Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, unde la mare e Alysh?
i-am prapadit nr de tel...ca era salvat in vechiul tel. Cartela cu nr am recuperat-o, dar nr de tel.-nu.

asha ca, fiecare care mai are nr meu de tel. -da-ti-mi un sms. Nu beep, ca nu stiu cine si cum e sau pe pm

edit: lorich + robertel, imi pare bine ca totul e bine - si ca a fo doar o alarma falsa.

lilly, asha ma simt si eu, uneori calma de nu ma recunosc, alteori sunt agitata de ma gandesc la calmante vb ta. Bine, io la acupultura.... la un sac de box... ceva sa imi descarc agitatia interioara. si cu nr pana la 10, nu merge. In momentul de criza, numai de nr nu imi aduc asminte.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Uraaaaaaaaaaa, Robert este ok si mami lui si-a mai revenit. Hai Lori ca ti-am simtit lipsa, bine ai revenit.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lorich, ma bucur ca te-ai mai linistit! sa dea Domnul sa fie bine!
Si ce povestesti tu acolo? Doamane, la 9 luni ai cazut in apa fiarta! cumplit!
Ma speriati mai fetelor cu povestile astea. Si soacra-mea povestea cum o fetita a murit in urma unei arsuri grave

Socrate, deci in Germania trebuia sa plecati - aha, imi pare rau. Da ce legatura are nasul cu soacra? stau impreuna?
Poate s-o impaca pana pe 29 cand plecati

Andrada, da e o masina de inghetata, a iesit buna inghetata - e fain ca stiu ca e facuta de noi, din preparate proaspete, fara adaosuir de coloranti sau alte minuni. Si e usor si rapid de preparat
Am mai zis lui Belleane - pe ea scrie Gelateria Gaggia, e o comanda facuta pe net, nu stiu mai multe detalii

Inais, voi sunteti bine? ce mai face Iasmina?

Mai vine cineva maine dupa-amiaza prin Herastrau la o plimbarica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Am intrat sa scriu pt ca am vazut ca mai intreba lumea de noi.

Despre noi...am luat-o razna zilele astea...suntem toti dati peste cap. Nu mai vait, nu ma lamentez, nu fac pe viteaza. Dar sunt alta.

NU mai stiu cand am scris ultima data aici. Pot sa spun doar ca sambata am mers de urgenta sa internam copilul...era livida, alba-galbena cu cearcane. Nu mai manca, nu mai bea...avea 39.5 la 1 ora dupa Panadol+Novocalmin de 300mg...ne-au internat-o de urgenta. Am avut relatii si am nimerit bine. De duminica seara ne-au dat-o acs, insa cu branula in mana si mergem de 2 ori/zi la tratam. in spital. Noi suntem in continuare internati acolo, abia sambata ne fac externarea. A fost o solutie de compromis.
Nu se stie ce a fost. Ei zic infectie bacteriana, insa nu au localizat-o si nici nu au izolat bacteria. Ne rugam sa nu recidiveze (pt ca am vazut cateva cazuri pe acolo ca si noi...care erau la a x-a internare).
Am trecut prin niste momente cum nu doresc nimanui. Sunt constienta ca bun...e copilul tau, totul pare ingrozitor...chiar si intepatura de ac. Asa ca nu detaliez. Pot spune doar ca am fost de multe ori la un pas sa omor pe cineva. Pe motiv de chinuit un pui mic.

Nu mai am dispozitie de vb despre asta. Tocmai de aceea nici nu am mai vb cu nimeni. Am vazut apelurile lui Cleo, Alina, Micaela, mesajul lui Noemi...nu am stare de nimic. Imi pare rau si multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi.

Dorim multa sanatate tuturor copiilor bolnaviori si il pupam in special pe Tiberiu si mami lui!
Sanatate tuturor va dorim!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

hello...imi iesisem din mana. azi mi-au luat 2 ore sa ma hotarasc sa fac o ciorba fetii si inca o ora sa toc tot ce trebuie. parca nu mai stiam nimic pe unde era, ce sa fac, ca la inceput, ce sa mai?? imi revin eu..

adriana, ma intrebai de hotel. a fost destul de curat, venea o femeie zilnic sa faca curat, fetele de la receptie erau super dragute cu toata lumea, nu acre, cum am mai vazut eu, adica, per total am fost multumita. nu a fost zgomot, cum auzisem eu ca nu se poate dormi, n-am avut treaba cu galagia, am fost 4 familii si tipele de la receptie au fost dragute si ne-au cazat in camere una langa alta la et 1, sa ne fie usor sa coboram...cu mancarea, surprinzator, dar intrecea mancarea muuultor restaurante sau autoserviri gen "impinge tava" de pe litoral...foarte bine gatit si proaspat!!! culea..la autoservire mi s-a intamplat de 3 ori sa iau mancarea tare (piept, escalop si ficatei) sau alterata, cu toate ca arata bine in tavile lor. asa ca am renuntat la autoservire si am optat pt terase cu servire. surprinzator, preturile erau cam aceleasi, asta culmea, ca la toate autoserv scria "cel mai ieftin" bla-bla. am papat cam pe la toate restaurantele..casa taraneasca, terasa taraneasca, terasa cu flori (care mi-a placut tare ca atmosfera, servire si mancare, iar sefa de sala de acolo a fost tare draguta cu fata, i-a adus scaun de bebe sa pape si ea cu noi la masa ca a vazut ca-i dadeam din carut borcanel). revenind la restaurantul hotelului, spun atat: ingrijit, curat, mancare buna (surprinzator, stiu), chelnerii cam dupa baccis (asta nu mi-a placut, pt ca eu oricum las, dar nu-mi place jecmaneala) nu dadeau restul la bonuri, si nu de putine ori am plecat si am lasat aproape 10 lei baccis..dar, asta sa fie paguba.

cleo faza cu razv si dani o stiam, ca am vazut emisiunea in dimineata aia. apropos de emisiune, l-am vazut pe Razvan cu familia pe litoral langa hotelul Victory din Mamaia, cand mergeam la plaja sambata dupa-amiaza. sunt o familie draguta, sotia lui e o dulcica, i-am observat asa de la distanta putin ca nu-mi place sa dau buzna in viata omului...

socrate iubita, eu m-am intors din vacanta...gata, ce fini!!! nici nu-mi mai trebuie mare pana la anul...poate la munte ceva, dar de mare mi s-a luat...ce e mult, strica

dani multumesc nu uit, cum sa nu? doar ca sa am timp sa fac o selectie, ca-s muuulte

pupam si buzita umflata de eli mihaser, nu pot sa vad montajul, zice ca trebuie sa ma loghez

lorich ma bucur ca vi cu vesti bune

aelita am vazut pozicile imi place tare tare cea cu amandoi puiutii ce dorm e haioasa tare

andrada of, Doamne ajuta!!! ma bucur sa aud ca puiutul e mai bine

hmmmm...se vede ca am ajuns acasa, ca a inceput fie-mea sa-si revina...deci, urla si se taraie pe covor ca n-o las la tst...brb

edit: inais iti doresc multa putere sa treci peste greul care va incearca...si eu am fost internata cu fata cand avea 3 luni deci stiu cat de greu iti este. multa sanatate din suflet iasminutei dragi, pupici sanatosi si caldurosi de la noi. sa auzim vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fete dragi
Ma bucur sa aflu ca Iasmi e mai bine. Pupici mari mari de la noi pentru gargaritza si pt mami ei
SI pt Lorich si Robi trimitem pupici si ma bucur mult ca mami are vesti bune!Doamne Ajuta!
Aelita, mi-a placut sa-ti revad nazdravanii. Ce frumosi sunt!!
Simonix, scumpu Robertzelul!COmentariile ca de obicei
Mihaser, ce poze frumoase! Ai niste copilasi minunati. CUmnatii mei au fost anul trecut in Croatia, am vazut niste peisaje si in pozele lor...superbe!
Socrate, ce bine arati in poze, ai slabit mult!. Imi pare rau d econcediul ratat, ce o sa faceti acum? naspa!
Iulia, bine ai revenit, ma bucur ca totul a fost bine acolo. Sotia lui Razvan se plimba prin Moghioros, mie nu-mi prea place mi se pare figuranta...Deh...impresii, n-o cunosc
Andreea 27, imi pare rau de problemele voastre. Eu am obsesie cu cancerul de colon, am facut si colonoscopie din cauza asta..Offurit, sa speram ca va fi bine
Andrada, sper ca Tiberiu e bine si a uitat tottot.de la noi
Lilly, sanatate scumpei Julia!!
DOloress, nu loveste DUmnezeu de 2 ori in acelasi loc, ai sa vezi! Sa nu te temi.Desi e adevarat ca-ti sunt justificate temerile...vestea buna e ca o sarcina nu e ca cealalta niciodata.

Eu l-am intarcat pe Mati, n-a mai baut de ieri dimineata nimic, bietul d eel, pina nu i-am pus putina sare pe sfirc nu a inteles ca nu mai e buna tzitzi. Acum stie si duce mina la gurita si zice ufff.Aseara a plins in citeva rinduri - noroc ca l-am avut pe david la mama si l-am putut plimba prin casa fara sa trezeasca pe altcineva si l-am adormit asa...Am niste sinii acum nu i-as mai da, asa plini cum sunt...pacat ca nu ramin asa
Drept urmare ca l-am intarcat mati nu a mai facut moale kk...de fapt nu a mai facut deloc. Dar inca il tin la regim vreo 2 zile....pt siguranta..
Dorm amindoi acum, e asa liniste, nu-mi vine sa cred
Cu cresa inca n-am rezolvat, dar ma zbat, sper sa reusesc.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

SI fetele, Adriana, Cleo, Alina, SIs, buna idee cu intilneala. Venim si noi. Dar vorba lui Socrate, lasati pe mai tz chinezescul, acum haidem intr-un Herastrau ceva...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Inais ma bucur mult ca ne-ai scris. Doamne ajuta! Hai ca o sa fie bine, e fff greu cu branula in mana dar e bine ca ai gasit o cale si stai acasa cu fata, e mare lucru. Ai sa vezi ca isi va face antibioticul treaba si pe urma va trebui sa o tii sub control. Astept vesti bune si sa aflam despre ce bacterie este vorba!

Simonacip ce tare ai fost cu sinii. Si cu ei beton si fara tot frumoasa esti!Ma bucr ca Mati e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna dimineata fetelor,

Si eu pe la service, va citesc pe furis, dar numai acum dimineata, dupa aia se aglomereaza si nu se mai poate.

Gabitza, La cati mai multi ani fericiti impreuna!!
MsBB, La multi si voua, numai sanatate si bucurii!

Andreea 27, imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva, multa sanatate si putere sa le depasiti cu bine!

Doloress, ai dreptate cu simtitul, ne simt copiii indifferent ca noi parem veseli, dar pe dinauntru suntem suparati, nu stiu e sf sau nu, dar e foarte adevarat, trebuie sa fii cu adevarat linistit cand stai cu ei, altfel ei simt sic ea mai mica nemultumire.

Ca sa vedeti cat de adevarat este, va povestesc ceva: eu cand mica prin scoala generala tot timpul eram nemultumita de cum aratam, ba ca sunt urata, ba ca am nasul mare etc, etc si ma plangeam la mama si mama ca sa ma incurajeze imi zicea, mama, fiecare om e frumos in felul lui, etc dar eu o simteam ca nu e sigura de ce spune, parca ezita asa, ei si ACUM in anul 2009 cand a venit la mine si intr-una din zile o intreb: asa e ca ezitai cand te intrebam daca sunt frumoasa sau nu, parca nu erai sigura, si ea zice ca da ca de fapt nu vroia sa-mi creeze o imagine falsa despre frumusete, bla bla... Faza e ca eu am ramas cu idea ca sunt urata si greu mi-am revenit peste ani…..DECI mare grija cu copiii ce le spunem si cum le spunem…

Laura, spor la treaba cu bb2, dar daca poti nu ezita sa faci sport acum inainte pentru ca o sa-ti fie mai greu sarcina nr. 2, eu f greu am dus-o , ma dureau toate oasele..muschii..
Noi incercam de zor la bb3, dar nu se prinde fratilor nu stiu de ce, poate ca pentru ca si alaptez, habar n-am, cred ca in curand ne lasam pagubasi…

Ylari, off nu stiu ce sa zic cu mamica ta, tare ciudat mi se pare cum se poarta, imi aduc aminte cum povesteai tu cand erai insarcinata despre ea si ce bucuroasa erai cand te duceai pe la ei si sa se schimbe asa deodata…dar banuiesc ca toate I se trag de la boala, multa sanatate si putere sa le depasiti pe toate.

Gata nu mai pot sa scriu au venit astia pe capul meu.

Va pupic

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Inais, vaaaai ce-ati patit, multa multa sanatate, bine ca sunteti mai bine!

Fecian, eu vroiam sa zic ca la mine forumul are efect invers, chiar si asa cat de putin citesc si scriue, dar parca ma simt mai tanara, mai ales de cand scriu la subiectul asta...

simona, bafta cu cresa sper sa reusiti!

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput