Ilinca la san ... pune o prietena sa iti faca daca sotul nu e amator. Nici eu nu aveam pt ca sotului ii e rusine ca inca alaptez, dar acum am 3 de exceptie.

Am multe restante la scris, o sa revin cu alte mesaje zilele astea. Am avut un concediu superb intr-un camping de exceptie, ne-a prins bine relaxarea, acum am revenit cu picioarele pe pamant si am intrat in depresie. Dar ne revenim noi ca avem multe de facut !!

Poze din concediu aici:

http://s79.photobucket.com/albums/j135/Sorinushka/Serignan%202009/

Pupici!

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

Ankule, esti totala .

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

mai multe poze cu ratuste

am votat!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Multumesc mult pt toate complimentele!! Ma faceti sa ies din barlog :-)

Ei, si fotografa a fost foarte buna,am avut noroc de ea si de peisaj

Deci, sa explic. Barbatu-miu asta e un mare francez asa! Si de fro 2 ani s-a obisnuit sa imi dea cadouri ( de ziua mea sau aniversare a casatoriei) niste biletele( da, BILETELE) pe care scrie ce cadou imi face. Insa cadoul ramane la stadiul de biletel pt ca apoi "uita" sau apar alte "cheltuieli". Cadoul de la 5 ani de casatorie a fost o sedinta foto profesionala. Am intrat in al 7-lea an deja !! Asa ca, in concediu, am vazut eu anuntul cu o fotografa ce se plimba pe plaja noastra. Si i-am spus calin sotului : " Uite, ai ocazia sa ne oferi cadoul de 5 ani de casatorie" Si obligat fortat a acceptat. Pai nici nu se putea altfel daca vroia sa se"bucure" de concediul asta asa cum trebuie. De fapt ea se plimba pe plaja, facea poze si apoi treceam pe la atelier si cumparam daca ne placea.

Capri, sa iti faci poze cu Ilinca la san ... pune o prietena sa iti faca daca sotul nu e amator. Nici eu nu aveam pt ca sotului ii e rusine ca inca alaptez, dar acum am 3 de exceptie.

Am multe restante la scris, o sa revin cu alte mesaje zilele astea. Am avut un concediu superb intr-un camping de exceptie, ne-a prins bine relaxarea, acum am revenit cu picioarele pe pamant si am intrat in depresie. Dar ne revenim noi ca avem multe de facut !!

Poze din concediu aici:

http://s79.photobucket.com/albums/j135/Sorinushka/Serignan%202009/

Pupici!

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

ce frumos...am fost si eu acum 2 ani la Cap d'Agde...am o gramada de poze...am stat 2 saptamani..am vazut si Beziere, Vias...super zona...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANKA, felicitaaari!!! Stiu cat de mult iti doreai. Si acum ce urmeaza? Mai sunt si alte formalitati sau puteti sa va faceti bagajele si gata?
MADA DE IRL, ce scumpa e Julia cum umbla!
CAPRI, tinem pumnii sa fie totul bine cu vaccinul, sa nu fi fost nimic grav.

Asa, si acum

PATRICK IOAN
ANAIS IMAN
NATALIA IOANA

Sa fiti sanatosi, voiosi, impliniti si sa va dea viata numai zambete!!

MAP, sa traiesti, sa infloresti si sa ma dai pe la noi!!!

si...

IUBIRII MELE, LUCA, iti multumesc scumpul lui mama ca ai venit in viata mea, mami te iubeste in fiecare zi mai mult!!! Zambetul tau strengar, pupicurile tale ude si cu dinti ma fac sa uit toate noptile nedormite! Cand iti pui manutele scumpe pe dupa gatul meu si rasufli usurat in bratele mele ma simt cea mai iubita fiinta din lume si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

11 iulie Ioana Maria de AnnaBaby

Priveste mereu catre steaua ta !

IOANA nu mai este mica
din ce in ce-i mai frumusica.
Am vazut pozici mai noi
cu petrecerea in toi,
ca un an de zile are
si-n Bacau e sarbatoare !

11 iulie Denisa Maria de dara_d

Sa fii mereu indrazneata !

DENISA e-o bebelusa-
ciresi dulci la urechiusa
Este toata-o frumusica
si paseste fara frica.
LA MULTI ANI si mult noroc,
tot ce-i rau sa stea in loc !

11 iulie Eduard Gabriel de alina25

Sa gasesti fericirea in tot ceea ce faci !

Dintre pepenasi iubiti,
sanatosi si fericiti,
il salutam pe GABRIEL
si ne este dor de el.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI PEPENASILOR SARBATORITI ASTAZI!

Ce noroc pe mine ca Ralu se trezeste la ora 10 ca asa pot si eu sa mai citesc DC-ul.
Ieri am facut cumparaturi in special pt Ralu pt ca saptamana viitoare plecam la mare.I-am luat mancare la borcanase,sper sa manance ca nu i-am mai dat decat o singura data...
Am un teanc de rufe de calcat dar nu am nici un chef...
Caprioara am votat ambele poze care sunt superbe.
Sibylle am admirat toate pozele din concediu,sunteti o familie foarte frumoasa.
Ankalaura felicitari.
Camy cum te mai simti?
Fetelor aveti idee branza topita pt copii de la Apetito de la ce varsta se poate da?
Va pup si va doresc o zi placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

PATRICK IOAN

ANAIS IMAN

NATALIA IOANA

LUCA ANDREI

MAP

Anka
cand puteti pleca? Felicitari!!!

Votat Ilincuta si Mica Sirena daca mai are cineva poza "Ratusca din Viata Mea" va rog sa puneti link

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput