Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Anko io folosesc bustiere si le spal cum le prind, chiar de citeva ori pe saptamana (am vreo 3). Sutiene am da am o boala pe ele de n'am aer, si pe ala de le'o inventat. Si pe alea le spal de le zapacesc, le'am purtat mai mult cind am fost gravida. Acu' le'am scos balenele si m'am dumirit ca un sutien conceput fara balene difera de unul caruia i s'au scos balenele.

So, cit de des, depinde si cite ai.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mda.. credeam ca sunt piticii mei... Deci e ok dupa fiecare folosire...
Multam

Mai3 - pai soro si daca ai o bluza mai transparencioasa ce faci nene, pui maiou??

Capu' meu zice ca sutienu' nu e o chestie neaparat necesara la cum indica numele, adica sa iti sustina unele chestii legandu-le pe dupa gat (soutien-gorge), ci una care acopera oaresce treburi intime...

Daca detest ceva cu adevarat, este sa vad nene la unele sutienu' cocotat in ceafa, stiti? Cand se ridica banda aia la spate, sus cocotz in ceafa Bleax! Insa un sutien frumos, discret, asezat corect, care nu se ingroapa in sunci pe la subrat si din care nu izbucnesc tzatzele inspre laturi... ala e frumos.

Mai am un pitic. Urasc bretelele transparente. Prefer o breteluta subtire, chiar daca se vede de sub breteaua bluzei, atata timp cat e potrivita culoarea, nu ma supara...

Mi se mai pare aiurea sa vaz sfarcuri nene. Acuma na, te mai ia un fior rece, se mai revolutioneaza dumnealor, n-ai ce ii face, da' sa vaz prin bluza sau prin costumul de baie toata "aureola" colorata in detaliu... bleax...

Noroc ca s-a desteptat lumea si au inceput sa apara costume de baie nitel captusite... Si noroc ca unele se mai epileaza, ca slip captusit a aparut si mai recent...

Deh... eu si piticii mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI!!! IRINA si ANDREI GABRIEL!
Cuscraaaa, ce mai faci, cum e Eliza, s-a schimbat dupa vacanta in Spania? Cum ai chefuit cu musafirii? Sper ca n-ai apucat sa scrii si eu n-am citit...
Eu in casa port bustiere, si cand ies afara sutiene, de spalat le spal de fiecare data cand spala masina, adica de 2-3 ori pe saptamana. Si mie mi se pare bleax sa vad breteaua sutienelor ridicata pana in gat, si de fapt nu-mi place deloc sa vad cum se vede sutienul de pe sub bluze sau camasi mai transparente, mai ales la femei in varsta, hai ca la alea tinere e altceva. Si ma mai dispera sa vad chilotii femeilor cu pantalonii cu talie joasa, care cand stau jos sau se apleaca lasa sa vezi tot felul de floricele si fluturei de pe underware. Bleax! Ce sa mai zic de barbati...
Ca mi-am adus aminte de o faza, eram la serviciu si nu stiam de ce colegii mei si paznicul se hlizeau cu gura pana la urechi in preajma unui client, care discuta ceva cu colega de la credite. Bineinteles ca m-am dus si eu sa vad despre ce e vorba, si ce sa vezi, nenea, un om serios de altfel, care statea jos, isi etala in toata splendoarea de pe sub pantaloni o frumusete de chiloti tanga rosii. Asa da tare i se lasau pantalonii in spate incat am vazut si ca avea fundul paros!!! Si noi ne dadaeam coate si ne hlizeam pe la spatele lui, cu comentarii "picante". Bleax!

Asaaa, sa revenim la oile noastre... in alta ordine de idei cred ca... de ziua lui Nicholas ii fac un maaare cadou... II! Inca nu mi-am facut testul, mai astept pana sambata, dar trebuiau sa-mi vina rusii de 3 zile si inca nimic...

Gabriela, multa sanatate printesei!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anka nu port bluze transparente pe motiv de sunci

atb tinem pumnii

eu mai astept cred nitel...dupa spaima cu sarcina oprita in evolutie parca nu mai am curaj...

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Adriana, woaaau! Tinem pumnii

Noi am fost mai mult plecati zilele astea. A inceput sezonul nuntilor si tocmai am venit de la Baia Mare. Urmeaza Turnul Severin.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Irina

Andrei Gabriel

Sutienul - il spal dupa fiecare folosire

Daria tot de manuta merge,se mai tine si de cosul de la carut...cred ca sa obisnuit sa fiu langa ea mereu.

HELP - CE MEDICAMNTE SA AM LA MINE IN CONCEDIU ptr Daria?

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

ATB oaaaau sa fie asa cum va doritiBravo mamica

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ATeBeule... n-am scris ca n-am avut timp, si nici acu' n-am, si vai de fundu meu ca cica maine plecam la Constanta si eu n-am nici o izmana pe care sa o pun in valiza ca totul este in marele munte de rufe ce tre' calcate...
Tinem pumnii pentru liniute, sa se confirme!

Eliza e ok, parca a mai crescut, i-a crescut parul, acum ii pot face cozi, ii sta tare frumos. E bronzata, si mai domnisoara, iar de cand a venit, nu ne mai certam Deci per ansamblu e ok.
Erika se pare ca a trecut la programul de somn de pranz, adica un somn pe zi, ceea ce ar fi super sa se mentina, si sa nu fie doar o intamplare din ultimele 3 zile!

Cu musafirii... i-am dat pe spate nene, dar i-am dat pe spate!!! N-am apucat sa pozez nimic din criza de timp, si apoi n-am mai avut ce ca au devastrat platourile... Am facut un mega cozonac inflorit, paine, plus papicile respective, ce mai, i-am dat gata! Frigaruile le facusem, cu design nene, in aceeasi ordine pe toate, colorate, si am mai pus la gratar si niste mici. Crema de zahar nu le-am servit, ca nu se intepenise complet, asa ca am devastat-o a doua zi cu ai mei, in cerc restrans
Ideea a fost de minima munca si maximum efect, si se pare ca mi-a iesit.

Acuma, probabil ca am avut si nitel noroc, ca unchii si matusile care au fost la noi, au niste fete care nu prea fac mare lucru... De exemplu una din ele nu face nici cartofi prajiti Alelalte sunt mai pricepute, dar uneia nu-i place sa faca. A treia face fain, ii si place, dar nu face cozonaci sau paine de exemplu. Face in schimb niste specialitati cu fructe de mare de mori nene - au si de unde, ca la ei colcaie fructele de mare... Dar na, eu cica sunt mezina, deci poate ca nu se asteptau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

am intrat doar s'o felicit pe Sybille pentru frumoasa familie pe care o are! Felicitari mamico

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Multumesc, fetele, sa dea DD sa fie!
Si cat stati la mare, Anko? mergeti la mama ta, la Constanta, nu? Pai iti iei rufele necalcate si le calci acolo! ca si asa n-ai ce face in orele de maxima canicula.
Moaaama ce calduri pe la noi, e deja 6 dupa-masa si inca mi-e prea cald sa ies din casa, mai stau pana la 7.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput