Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

13 iulie Daria Maria de jjovana80

Delicata ca un fluture alb, vara.

Nici de DARIA n-am uitat,
n-am terminat de urat.
Sa-i dorim numai de bine
poate de-o chemam, mai vine !

13 iulie Razvan de lylis

Sa fii mereu primul !

LA MULTI ANI , scump RAZVANEL !
Uite-ai mai crescut nitel.
Si daca-ai facut un an
poti sa fii vitezoman.

14 iulie Ilinca Melania de Caprioara

Ray of light !

Smechera si frumusica
e ILINCA mult-iubita.
Are cei mai multi dintzuci,
de te musca, o incurci.
In concediu a fost cu toti
s-a plimbat pe 4 roti.
LA MULTI ANI, deci, ILINCUTA !
(sa nu uit sa-ti pup manuta !)

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

La multi ani pepenasi!

Patrick Ioan
Anais Iman
Natalia Ioana
Luca Andrei

sa cresteti mari pui si sa aveti o viata frumoasa, asa cum sunteti si voi.

si La multi ani mami Map, multa sanatate, bucurii si impliniri!

multumim de urarile de sanatate si comentarii.
noi am fost la doctor ieri ca nu-i mai scadea febra desi ii dadusem si paracetamol si novocalmine.
dr a spus ca are infectie mare in gat si ca ii ies toate maselele de jos + incisivii laterali de jos. partea cea mai nasoala e ca i-au iesit niste bubite pe varful limbii si de la astea, durerea de la masele si durerea in gat nu mai mananca aproape deloc, nici laptele nu vrea sa-l bea iar azi noapte nici la piept n-a mai vrut. si este si foarte maraita si plangacioasa.
ne-a dat tratament Klacid, Flagyl, nurofen si glicerina cu nistatin sa stergem gurita. e mare chin si cu siropurile astea, dimineata cand i-am dat a vomat de la ele.

am votat ratustele de Capri si Narci
Anka felicitari
Atb tinem pumnii sa ne dai vesti bune
Sib foarte frumoase pozele din vacanta, cu asa protagonisti nici nu-i de mirare
Capri imi pare rau pentru incidentul de la vaccin

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare
Cu actele - mai sunt ceva etape, mai avem de depus hartoage, caziere, smecherii legalizate... Dar mai ales... mai avem de platit taxe ca asa e-n tenis... Inca vreo 2 mii de euro numai taxe. He he
Indiferent de cand vom avea vizele in pasaport, plecam la anu' in mai cel tarziu, aprilie cel devreme. Va depinde de cati bani reusim sa strangem si de cum vom putea aranja lucrurile (apartamentul, masina, ...)
O sa calculez termenele, ca sa nu ne cheme cu pasapoartele mai devreme de inceputul lui ianuarie, ca dupa 20 decembrie vom fi plecati (si sa nu ne cheme cat vom fi absenti), iar Elizei trebuie sa ii schimb pasaportul ca ii expira la anul. Si sa ii puna viza in pasaportul nou.
Important e ca stim ceva contract. Pana acu stiam doar ca am platit o parte din taxe si am trimis acte, dar de fapt, stateam asa, asteptand...

TECK - nu stiu cum e Apetito sau cum ii zice, dar branzele topite sunt in general contraindicate pana si adultilor, cauta ceva info, sa vezi ce mizerii contin si cum se fac ele "topite". Noi nu mai luam de multa vreme.

SIB - super vacanta ati avut, iar prin faptul ca ai un sot de-ala "francez" cre' ca inseamna ca e un romantic. Ca uita el de costuri... asta e un amanunt. Treaba cu biletzelele e o dovada de mare iubire si romantism pentru un barbat, e clar cat de mult tine la familia lui! Sa fiti vesnic fericiti!

Fetele, in rest sunt pe mega fuga. Ierati ca nu am apucat sa mai urez pe nimeni, si am citit in diagonala....
La Constanta nu o sa avem net, asa ce ne-om auzi mai incolo
Aveti grija de voi si de pepenime, si sa ne auzim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOL 135

Mergi la inceput