Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Buna de la noi!
Deci buna!!! Of, Doamne, in zilele astea am murit si m-am nascut iar! Am fost azi la dr. Nedelcu si ne-a spus ca nu e vorba de vitiligo, ca Robert e ok pata aia e un nev anemic, sper ca scriu bine, am fost atat de fericita si usurata incat... am primit cu bucurie dermatita atopica! Da, am zis ca e de la caldura...o fi..nu mai conteaza.
Fetelor, am mai citit asa pe ici colo zilele astea... din [pacate n-am avut putere de poze, tare as vrea sa le vad si eu pe cele puse de Mihaser, ca eric si nu stiu ce am mai pierdut. Incerc sa ma duc in urma, poate recuperez, daca nu se trezeste printul.
Am vazut smecher Sebi cu carut smecher cu tot, ce mare s-a facut! Carutul ala e confortabil? Ca am vazut in parc si mi s-au parut cam fixe asa. Nici Robert nu se uita la jucariile lui in parc, dar (inca) nu face rau daca nu i se dau sau i se iau jucariile, bine inteles ale altor copii.
Trebuie sa zic ca am izbucnit in plans la patania lui Tiberiu imi imaginez cat l-a durut pe saracul pui, sper ca e mai bine acum, eu la 9 luni akm picat intr-un ceaun cu apa care fierbea, eram cu bunica, la tara... din fericire nu-mi amintesc durerea, dar dupa tonele de spitalizare nu mai stiam sa merg singura, acum am o ditamai cicatricea pe mana. Sunt teribile arsurile!
Andree bine ca ai trecut pe la noi! Daca Eric e la fel de scump ca tine... atunci vad de clujence. Imi pare rau de necazurile din familie.
Cenia imi place ca atunci cand iti faci chef de scris ai ceva util si folositor de spus, din experienta de mami.
MsBB of, of... ce sa mai zic? Eu am zis ca trebuie sa mai fac niste bebei, ca daca il am doar pe Robert o sa mor de grija lui sigur pana la 40 ani. Asa cu inca vreo 2 puradei... na.. . n-am cum sa fiu atat de ingrijorata pt toti! sau am?
Sis-urilor imi poare rau de finalul concediului, si eu am fost dezamagita de restaurantul de la Laguna, sau de AI in general; am zis ca next time greci, turci..nu stiu. Laura bebe2 in the oven?
Cu intalnirea...venim si noi la Ch de G.
Ma opresc ca scriu 7 pagini. Mai voiam sa scriu asa din amintiri, sunt euforica;
Edit: gasit poze de Mihaser superbe! ce peisaje!Dar mai ales ce pui frumosi si fericiti!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
MsBB pupici speciali din partea noastra, of imi pare rau ca iar ti-a facut Andra figura... si ce figura, of... Fii puternica.
Bine ati revenit socrate si iulia. Socrate se vede din poze ca Sebastian s-a simtit tare bine pe acolo. Si Eva se joaca cu cutiile de bere, cine stie, o fi ceva special cu ele si noi nu stim. Multumesc de sfaturi, sincer. Si lui Cleo la fel! Pupici ptr incurajari! Iulia, baga si tu niste poze. Imi pare rau ca Mufy a cazut, of, Doamne...
Azi toate bune, a adormit in 3 minute desi are trei tone de muci...
Fug sa mananc si eu. Aaaaa, am luat jucaria de la posta e dragutza, testoasa vorbitoare, are o melodie (pe care deja am invatat-o pe de rost ) si zice 1,2,3,4 si triunghi, patrat, cerc si inima.
Va pup pe toate
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 si cand aveti timp, sa va kk-ti de ras: http://www.high-click.net/component/hwdvideoshare/?task=viewvideo&video_id=187 o ![]() ![]() |
Foarte tare! Bietul Dani, a zis ca el n-are ID de mess...
![](alcool.gif)
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
![](images/user_woman.png)
socrate spune:
Fetelor tocmai m-a sunat nasul ca are probleme cu soacra si nu ne poate primi deci s-a dus dracu tot concediul nostru. Acum ce facem??? Totul era stabilit hotel rezervat pe drum, lume care ne astepta pe traseu, cumparaturi care trebuiau facute pentru toamna iarna copil. Astept de un an concediul asta. Nu pot sa cred. Sa vezi ce o sa se crizeze sotul meu. Astepta cu sufletul la gura sa mearga in Germania.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
citat din mesajul lui socrate Fetelor tocmai m-a ![]() ![]() ![]() mami de Edvin Sebastian |
Socrtae, io -s aia cu cautarea de poze din urma; deci...n-am inteles, ce ti s-a intamplat? de ce a picat concediul? Am pierdut ceva?Sau am pierdut asa de mult ca nu mai inteleg forumo-limbajul
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Din urma am gasit asa: pozici superbe cu Mara in parc, Simonixu la mare fara Robertix, Victoria cu ochi de vis Nu mai stiu unde sa le caut pe cele de ca eric
![](olala.gif)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
socrate spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
Socrtae, io -s aia cu cautarea de poze din urma; deci...n-am inteles, ce ti s-a intamplat? de ce a picat concediul? Am pierdut ceva?Sau am pierdut asa de mult ca nu mai inteleg forumo-limbajul ![]() ![]() Din urma am gasit asa: pozici superbe cu Mara in parc, Simonixu la mare fara Robertix, Victoria cu ochi de vis Nu mai stiu unde sa le caut pe cele de ca eric ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
Am editat ca se stersese o parte.
aelita spune:
YLARI ,ei sunt ca niste bureti ,absorb tot ,si desi nu stiu ei constient ca esti suparata,ei capteaza energia si se incarca de ea.Noi le transmitem tensiunea interioara,chiar daca disimulam.Dar,nu ai ce face,nu se poate sa traim doar in roz si sa nu avem nici o tensiune niciodata.Supararile vin,pleaca,ei se vor obisnui cu tensiunile vietii pt ca asta e lupta oamenilor.
ANDREEA27 imi pare rau de sotul mamei tale,de mama ta,de tragedia prin care trec amandoi .Multa sanatate si multa putere !
Viata e atat de dura uneori..
SOCRAte SUPER POZELE !!!
MIHASER La multi ani ,sa fiti fericiti !
LORICH primul diagnostic nu trebuia sa ti-l expuna asa alarmist,sa te trimita la investigatii ,si asa te scutea de o suferinta inutila.Unii medici sunt asa,ori le place sa fie alarmisti,ori asa snt ei panicosi,si ne panicheaza si pe noi,ar trebui ca ei sa fie mai calmi si sa isi pastreze dubiile pana la noi investigatii.
Important e ca e bine,dar era si mai bine daca nu treceati prin asa sperietura !imi imaginez ce a fost pe tine..
SOCRAtE ce s-a intamplat ????????????????
IULIA uite pozeleaici
Multa sanatate soacrei tale!!!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Andrada79 spune:
Va multumesc din suflet la toate fetele pt gandurile bune! Ma ajuta mult cand vad ca sunteti alaturi de mine. Suntem mai bine si ne vindecam frumos mai ales la manuta se vede un progress mare. Mi-a dat crema acasa si nu ma mai duc la spital cu el sa ii schimb bandajele, o fac eu acasa, e adevarat cu mare grija.Plande doar cand vede foarfeca, nici nu stiu cum sa fac sa nu il mai supar dar un lucru e clar stie ca a patit ceva rau si e ff constient de ce s-a intamplat. De cand s-a intamplat incidental asta e numai dupa mine, sa nu vada ca dispar. In schim am si o bucurie mare, merge bine de tot ieri in parc l-am pus jos si a luat-o nene la trap ca abia l-am mai pus in carut, amers intr-una si eu dupa el sa fiu pe faza sa nu cada si cand il ridic ma impinge sa il las singur.
Inais sper ca e bine Iasminuta, nu imi place deloc absenta ta!
Adriana sa inteleg ca ai facut tu inghetata??Vrem si noi reteta!Am citit mai departe si vad ca e vorba de o masina de inghetata. Ce mistooooo! Zi-mi si mie de care e?
Emycor vad ca si tu te intorci la serviciu. Sa stii ca primele zile e mai greu pe urma chiar descoperi ca iti prinde bines a mai faci si altceva iar dupa serviciu cand ajungi acasa parca nu te mai saturi de stat cu cel mic.
Laurita Simona uff ce rau imi pare ca v-ati intors cu probleme.
Cleo suna bine ce zici tu acolo cu impachetarile de namol dar pt tine?????? La ce iti trebuie ca arati fff bine!!!!
Ylari ufff asa e si era si nepotica mea o agitata dar pe parcurs ce a crescut s-a mai astamparat putin. Ma bucur ca papa Eva mai bine, important e sa fie sanatosi! Ma bucur mult pt jucarie!
Belleane bine ca i-a trecut repede! Ufff acum ma uitam la o veioza pe care o am!
Msbb vad ca ati tinut-o intr-o sarbatoare! Ti-am zis ce mult imi place sa te citesc??? Uff nasoala faza cu lesinatul, cred ca te trec toate apele!
Aelita ce frumos se trezeste puiul tau! Asa ma simt si eu acum de cand a inceput Tiberius a mearga. Una doua il simt in spatele meu si ma trece asa un fior.
Andreea27 imi pare rau sa aud de asa necaz cu sotul mamei tale. Doamne ajuta sa fie bine!
Desiree sa stii ca si la noi mai functioneaza faza cu schimbare intre mine si tati cand ii dam sap ape, dar doar pt cateva lingurite. In schimb daca ii dau sap ape cu mana papa tot, dar cum sa ii dau ciorba cu mana. Aseara i-am dat o cutie de branza de vaci amestecata cu paine, binenteles cu mana, doara asa a vrut. Cum puneam in lingurita cum nu mai vroia. Dar……ce nu face o mama ca sap ape puiul ei!
Socrate ce bautor de bere ai tu acolo!!! Se vede ca ii place in concediu puiului tau! E un scump cum merge pe nisip. Ufff ce ghinion cu nasul vostru ca nu va mai puteti duce!
Iulia multa sanatate soacrei tale. Ma bucur mult ca ai avut un concediu reusit si Iulia a fost chiar o bomboana de fetita, cuminte si papacioasa!
Mihaser uff sa treaca repede buba la buzitza!
Simonix superbe pozele si la fel si comentariile!!!!
Lorich ma bucur mult ca pata respective nu e nimic grav. Bine ca te-ai linistit si nu e grav deloc.
Miss am vazut si noi pozele din concediu, mai cu intarziere! E un dulce David, are niste ochisori de vis, Doamne ce a crescut!
Danicris spune:
citat din mesajul lui cleo78 si cand aveti timp, sa va kk-ti de ras: http://www.high-click.net/component/hwdvideoshare/?task=viewvideo&video_id=187 o ![]() ![]() |
foarte tare !!!
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lilly79/Lilly79.jpg)
Lilly79 spune:
Reallaura of saracutul Mirci.E urata voma si diarea la copii asa mici.Sa va faceti toti bine repede.Bafta in proiectul bb2.Mai ca imi vine si mie cheful de bb2, dar am zis ca trebuie neaparat sa ma intorc la lucru macar un an, sa-mi mai dezmortesc neuronul Jos palaria pt conspectul pe care l-ai facut
simonacip multa sanatate si bafta pt bb3 .
mihaser unde anume ati fost in Croatia? F frumoase pozele.Noi ne gandeam sa plecam in Grecia cu avionul, dar cred ca ar fi mai bine sa plecam cu masina si in caz de ceva boala sa ne urcam in masina si spre casa.
cleo si pe-aici cam atat e o sedinta 50-60.Eu zic sa mergi.Conteaza f mult sa stii ca faci ceva pt tine si te mai relaxezi si tu.Si cand vei vedea ca vei arata si mai bine, te vei simti extraordinar
ylari si eu am momente cand sunt zen, dar din pacate sunt momente cand nu mai pot fi calma, mai ales atunci cand is obosita si asa de rau imi pare cand tip la Julia.La un moment dat ziceam ca vreau sa iau ceva medicamente de calmare , dar sotul a zis ca nu vrea sa auda asa ceva, asa ca solutia e stapanirea de sine si cred ca ar functiona si respiratia adanca cu numaratul pana la 10 (daca mi-as aminti de asta cand e nevoie
)
MsBB of saracuta Andra.Speram sa nu se mai repete.
andree27 imi pare rau pt sotul mamei tale.
Multi pupici lui Eric cel mergaret si vorbitor
socrate nu stiu ce sfaturi sa-ti dau.Si Julia merge la jucariile altor copii (deaia i-am cumparat si ei carucior, papusa, rotita, lopatele, dar tot ale altora is mai interesante ).O las sa le studieze putin, ca daca o iau de-acolo imi face si ea niste crize.Am noroc ca ne intalnim dimineata cu aceiasi copii de varsta noastra si ne schimbam jucariile intre noi.E mai greu seara cand e plin de copii in parc, si copiii mari tipa ca nu ti-o dau, e a mea, etc si eu incerc sa-i explic Juliei ca nu ne putem juca cu jucaria aia, ca hai la hinta, hai la tobogan, uite ce floare frumoasa, si incet-incet uita ca plangea dupa nu stiu ce masinuta
.
Apropo de sociabilitate, Julia pana acum pare f sociabila.Merge la toata lumea, le face cu mana, le zambeste, se joaca cu alti copii, dar are si momente cand o ia la plimbare singura prin parc si studiaza de una singura suruburile de pe banca sau o piatra.Daca vroiam sa o aduc la ceilalti copii, urla ca ea vrea inapoi la piatra , asa ca o las exploreze si singura.
iulia ma bucur ca v-ati simtit bine la mare.
Mai am deschise niste taburi cu poze pe care le voi viziona mai tarziu.
Nu am citit tot, dar trebuie sa-mi trezesc fata sa-i dau antibioticul.Asa mila mi-e de ea ca asa bine doarme.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)