Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
iulia83 spune:
deci, POZE sunt multe, vedeti daca aveti rabdare sa va uitati prin ele. si inca nu-s nici un sfert..asta e doar o selectie
edit: nu radeti de burtoiu' meu, va rog!!!
ylari am reusit sa vad poze cu Eva. mana ce mare s-a facut! si e o scumpa! am vazut si eu piscinita de-aia gen insulita, dar luasem deja una si nu mai avea rost sa mai dam banii pe alta. dar e super faina...vad ca si Evei ii place in apa. ratzusca mica si dulce
buclele alea aurii...
gata, fug, ca vreau sa pap pepene. de azi ma apuc sa dau jos ce am pus la mare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
S-a culcat singur. Nu vrea nici leganat, nici mingiiat , nici culcat. Cred ca tzatza il strica
deci...stiu ca-mi fac planuri degeaba cu merele astea maricele(nu pot zice pepeni ca si Cleo ca n-am avut asa ceva niciodaata...hmmm. Va multumesc oricum pt gindul bun.
Magdone...sa nu va lasati pagubasi...sau poate se prinde cind va lasati pagubasi si va hotariti ca lasa, poate nu-i momentul acum. ma bucur ca nu-s singura nebuna pe aici cu bb3...Acuma ma gindesc ca si la mine ar fi mai multe sanse acuma ca l-am intarcat...Nu stiu daca am ramas pina acum, o sa-m iau un test de curiozitate..N-am simptome.
Cleo...bine ca exista sutiene...si pernutze
. Bai eu as merge la mare, sigur. In primul rind nu esti singura, apoi perioada e scurta, nu ai bagaje multe, nu-ti bati capul prea tare cu mincarea 2-3 borcanele si ai rez, fructe, 2 iaurturi si gata pt we. Plus la noi in Buc se pare ca va fi urit, acolo se pare ca frumos. Mergi!!
Lilly, biata de ea, e socata acum...o sa-i treaca se zice ca au memoria scurta la virsta asta. Deci nu se compara Toronto cu CLujul...Hmm..ma gindeam si eu..
Gabitzam, sa iasa analizele bune toate si sa treaca alergia lui Raducu..E sigur alergie? Nu e nici o molipsitoare? EU tocmai ma bucuram ca ai mei n-au facut varicela (a fost in 3 valuri la david in grupa) cind fiu-miu a facut in seara asta febra...Va inchipuiti ce suspectez...
Ylari...Lasa dragutza ai o fata voinica si frumoasa..printre cele mai sanatoase si voinice dintre fetele si baietii de aici..Nu te mai invinovati. Oricum la al doilea ai sa vezi, e usor, e repede, e altfel...vine totul de la sine.
Iulia, ce i-a placut Mufitzei in apa!!!Foarte frumoase pozele!!!!Cit despre burta, cred ca toate avem mai ales cind ne aplecam dupa copilasi, asa ca...eu zic ca arati foarte bine!
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
DOlores, da, sa stii ca e buna ideea. El nu se mai apropie de tzitzi acum si dc totusi vrea sa vada ii pun putina sare si numai cind vede se indeparteaza...Si incep sa ma joc cu el, sa-i cint, fac ca si catelul, ca pisica...si uita..Nu ma asteptam sa mearga asa usor cu sarea asta. SIncer! La David parca ar fi mincat si cu sarea aia. Matei e mult mai matur, mai intelept In timpul noptii e mai nasol ca e prin somn asa si nu ma intelege imediat..
Simona, mami de baieti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Inainte de a apune vin si io, sa ma bag in zeama !
M-am delectat azi cu nitzica activitate casnica, asa, sa-mi iau mintea de la toate alea si din una-n alta am ajuns sa frec prin toata casa. La un mom dat, ma uitam la geamuri si parca-parca imi faceau cu ochiul- dar apoi am facut un calcul scurt - am decis ca-i prea mult de munca si m-am lasat la mana mea. La urma urmei inca se mai vede lumina zilei
.
Mai nou fie-mea exerseaza french kiss-ul pe geamuri. Unde apuca - unde activeaza si ea cu .Asta e arma suprema de distragere a dragonului furios. Cand urla la max o iau si-i arat pe geam blocul,masina, omu' , in secolul XXI reusesc sa-i arat copilului si cum trec caii la galop sub geam, ori cum asculta un EMO-ist manele
.
Am deviat, am uitat unde vroiam sa ajung
Ma duc la un meeting cu barbatu si-mi refreshuiesc crieri
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
PRAG spune:
Buna fetelor, oare va mai amintiti de noi?
Eu va citesc zilnic, asa imi incep diminetile, cu voi. Dar nu am timp sa scriu, de-abia reusesc sa termin de citit. Am multa treaba la servici, dar nu ma pling, cel putin trece timpul repede si nu stau chiar numai cu gindul la copii.
Care copii azi sunt acasa cu bunicii. Roxana e cam bolnavioara. De fapt nici nu stiu ce are. Ne-au sunat ieri pe la prinz de la gradinita ca are febra, cam 38.3. Am dus-o acasa, a mai scazut, crescut iar, dar nu mult, iar medicament, la ora de culcare nu avea nimic. Pe la 11 iar era calduta, am trezit-o si i-am dat din nou medicament. A dormit toata noaptea. Azi nu a avut febra, nu are nici un alt simptom, dar e cam molcuta si se vede ca nu e chiar in apele ei. A ramas acasa cu socrii, am zis ca daca e mai rau merg eu acasa, asa sper sa se descurce ei.
In rest suntem ok. merge si ea in sfirsit, e ca o ratusca prin toata casa, tare, tare figura. Are 8 dinti si 4 masele. De unde au inceput sa ii iasa tare tirziu, abia dupa 9 luni, au explodat dintr-o data, fara sa-mi dau seama. De mincat nu prea maninca. Doar daca o las cu mina, si asta doar uneori. Din lingurita nu accepta decit iaurtul, fructele la borcanel si uneori supica sau ciorbita. Dar arata bine, e vioaie si vesela, asa ca sper ca per total e bine. Acuma sa vedem ce o fi cu starea asta de ieri si azi...
In rest, noi tot cu socrii... Uite ca sunt situatii cind ma ajuta, dar e tare, tare greu sa ne intelegem. Eu nu ma cert cu ei, tac si nu zic nimic, ca asa mi-e felul... Dar mai e un pic... Am promis ca nu mai zic nimic, da?
De spatele sotului meu va mai amintit? Ei bine, e un pic mai binisor, reuseste sa mearga si la servici. I-am luat un yoga mat si se mai intinde si acolo pe jos cind simte nevoia. De treburi prin casa... exclus, cel putin deocamdata sunt tot eu cu toate. De-aia nu mai zic de socrii....
Au fost atitea discutii aici, despre rasfat de exemplu, imi pare rau ca nu reusesc si eu sa contribui..
Laura si Simona, sa va fie de bine vacanta, speram inca sa vedem si poze... Simona, ai facut testul? Laura, succes cu bb2! Ce frumos ar fi sa va nimeriti iar deodata! Si acuma sa fie fetite!
Editez ca mi-a venit o idee! Pe-a Simonei sa o cheme Laura si pe a Laurei sa o cheme Simona!
Iulia, la fel si voua, sa va fie de bine concediul! Ma bucur ca Mufy a fost cuminte pe acolo, e mare lucru! N-am putut sa vad pozele, eu nu am parola de la contul comun. Chiar, oare mi-o poate trimite si mie cineva?
cleo, am vazut pozele din parc, ce mare si dulce e Mara! Si tu esti ca o liceeanca!
gabitzam, ma bucur ca ati gasit bona si se intelege bine cu Raducu! Ce bine e ca mai sufli si tu un pic. Cind incepi serviciul?
Inais, sunt si eu alaturi de voi si va dorim sa treceti cu bine de episodul asta si sa va faceti bine!
Andrada, Doamne, mi-a stat sufletul cind am citit! si asta pentru ca am trecut si noi prin exact acelasi cosmar cu Alex, cind avea 13 luni, deci cam virsta astora mici acuma. Aveam musafiri, erau deja la noi si faceam un piure de cartofi. Soba era spate in spate cu chiuveta in bucataria unde stateam atunci. Sotul meu a luat oala cu cartofi de pe soba si s-a intors sa ii scurga in chiuveta. Alex in 4 labe printre picioarele lui. S-a impiedecat de el, s-a dezechilibrat si a varsat apa fiarta pe spatele lui! Va dati seama ce a fost. Cu casa plina de musafiri, Alex saracutul urla, sotul meu nu mai stia cum sa se opreasca din tremurat asa de tare s-a speriat... Am chemat salvarea, am mers la urgente, ne-au luat imediat (deci la cazuri chiar urgente nu se astepta chiar 25 de ore!!!) l-au pansat, oblojit, offf..... a avut pe spate o arsura urita, cam in toata zona omoplatilor. A trecut repede. Asta era in octombrie, in vara urmatoare am fost la mare si in locul ala pielea nu s-a bronzat, a ramas o pata mai alba. Dar cu timpul s-a pigmentat si si-a revenit complet, acuma nu se mai vede deloc.
A, si apropo de leacurile babesti de care vorbeati... Una din musafirele care le aveam atunci ne-a zis sa il dam cu albus de ou. In disperare de cauza si de solutii de potolit copilul, l-am dat. Fara sa ma gindesc ca pina la virsta aia eu nu ii dadusem inca sa manince albus de ou. Si pe cind am ajuns la spital, s-a umplut de bube din cap pina in picioare... Medicii de aici cind ne auzeam ca l-am dat cu ou faceau niste fete, nici nu mai stiau daca sa il trateze pentru arsura sau pentru eruptia urita pe care o avea... Cu ocazia asta l-au testat si evident ca era alergic la albusul de ou, si a fost pina pe la 3 ani. Deci.... bine ca nu a fost mai rau. O sa treaca si la voi.
De atunci mor cind il vad in preajma aragazului, ma apuca asa o panica de uneori chiar strig la el sa plece de acolo...
MsBB, iti urez si eu cu un pic de intirziere La Multi Ani din tot sufletul, mamica frumoasa si haioasa! Si iti urez ca never ever sa nu fii nevoita sa mai treci printr-un asemenea episod cu Andra!
Magda, succes cu bb3! Curajoasa esti! Eu nu m-as incumenta, zau nu cred ca m-ar mai tine puterile! Cum e la servici? Copii sunt cu bunicii? Si dupa aia, ce faceti, ai gasit gradinita? As vrea sa te rog sa imi dai si mie parola de la contul sezatorii, as vrea mult sa vad si eu noutatile. citesc si acolo, sunt la curent cu toate dar nu apuc sa scriu....
Ylari, va pupam si pe voi! iti doresc multa putere si nervi de otel, toate trecem prin stari din astea...
Andree de la Cluj, pupici pentru Eric si multa sanatate in familie! Plecati toti in Franta?
Lorich, ma bucur ca ati scapat de grija si de stres! Si Roxana are o pata pe umarul drept, de la nastere. Mi-a spus doctorul ca va trece pina pe la 2 ani. Intr-adevar, pare un pic mai estompata. Cind e mai frig mi se pare ca se albastreste si nu imi place cum arata, sincer iti spun un pic m-am speriat si eu cind am vazut cit esti tu de speriata, pentru ca eu n-am dat asa importanta. Dar sper sa fie ok. O sa mai intreb si eu medicul, de altfel il intreb de fiecare data cind mergem daca pata arata ok si el da doar din mina.
Miss, te citesc si pe tine, acolo la locusorul tau. Imi pare rau ca demonii aia nu te lasa sa te bucuri in totalitate de prezent! Pupici multi lui David si tie, mamica puternica.
fecian, am vazut si eu pozele, tare dulce micutul tau! Pentru mine, desi scriu f, rar, forumul asta e locul unde ma refugiez si gasesc persoane cu aceleasi preocupari si temeri ca si ale mele. Eu iubesc forumul si iubesc grupul asta unde repet, chiar daca scriu rar, ma simt bine.
Imi cer scuze fetelor pe care nu le-am mentionat. Va citesc si sunt la curent cu toate noutatile. La fel cum va mai spuneam, ma simt inca coplesita de toate, mi-e ciuda ca trece timpul parca fara rost. Mereu astept weekendul. Si vine si trece, si iar alt weekend, si uite ca e mijlocul lui iulie, trece vara, Alex incepe scoala, iar eu am XX ani! Parca n-am mai facut de mult ceva exciting, trece totul pe linga mine si doar supravietuiesc...
Hai ca nu vreau sa va supar si pe voi...
Va pupam cu drag pe toti, mici si mari!
Gabriela.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Seara buna
Prag, moooaaaamaaa, catamai conspectu' ai facut nene...... multumim ptr gandul bun. Doamne ce ati tras si voi cu Alex... brrrr, bine ca si-a revenit, cat trebuie sa mai fi suferit toti trei!
Iulia, Simona, multumim de vizionare, pozele astea le mai pusesem o data dar voi n-ati apucat sa le vedeti. Maine am sa mai pun cateva (Eva cu gagicul ei Benny) sa vedeti atunci!
Simona in seara asta si Eva a adormit tot neleganata dar i-am stins lumina de tot. Cred ca isi propusese sa ma faca cu nervii dar nu i-a mers, poc, am lasat-o pe intuneric. Asa ca s-a facut liniste, s-a asezat in pat la ea si gata. O data s-a mai ridicat sa ma caute, a vazut ca sunt acolo si s-a linistit. Imi venea sa si rad de ea!
Mai vroiam sa mai zic ceva dar am uitat ce. Neuronu'........
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
simonacip spune:
MsBB...cum am uitat sa-ti spun ca mi-a parut asa rau citind iar despre ANdruca...Of, ce-o fi in sufletul tau numai tu stii...Pupici de la noi multi si imbratisari, fii optimista. Poate totusi e vreo spasmofilie ceva.. Eu si Sis la fel pateam cind eram mici, plingeam pina ne invineteam si cadeam pe jos. ALergau ai nostri cu noi in brate pe la spitale..SI uite ca nu mai avem nimic.. Hai, ca va fi bine, DOamne AJuta!
Prag...sotul n-a mai fost la dr? Dc inca nu i-a trecut..poate ar trebui...Te crd ca ti-e greu cu socrii..Sa stii ca si eu sunt la fel, nu spun, nu-mi plac disensiunile..doar cind e ceva flagrant, prea nasol izbucnesc, altfel ma abtin. Misto ideea cu numele...Sa stii ca mie chiar imi place tare numele Laura... Dar SIs are nume pt fata ei#536; Ilinca vrea s-o cheme..
Oricum, sa te auda DUmnzeu cu fetitzele...Mati zice numai mama asa ca am sanse sa fac fata dc e aevarata spusa aceasta.
Poze are SIs, poate o sa puna...sa vedeti ce schiloada e! Nu stiu unde pune/de-punea cind minca...Mi-e si ciuda, serios!!
Simona, mami de baieti
chinabulina spune:
buna seara. uite ca nu am mai apucat sa scriu, desi citesc si acum cu siguranta iar uit cate ceva.
dar incep cu pozele de la mare cu mufy si sebastian. foarte frumoase, foarte simpatici copii, se vede ca le-a placut.
ma bucur ca am mai primit vesti despre iasmi, m-am gandit la voi; sa dea Dumnezeu sa treaca repede
imi pare rau pentru vestile rele. andreea, sanatate multa sotului mamei tale. socrate, gasiti voi alta locatie; nasol cu planurile date peste cap...
am citit de ieri si n-am apucat sa raspund: laura, nota 10 pentru hotararea cu bb2!!! oameni care stiu ce vor, dom'le, s-au si pus pe treaba! sa va fie intr-un ceas bun!
simona si magdone, wow, bb3! mi-a placut ideea cu numele fetitelor celor 2 surori
normal ca am uitat ce mai vroiam sa zic. in afara de faptul ca a mea are febra, intre 38.7 si 39.5 de azi-noapte de la 4. diagnostic: rosu in gat (sau, ma rog, cum s-o numi in termeni medicali). adica antibiotic si anti-termice. sa va zic cat de rau a reactionat azi dupa antibiotic? probabil avea gust aiurea (de data asta n-am mai gustat), ca s-a inecat rau de tot, urla ca din gura de sarpe de n-o puteam potoli... si nu mai vroia sa ia panadolul. greu a convins-o tac'su sa guste, ca e bun
atat, ma duc si eu la pepene si apoi la nani. noapte buna si sanatate tuturor!
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Seara buna Simona in seara asta si Eva a adormit tot neleganata dar i-am stins lumina de tot. Cred ca isi propusese sa ma faca cu nervii dar nu i-a mers, poc, am lasat-o pe intuneric. Asa ca s-a facut liniste, s-a asezat in pat la ea si gata. O data s-a mai ridicat sa ma caute, a vazut ca sunt acolo si s-a linistit. Imi venea sa si rad de ea! Mai vroiam sa mai zic ceva dar am uitat ce. Neuronu'........ YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Vezi ce fata cuminte s-a facut? Dc stie ca nu-i merge...Sa stii ca atunci cind Mati se smiorcaie sau se alinta, daca ridic un picut tonul la el imediat se potoleste si mustaceste asa..E incredibil, am senzatia ca e mai mare decit este..Hihi.
Sa pui poze cu gagicul.
Simona, mami de baieti
![](indragostita.gif)
simonacip spune:
China, sanatate gogoasei...
Simona, mami de baieti