Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
magdone, bb3?
cu alaptatul ramane insarcinata numai cine nu vrea . is neshte hrmoni care inhiba ovulatia...deci nu e garantat ca vine.
inais, multa multa sanatate si recuperare rapida. hai ca poa imi iese sa iti dau sms cu noul tel.
mara nu a vrut sa manance. totul e fara sare - ca ...nu mai am sare in casa. i-am mai dat cu sare in u ltimile sapt.- cater putin.. s-o fi obisnuit si acu nu mai vrea fara???
mai voiam sa zic ceva cuiva. nu stiu cui.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Inais, te pup iubita, nici nu pot sa imi imaginez prin ce ai trecut si pupam si pe Iasminuta scumpa!!! Bine ca ai intrat sa ne dai si noua vesti. Imi dau seama ca nu de forum aveai tu chef.
Iulia din ce descrii tu pe acolo a fost super, chiar mi-ai facut din nou pofta de mare. Stiu, sunt cam neobrazata!!! Mda, pai mai are sotul concediu la inceputul lui septembrie, sa vedem ce facem, in ce directie o luam, ca trebuia sa mergem la munte cu un prieten dar a ramas sotia lui gravi si nu se simte prea bine, are greturi nasoale, dar poate ii trec pana atunci.
Socrate imi pare rau, ce spui tu, s-a anulat concediul... of ce nasol. Sigur nu se mai poate face nimic? Poate gasiti o solutie, nu se poate, o sa fie bine.
Lili, toate avem zile si zile, eu eram foarte suparata ieri (trista) deci nu nervoasa. Deci nu ma exteriorizam, plangeam in mine, asa... Ma mir ca a reactionat asa, atata tot, inainte cand eram trista era foarte cuminte, atunci imi spuneam, uite saracuta, parca stie si nu vrea sa ma mai supere si ea. De calmat prefer ceaiuri, de tei, sau am mai gasit unul "voie buna" si intr-adevar parca ma simt mai bine. Calmante nici al meu nu vrea sa auda sa iau asa ceva, uneori am simtit nevoia si eu dar pana la urma linistea ne-o gasim tot in noi insine, trebuie sa fim puternice. Si cum a mai zis o fata aici, cand e fata nervoasa rau chiar o mai las singura in sufragerie, fara chestii periculoase pe langa ea si ies pe balcon (am grija sa mai ma incuie pe dinafara, e geamul deschis in permanenta) sau ma duc in bucatarie si beau un pahar de suc, si cand ma intorc e fata cuminte, rade si se joaca. Bineinteles ca ma mai uit la ea sa nu faca prostioare de una singura...
Simonacip, bafta cu cresa. Si cu sanii, eu iti doresc sa ramana asa Bietul Mati, cred ca era asa scump cum facea el ufff... Fetelor eu va felicit ca ati putut alapta atat de mult... Cand ma gandesc ca eu sunt prima care n-am mai dat san... eh... am fost prostanaca... poate la bb2 o sa am mai multa minte si o sa fac fata mai bine. Oricum bebeluna e grasa si frumoasa si mai ales sanatoasa, si pana la urma asta e tot ce conteaza.
Am vrut sa-i spun de ieri andreei27 ca imi pare rau de sotul mamei sale, dar am uitat... Doamne ajuta, un gand bun din parea mea. Imi pare bine ca ai mai trecut pe aici. Mii de pupici.
Cleo, nr meu il mai ai? Il mai vrei? Iti dau un sms? Pe al lui Alysh nu il am dar cred ca te ajuta Laurita.
Andrada, of, bietul Tiberiu, sa stii ca si pe mine ma uimesc cand vad cat de constienti sunt de tot ce se intampla, Si Eva dupa ce a cazut arata cu degetul si a doua zi la pat, unde s-a lovit, deci nu uitase. Si de atunci cand cade e foarte foarte atenta, pune mainile. Eva a fost tare cumintica pana de curand, foarte rar plangea, dar de vreo doua luni a inceput se misune prin toate partile, sa descopere si se intampla sa umble pe unde n-are voie, sa se loveasca, uite, sa cada, sa vrea nu stiu ce si-mi arata cu degetul, eu poate i dau altceva si plange, plange, uneori doar miorlaie asa, aiurea... Eu incerc sa stau linistita sa multumesc fata dar nu reusesc mereu. Sper sa se mai linisteasca, dar daca asta e personalitatea ei, asta e, am sa invat sa "supravietuiesc"
Va pup.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Magdone Ylari, off nu stiu ce sa zic cu mamica ta, tare ciudat mi se pare cum se poarta, imi aduc aminte cum povesteai tu cand erai insarcinata despre ea si ce bucuroasa erai cand te duceai pe la ei si sa se schimbe asa deodata…dar banuiesc ca toate I se trag de la boala, multa sanatate si putere sa le depasiti pe toate. Magda, cu Razvan ![]() ![]() _ "Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja." |
Merci Magdone
![](pupic.gif)
Gabitzam, ai fugit la shopping iar???
Hai ca incarc niste poze de la mare
YLARI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lilly79/Lilly79.jpg)
Lilly79 spune:
Despre copii care nu uita. Julia tot imi arata cu degetelul pe manuta unde-au impuns-o la spital si-au incercat sa-i puna branula.Au reusit deabia la piciorus, dupa ce au chinuit-o si la celalalt.Si ieri cand am fost la spital dupa actele de externare, cand a vazut o asistenta in halat, a inceput sa urle.
inais multa sanatate Iasminei.E tare rau cu branula, dar macar e in manuta si nu in picior, ca ar fi fost mai greu sa o speli si macar sunteti acasa ceea ce conteaza mult la psihicul tau si-al Iasminei.Sa auzim numai vesti bune.
socrate nasol cu concediul ratat.Si noi plecam in Germania prin 30 iulie ca trebuie sa mergem la o nunta.
mihaser am vazut ca ai scris unde-ati fost.Voi studia pe net
simonacip l-ai intarcat pe Matei? Bravo ca ai reusit si ma bucur ca se simte mai bine.
magdone si eu ma simt bine citind si scriind pe forum.Bafta cu bb3.
Off topic: astazi a aterizat fratele meu in Toronto si cica la prima vedere nu-i place orasul
Hm...am uitat ce vroiam sa mai scriu Ma duc sa ma joc cu Julia.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
cleo78 spune:
ylari, da-mi beep. despre veshnica maraiala la fifi: de cand ies maselele... si mara are repertoriul aaaaa mmmmmm si ammmmmm mmmm . De la sebastian a invatzat si un iiiiiiiiii iiiii
Laurita, cum se mai simte Mirciulica?
simonacip, asha am visat si io ca raman cu 2 pepeni.... si au fo pana la prima menstruatie. cand au devenit 2 bretele. Hai fie, 2 pere malaiete care atarna.
fetelor, in weekend avem o nunta. Vara lui tati. Deci io oricum nu merg, ca stau cu fifi. Dar mi-au propus nashii sa mergem la mare. Fara tati, ca el e la nunta . Adica nashul isi duce fetele la mare
. Nasii au o fifi cu 6 luni mai mare ca Mara - si a zis ca el conduce noaptea la dus si la intors nu stiu (el e mare amator sa conduca noaptea). ce ziceti, is nesimtita de plec la mare cu nashii si las pe tati singurel sa isi faca de cap 1 weekend?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Simonix spune:
Cleo - DA. Clar. Dar io as fi si mai nesi si i-as lasa cupilul lui tati pe cap si m-as duce singura. De preferat cu niste oameni fara copii :) Ha !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
socrate spune:
E clar ca am fost incoerenta de suparare. Deci da, nasii nostri stau cu socrii adica cu parintii ei. In aceeasi casa. Batranii stau la parter, tinerii la etaj. Ideea e ca femeia s-a imbolnavit rau, are probleme cu inima, acuma si cu tensiunea. Batranul e cu diabet, nu mai vede aproape deloc. Acum trebuie sa aiba grija de el ca ea e internata in spital. DEci toata familia este alertata si fac cu schimbul. Asa ca din pacate nu au cum sa mai vada si de noi. E de inteles dar nu schimba faptul ca ne incurca. Sa vedem ce facem.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Ylari, nu, n-am fugit la shopping
Profit de faptul ca inca stau acasa iar Raducu e cumintel si se intelege cu bona si mi-am mai rezolvat din treburi. Am fost la medicul de familie, azi am fost si am "donat" sange pentru analize (si mi-a facut fata aia mana varza). Ieri am fost la doctorita mea ginecolog la control, ca se facuse anul de cand nu ajunsesem la ea. Mi-a luat si de un Papanicolau.
In rest spal, calc, curat, fac mancare, chesti d'astea distractive
Azi am fost si la pediatra ca Raducu a facut alergie la ceva si are o eruptie alergica pe el, e plin de bubite si pete rosii pe tot corpul. Si nici macar nu-mi pot da seama de la ce este. In principiu el are acelasi meniu de multa vreme, dar a mai scapat cate o gurita si prin mancarea noastra, ca e foarte pofticios, si nu imi dau seama ce nu i-a priit.
Alaturi de SEBI
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonix Cleo - DA. Clar. Dar io as fi si mai nesi si i-as lasa cupilul lui tati pe cap si m-as duce singura. De preferat cu niste oameni fara copii :) Ha ! Simona cu Robertzel baietzel frumos Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti si Poze cu bebe |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Cleo stai ca nu imi gasesc mobilul, l-a dosit fi-mea pe indeva. Si e si pe silent
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
YLARI
Edit: Gabitza, pupam pe Duducu! Of, oare la ce a facut alergie???
Of facultatea la care vroiam sa ma inscriu nu mai face inscrieri... Trebuie sa ma reorientez, of...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
MsBB of ce sperietura din nou! Nu mai stiu ce ai mai facut la doctor. Ti-a mai dat vreun sfat ceva in privinta asta?
Socrate foarte faine pozele, Sebastian e un smecheras si jumatate dupa privirea aia sturlubatica. Si al meu vrea jucarelele celorlalti, mai face si crize insa nu tot timpul. Bine, ca nu prea am mai avut contact cu alti copilasi in afara de verisoara lui in vacanta din Romania-Germania. Si atunci urla ea mai tare ca el cand ii lua jucarelele, el ramanea siderat si isi vedea de treaba lui pana la urma. Dar cand umblam noi cu ceva vrea neaparat lucrul respectiv si daca nu i-l dam crize peste crize, se da cu capul de pamant. Incerc mereu sa-l iau cu altceva insa nu merge tot timpul.
Imi pare rau ca s-au dus planurile pentru Germania. Poate totusi se rezolva pana la urma.
Iulia bine ai revenit, imi pare bine ca a fost frumos la mare. Ce cuminte a fost Mufitza! Vrem poze!
Si eu vreau sa-l duc pe Patrick, macar doua zile, mergem in septembrie-octombrie 1 saptamana in State la sora-mea, eu mai am concediu, Gabi nu, asa ca plec numai eu cu piticul. Si vreau neaparat sa ajung si la Ocean putin. Ca la piscina aici nu cred ca am sa-l duc, am un sot cu pitici pe creier care e convins ca piscinile colcaie de virusi si nu vrea sa-l duca deloc pe Patrick. A zis ca a citit el undeva ca toate piscinile din Montreal au picat testul bacteriologic si el nu-si duce copilul sa-l imbolnaveasca. Si piticul meu e innebunit dupa apa. Insa cica in mare sau ocean e OK, am aprobare sa-l bag. Si cum pe aici prin zona n-am nici mare nici ocean, asteptam vacanta.
Andrada imi pare bine ca se vindeca arsurile repede ! Pupici multi micului Tiberiu, ce a mai suferit el saracutul!
Lorich ma bucur mult ca e totul bine si te-ai linistit! Nici nu se putea altfel!
Inais multa putere, si insanatosire grabnica! Asa a fost si cu nepotica mea, nu se stie ce a avut, dupa 2 luni de febra, antibiotice, teste peste teste. Nimeni nu stie ce bacterie/virus a avut. Toata lumea s-a declarat depasita de situatie, a fost pe la toti doctorii din Iasi, voiau sa mearga de-acuma si la Bucuresti cu ea. Insa intr-un final a trecut febra din senin si iata fata a fost sanatoasa de-atunci, cateva raceli minore insa nimic grav. Insa cand mi-a povestit cumnata-mea cat a tras cu ea in spital, cum o pazea noaptea de gandaci, cum se lupta cu infirmierele care se credeau Dumnezeu, cum era tratata de asistente fara inima, m-a apucat plansul. Numai in spital sa nu ajungi cu puii mici.
Simona deci ai pus sare pe tzatza? E bine de stiut pentru mai incolo. Al meu uraste gustul de sarat, deci cred ca ar avea rezultate. Tare simpatic Mati cum face el UF! Cred ca-ti vine sa-l mananci.
Magdone wow, bb 3!!! Hehehe, spor la treaba vad ca avem multe aspirante, sa vedem care da prima vestea cea buna!
Lily cred ca e tare scumpica Julia, cum arata ea manuta, asa facea si nepotica mea, arata manuta si facea AU-AU, ma topea, cand o vedeam.
Cleo eu as zice go for it! Si eu ma duc o saptamana fara Gabi la sora-mea, sper sa nu-i gasesc incaierati cand ma intorc, pe el si pe soacra-mea ca toata ziua se impung. Noroc de mine. Acuma noroc si cu socru-meu ca si el mai aplaneaza conflictele. Nu credeam ca ajung doi lei (eu cu socru) sa imblanzim doi varsatori (Gabi cu soacra-mea) credeam ca invers e mai plauzibil, insa noi suntem cei pacifistii si Varasatorii cei razboinici in casa. Oricum cel mai razboinic e Taurasul naravas, el are si cornite.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran