Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)
Raspunsuri - Pagina 18
Irda spune:
Felicitari Adriana! Sa fie intr-un ceas bun!
Deeeeci.....venii de la interviu cu bonele!
Impropriu spus bone...ca a fost una singura, cea de 50 de ani....ca don'soara de 30 mi-a dat telefon ca i-a gasit o prietena serviciu la o familie si ...ata ete...se duce la recomandarea prietenei.
Tantica....ce sa zic...la o prima vedere parea ok, daaar ....era cu unghii lungi si oja sarita biiine, neepilata la axile desi nu era luuung sa zici ca n-o face vreodata....per ansamblu parea neingrijita ca sa nu zic altfel!
Cand i-am zis de nr de tel al familiei la care lucrase pana in mai a zis ca nu-l are in telefonul asta desi dadea sa se caute de el
, dar cica il cauta in telefonul de acasa sau se duce la vecina de la 3 sa il dea
ca sa nu mai zic ca cei la care a zis ca a lucrat inainte de baietelul asta au plecat toti din tara![]()
Cand i-am zis de analize a zis ca se duce la dr de familie dar ca nu i-a cerut nimeni analizele pana acum.....si se si repezise sa mi-o pupe pe bebe pe frunte la plecare
...noroc ca am tras carutul si i-am zis ca nu agreez sa o pupe altcineva decat cei din familie! Sunt eu zuzu....sau pute....ceva in DAnemarca?
MA rog...si batea apa in piua cum ca ea gaseste...ca nu se grabeste
Mno.....cam atat cu odiseea cautarii de bona....pe ziua de azi!
flo1980 spune:

Irina 
Andrei Gabriel
Irda mai bine pas la tantea de 50 de ani....
Atb
sa fie II !
Diana pupam frumoasii tai! Sa fie bebe bine!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
narcisa.s spune:
Ii pup si le doresc La multi ani pe toti pepenasii pe care i-am ratat!Sa-i ocroteasca Domnul!!!
Atebeule ce vad eu???Ce inseamna sa fie bb2?????????????????Hm???
Noi n-am disparut, suntem in pregatiri pentru maine...
Si e Boti la noi si va barfim.Heheheheheeeeeeeeeeee.
Nu-i adevarat ca va iubim pe toate.Si Boti e o scumpa iar Nancy e o minunatie de copil
Si pentru ca nu v-am zis de mult de mult mi-e tare tare tare dor de voi.Da recuperam noi
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Despre educatie.Despre credinta.Despre copii si parinti - www.7anideacasa.blogspot.com
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
atb spune:
Narcisuleee, cand vii si pe la Cluj?
Inca nu stiu sigur ca n-am facut testul, dar eu asa simt ca bb2 e acolo, in burtik. Sambata il fac si va anunt de rezultat.![]()
Pupam sirenele, dar si pe Boti si Nancy!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
narcisa.s spune:
Aebeule, stam sa trecem peste sarbatorile astea si ne organizam...
Iubita mea, nu stiu ce e acolo in burtica ta, dar ce-o fii sa fie sanatos si cu muschi.Bine?Crezi ca poti rezolva asta?Maine la ce ora faci testul?
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Despre educatie.Despre credinta.Despre copii si parinti - www.7anideacasa.blogspot.com
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
Caprioara spune:
Helau,
Irina de bobitamica 
Andrei Gabriel de CristinnaP 
Sa aveti parte de muuulta dragoste si noroc in viatza!

Atb-ule, tinem pumnii sa fie cum va doriti
.
Diana, sa va ajute DD sa fie bine cu bb
.
Irda, cauta mama altele
.
fetele frumoase.
Anka, ma bucur ca Eliza e mai cooperanta
. As vrea sa fie si Matei, ca tare e greu cand nu asculta si ne certam mereu
.
Camy,
.
Narci, maine serbati anisorul
? Pupam fetele toate (adica pi tine, Sirena si pe Boticu cu Gargaritoaia).
A inceput votarea la concursul cu ratze. De la noi participa doar Narci, Ana si eu, sau mai e cineva?
Ieri am fost la doctor, la controlul de 1 an si am facut vaccinul infanrix penta (gasit si cumparat cu greeeu de acum 2 luni cu 245 ron, ca acum nu se gaseste deloc), urmand ca priorixul sa-l facem peste 1 luna, pe 18 august. A plans tare si a fost greu sa o consulte, cantareasca si masoare.
Are cam 7700gr si 72 cm, si circumferinta capului 45. Matei avea la 1 an 8900gr si 74 cm. Cred ca am in continuare am cea mai slaba pepenasa
.
Sunt suparata ca am avut un incident la vaccin insa, care ma cam ingrijoreaza. L-am facut jos, nu in cabinet ca pana acum, pentru ca fata plangea cum trebuia sa-i mai facem cate ceva si doamna asistenta din cabinet a zis ca mai bine mergem jos ca sa nu prinda frica de ea (de fapt asa e regula la policlinica asta, vaccinul il face o tanti care numai asta face, desi noi le-am facut in cabinet pana acum). Eu am tinut fata de maini si picioare si asistenta asta de jos a intepat-o, dar a sarit ser din piciorul copilului cat sa ude ceraceaful de pe pat cu o pata cam cat e intre degetul mare si cel de langa el cand le unesti. Nu stiu asta cat inseamna, daca e mult sau putin fata de cat era toata doza si nici de ce s-a intamplat. Cert e ca si asistenta s-a pierdut si a exclamat:”Ce a fost asta???” si era vadit incurcata de situatie. Apoi s-a repliat si a zis ca nu-i nimic, sa stau linistita ca nu a curs afara mult, si ca ea s-a speriat sa nu se fi rupt acul. Am plecat dar nu eram linistita deloc, mai ales ca pe picior, intepatura arata ca o zgarietura lunga de 1-2 cm, nu doar o intepatura, si ma gandeam daca acul a fost doar la suprafata si a iesit muuult afara din doza? Asa ca m-am intors sa le spun domnului doctor si doamnei asistente a lui ce s-a intamplat. Domnul doctor a coborat si a vorbit cu asistenta de l-a facut si a zis ca ea l-a asigurat ca nu a curs mult si ca a bagat acul in muschi. Ca altfel, nu era problema, ne facea vaccinul de acolo (unul care se cheama tetraxim parca) dar ca nu e cazul. Si oricum e rapel, asa ca nu e grav. Cand am intrebat care poate fi cauza ca a sarit asa ser, a intarit oare fata prea tare piciorul? Doctorul a zis ca probabil ceva nu a fost etans intre ac si seringa. Doamna asistenta a lui a zis ca alta data il facem la ea, ca si pana acum, si ii era ciuda ca ne-a trimis jos de data asta… Acum, mie imi e teama sa nu fi mintit asistenta de jos, ca sa nu o pun cumva sa plateasca doza si apoi cand s-a dus doctorul a continuat sa minta de frica sa nu o certe ca nu a spus de la inceput ce s-a intamplat. Nasol ca s-a intamplat asa, si nasol ca o sa mai avem de-a face cu asistenta asta, si acum imi si poarta sambetele cred. Mi-e asa ciuda ca atat m-am agitat sa fie totul bine, sa am vaccinul desi nu se gaseste si e scump, si uite ca asistenta asta a stricat totul in 2 secunde. Eu cred ca a apasat ca Fulga pe piston si a intepat copitul ca pe vite si de asta s-a intamplat incidentul.
Reactie la vaccin nu a facut, si nu i-am pus supozitor preventiv, asa cum iti zic ei sa faci.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
atb spune:
Nu maine, sambata dimineata, cand ma trezesc, pe la 10.
Initial voiam sa-l fac duminica, chiar de ziua lui Nicholas, dar sambata am musafiri si voiam sa stiu din timp, sa-i anunt si pe ei daca e ceva...
De-oi avea curajul.![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Tecky spune:
atb tin pumnii sa-i faci o surioara lui Nicholas.
Caprioara nasol ce ai patit cu vaccinul.
Fug sa-i fac baita Ralucai....
SunSmile spune:
Buna fetele,
La multi ani Irina si Andrei! Sa fiti sanatosi, norocosi si plini de verva iar copilaria sa va fie insorita si frumoasa!
Vazut familie frumoasa de Sib si roscatica noastra timisoreanca, scumpa tare si Irinuca cea frumoasa, viitoare domnisoara si mai cocheta. (sanatate multa!)! Si vazut si Juliutul mergator
Adri sa fie cum va doriti voi!
Distractie frumoasa sirenelor si gargaritelor si mirunicimilor!
O seara frumoasa!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
ankalaura spune:
IRDA - da, pute in Danemarca... La pariu ca tantea a fost menajera pana acu', si a aflat ca la bone se plateste mai bine, si ce-o fi zis, ia sa muncesc io maiputin si sa iau bani mai multi. Refrenul cu "nu ma grabesc, imi gasesc eu..." e arhicunoscut...
Cauti prin agentie? Bafta multa oricum!
CAPRI - da' ce aventura....
Misaventura de fapt... Noi am facut tetraximul. E totuna, numa' ca e ala gratuit. Naspa experienta... ![]()
CUSCRA - stam o saptamana, pana pe 26. Trebuia sa stam 2 saptamani, adica sa mai raman eu cu fetele o saptamana, dar tocmai venim de la dentist si tipa pleaca pe 3 august in conced, asa ca tre' sa revenim, sa ii scoata Elizei inca un dinte, sa ii ia mulaj pt gutiera, si sa fie gata gutiera pana pleaca madam.
Probabil sa mai plecam dupa, inca vreo 10 zile prin august, habar n-am. Daca ma duc la ai mei, nu ma tine nimic in loc, cum e in cazul celor cu bilete la hotel...
Ashea... si noutatea ar fi ca am primit azi certificatele de emigratiune ![]()