Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)
Raspunsuri - Pagina 16
Kimmy spune:
Neatza!
De azi cred ca o sa am si eu net normal,ca asta merge in reluare.
Scuzati ca scriu rarutz,dar inca am multe de facut,azi dau o fuga la administratie sa mai semnez ceva si sa duc ceva acte,apoi la gaz,sa trec pe numele nostru,apoi vreau azi neaparat sa termin bucatarie(adica faianta,ca mobila nu am)si am ceva de frecat la ea,dar nu se mai poate lasa asa,cu perdele puse pe geam si faianta plina de glet,lavabila and co
.
Azi vine sorella,deci dupa-masa avem program de iesit in oras cu sotul,ca porumbeii,la film,ca n-am fost de vreo 2 luni cred ca.
Zau ce ne prieste mutatul ![]()
Si faptul ca nu avem net,deci nu se joaca toata ziua.Povestim mult mai mult.Sa vedem de azi cum va fi,daca baga astia netul 
La multi ani pepenasilor sarbatoriti ieri si azi
Camy
si o imbratisare calda!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
vias spune:
va multumesc mult de tot pentru mesajele voastre! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Irda spune:
La multi ani Irina si Andrei Gabriel!
Cami......multi pupici si imbratisari intr-o zi atat de grea pentru tine!

Ne rugam pentru puiul mic!
Fetele....am si eu o dilema...voi ce ati alege?
O bona de 30 de ani, dar cu experienta si mai calina sau una de 50 destul de repezita .
Si in general...una tanara sau una tip mamaie?
Multumesc de eventualele raspunsuri!

Eu sunt ocupata pana peste cap....am casa cu ..fundu'n sus si n-are cine sa-mi stea cu mandrele...mai ales cu Tonina ca pe Dari as mai lua-o dupa mine

Pupicim pepenimea
dana81 spune:
VIO votat scumpica!!!
LA MULTI ANISORI FRUMOSI IRINA si ANDREI GABRIEL
Noi am ajuns si la dintisorul nr 6...hehe va inchipuiti ce maraiala...bine ca macar papa dar face kk cam molicel, in rest merge bine si incearca sa imite cuvintele pe care le aude.
Diana ce mamica curajoasa esti Sa ti dea Dumnezeu o sarcina usoara!!!
Gabriela sanatate micutzei
[b]Irda eu asa alege o bona tinerica in speranta ca are mai multa rabdare si e mai receptiva la nou...mi-ar fi teama ca la o varsta mai inaintata sa nu aiba tabieturi de gen "copii se cresc oricum ca eu am crescut n copii...sau stiu eu ce superstitii sau obiceiuri, succes in alegerea potrivita
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Tecky spune:
Am pus copilul la
si am timp si eu de forum.![]()
kimmy spor la treaba si distractie placuta diseara!
Violeta am votat printesa,sa fie cu noroc!
Irda eu as alege o bona tinerica pt ca o va place si copilul mai mult,are mai multa energie si rabdare cu copiii.Spun asta din experienta unor prieteni.
ankalaura spune:
IRDA - nu vad dilema. Daca era una de 30 de ani mai repezita si fara experienta si una de 50 mai calina, cre' ca as fi ezitat.
Una de 50 de ani vs una de 30, castiga aia de 30
Una de 50 repezita vs orice alta varianta, aleg alta varianta.
E ca la alegerile de presedinte... Cica unii ar vota cu oricine, da' cu oricine, si cu Alina Pluaru, numa' cu cutarica nu...
Am si eu o intrebare - cat de des spalati sutienele?
maitreyi spune:
la multi ani sarbatoritilor zilei! sa fiti sanatosi piticilor! 

si
pentru ingerasul darius
irda eu as merge pe varianta ne-repezita indiferent de varsta
bona noastra are 60 de ani dar cu experienta, atenta, rabdatoare, ca o bunica
nu schimba nimic in programul alexandrei fara sa ma intrebe ceea ce conteaza mult.
anka io nu folosesc deci nu pot sa iti raspund ![]()
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
violeta29 spune:
DANA, multumim
Mama mia ce de dintisori aveti!
IRDA, eu clar as alege-o pe cea mai tanara.Experienta eu una n-o consider relevanta.
ANKALAURA, eu spal sutienele dupa fiecare folosire
fiindca transpir rau de tot si n-as vrea sa las mirosuri in urma mea
TEKY, multumim

KIMMY, distractie placuta in oras
GABRIELA , insanatosire grabnica
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
Irda spune:
Multumesc mult de raspunsuri fetele!
Si eu tot catre bona de 30 inclinam.....acuma sa le si vad face0to face....Aia de 50 incepuse sa se vaite de la tel ca a avut un deces in familie si s-a cheltuit mult.....mda...de parca o intrebasem eu de situatia financiara....mai zicea ca i-a cazut parul pe fond de stres
Cea de 30 de ani zicea ca-i place mult sa se joace cu copii si ca ea face ce zice mama in legatura cu programul copilului.....mi-a zis sa-i dau bani mai putini in perioada de proba.....cealalata nici n-a pomenit de vreo perioada de proba....cica....o sa ma descurc bine cu fetita...si nici n-a vazut-o inca![]()
Ma rog...in legatura cu spalatul sutienelor Ank.....pai daca e o zi calduroasa si transpir si dupa 1 sg purtare......in rest...mai mult de 2 zile succesiv n-am purtat un sutien...pitici de-ai mei!![]()