Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 17
Andree27 spune:
Buna seara fetelor,
Va multumesc din suflet tututor ca suneti alaturi de noi si pt toate urarile de sanatate la adresa sotului mamei.Sper din tot sufletul ca sa se faca bine ca altfel nu stiu in primul rand ce se va face mami.Ea dupa ce a divortat de tatal meu(cadn aveam eu un an) a stat 17 ani singura,pana la intalnit pe sotul ei.A fi o lovitura foarte dura pt ea,plus ca nici nu mai vrea sa vina inpoi in tara pt ca deja are o varsta (52de ani) si nu si-ar mai gasi un job si ea acum e obsnuita cu alta mentaliate acolo.Sper din suflet ca prezenta noastra la ea sa ii fie de mare ajutor acolo.
Imi pare nespus de rau ca nu am timp deloc sa va citesc decat asa pe fuserite pt ca imi e un dor nebun sa stau la 'taclale'' cu voi !
In 21 plecam ,da toti 3 plecam ,nu avem drum direct,ca vom ajunge pana la Paris ,iar de acolo vom merge 40 de km cu autocarul pana la gara ,,iar de acolo vom lua pana in Avignon TgV-ul.Voi face tot posibilul sa ajung si la NIce sa o vad si pe Anisiap,sper sa o prind inca cu burtica
si sa stam si noi putintel la soare.Sa ne tineti pumnii de zbor ,pt ca sotul meu are o frica de avioane de numa,el a zis ca mai bine vine cu masina si deja de pe acuma are emotii.
Nu mai stau ca sunt rupta ca azi toata ziua am fost la cumparaturi si maine vreau sa fac curatenie generala ,daca apuc ca sa las casa curata.
VA imbratisez pe toata si va rog sa ma iertati ca nu apuc sa va citesc
!
Noapte buna,si sper zilele astea sa pun si eu poze mai recente cu Duracelul meu sa il vedeti cat e de mare si de scump.
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
MsBB spune:
Sa incep cu inceputul ![]()
In primul rand bag galerie 

hai cu cresterea natalitatii
Simona, Laura, Magdone hai cu II
. Ma iau emotiile ![]()
Prag -
, ba bine ca da!
Ma bucur ca ai mai trecut pe la noi
. Iti multumesc pt urari
si sper ca sotul tau isi va reveni complet curand.
Ce ai mai tras-o si tu cu Alex
. Saracul, s-a mai si umplut de bubutze atunci
. Bine ca a trecut si ca nu a ramas semn.
Oricum, in urma discutiilor voastre am deschis si eu ochii mai larg si acum voi fi si mai atenta 
Vorba lui Ylari - ditai conspectul
- me likey ![]()
Ah vad ca a aparut Iulia cu poze
- am tema pe maine dimineata - nu de alta, dar n-ash vrea sa ma culc verde ![]()
Asa-i ca e greu cu acomodarea acasa? Eu cand am fost plecata 5 zile de acasa, in Ardeal, m-am simtit atat de stangace si ne-lalocul meu cateva zile 
Mai Simo
ce-mi faci tu mie? Cum imi aduci tu aminte mie ca ultima zi cand am fost femeie
a fost ziua cand am intarcat-o pe Andra
. Acu's mai mult un baietzandru cu haine de mujeres
.
Da' las, nu-ti fa griji - daca vine al 3-lea baga push-up-ul 
Saru'mana de incurajari Simona
. E greu dar sper sa nu se mai repete. Stau cu frica-n san la fiecare scancet al ei 
Am admirat de dimineata strengarul bautor de
in nisip - aspirant la jocurile olimpice de table
, constructor de castele de nisip
, Sebastian. Poate-l gasim in Turcia in Lara la concurs ![]()
Imi pare tare rau Socrate, ca au picat planurile. Poate - totusi? 
Andreea,
si 
Saru'mana Dani
, multumesc pt incurajari. Ridic capul si incerc sa nu ma mai gandesc la asta. Acum sunt ca si cu drobul de sare 
Cred ca nici una din noi nu va scapa de fazele cu aruncatul in fund samd - acum sa vedem cum vom manevra situatia la momentul respectiv.
UUFFF Lilly - am citit si eu ce a patit Julia
.
manutza chinuita!
Lori - 

in sfarshit o veste care-mi aduce zambetul pe buze
. Ce ma bucur! N-ai idee!
Baga combustibil acolo
, hai prinde-le din urma pe fete - cum altfel ajungi la 4
?
la 9 luni? 
Ylari - sa se bucure Eva de jucarioara de la Fisher Price - cred ca stiu despre ce vorbesti, e simpatica - sper sa o binedispuna pe Eva 
Eva deja are gajic? Mda, tre sa-i revizuiesc comportamentul mandrei. Ea are doar victime in jur 
Inais - 

Aelita - ti-am zis ca-mi fu dor de tine? ![]()
O bucurie sa-ti admir puisorii si ce camera dragutza are Andress 
Andress e cel care vine tiptil langa tine?
Daca nu-s cretina
. Ma gandeam zilele trecute cand am citit ca a venit usor-usor la tine, ce tare ar fi sa invete sa zica BUUUUHUUU
. Georgiana mi-a povestit de un baietel care a invtat cum fac fantomele
BUHUUUUUU si ma gandeam cum mi-ar sta mie inima in loc sa vina fie-mea sa-mi zica BUHUUUU!
Bravos Tiberiu 

. Spor la
.
Bine ca ati scapat de dusul la spital,Andrada.
sa treaca buba!
Magdone - multumim pt urari
! Pe furis uh? Bine ca reusesti si asa.
Stai linistita - nu esti nici pe departe asa cum te gandeai ca esti 

. Numai frumusetea ta interioara te face sa radiezi si mai mult 
Cleo - io zic asa
. DIXTRACTIE placuta la 
Raducu
Doloress - daca va permite vremea - puteti sa-i creati propria oaza de relaxare lui Patrick
. O piscinutza mica pt copii - nitzica apa si
.
Intradevar, m-am speriat crunt, cu atat mai mult cu cat a adormit lemn in cateva secunde dupa asta.
Mi-am pus in minte sa-mi ascult instinctul, sa nu ma mai las purtata din doctor in doctor. Cata vreme creste frumos, se dezvolta normal nu o mai chinui.
La neurolog ni s-a spus ca este vorba de spasmul hohotului de plans. Chestie care trece in general dupa varsta de 3 ani. Cat de linistitor ar fi sa stii ca trece fara sechele nu poti ramane tare dupa ce-ti vezi puiul moale ca o carpa cum cade
.
Multumesc mult de intrebare 
Sa-ti livrez o
la medierea conflictelor dintre varsatori? ![]()
Ah, uite ca a aparut si vecina. Tocmai cand vroiam sa spun ca saraca gogo s-a ales cu ditai roshu'-n gat 
si sper ca maine o sa fie mai bine!
Gata, ma duc la nani ca iar cred ca m-am latzit ca o caracatita pe juma pe pajina 
Noapte buna tuturor!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Andree27 spune:
Am uitat sa va intreb,desi sigur voi ati mai discutat,voi ce laptic le dai puisorilor.Eu am inceput de la 1 an sa ii dau laptic de vaca nu de cumparat de la o cunostinta si Eric il bea chiar foarte bine.E ok asa?
Va pup!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
Magdone spune:
Simonaaaa, nu stiam ca si voi incercati, bafta mareee!
Lily, depinde unde a aterizat
adica sunt zone si zone si orasul asta e atat de mare de nu va puteti inchipui
Magda, cu Razvan
(5 ani) si Olivia
(1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Reallaura spune:
Hai sa semnez si eu condica azi ca am vesti.
Mirciu e mai bine, merci de intrebare Cleo. Am fost la doctor, dna Bulacu mi-a dat trimitere pentru toate analizele, e o dulceata femeia asta!. Pana si sumar de urina ii fac ca mi se pare ca strange piciorusele cand face pipi. Oricum, el e mai bine, azi nu mi-a varsat, ba mi-a si mancat binisor si a facut doar un scaun moale care poate fi de la maselele care explodeaza in gurita. Avem déjà una iesita! Am deposit si noi 10 kg, la cat a mancat de vreo 10 zile incoace – si nu stiu despre perioada cat noi am fost la Paris – e super. Are 1330 si 83 cm la 1 an si 2 luni!
Am fost si la cresa, gata, suntem inscrisi, 4 ron pe zi!!
, pe 31 august avem sedinta sa aflam ce si cum. Grupele sunt cam de 20 de copii, de care vad 3-4 asistente si infirmiere. Ma bucur ca tot personalul e format din asistente. Sunt tare speriata ca poate nu fac bine ce fac, dar vreau sa-mi dau un examen, sa ma pun la punct cu alte chestii etc. Plus ca din mai, daca nu iese bb tre sa incep serviciul. Socrii nu sunt de accord, dar pe de alta parte, nici stresata si nepregatita nu-mi place sa incep serviciul. Vedem. Of. Doamne Ajuta!
Socrate misto poze, pacat ca vremea nu prea a tinut cu voi… Sebastian pare asa ca la 2 anisori, asa de matur e in privire si atitudine IMi place.
Imi pare rau pentru Germania…e nasol sa visezi la ceva si sa ti se ia pe nepusa masa. Nici nu stiu ce sa zic. Nu gasiti un hotel F1 pentru ca totusi sa nu amanati concediul sis a nu va nenorociti nici bugetul??? Unde plecati in concediu?
Sfaturi legate de agresivitate am nevoie si eu. Mirci ciupeste si zgarie. Frate, dar nu se joaca! Astia de la Babycenter cica e normal agresivitatea si trebuie sa incercam sa –I facem sa si-o manifeste in conditii nevatamatoare pentru cei din jur: de ex bataia cu perne de dimensiuni micute. Bogdan e super stresat ca ne dau aia afara de la cresa si vrea sa vine u cu Solutia Salvatoare. Care o fi aia??
Iulia da, de oboseala am adormit la ice age, nasoala de mine! Nu e prima data cand fac figura asta! Am vazut pozele voastre de Mufitze superbe. Sunteti
Ma bucur ca fata a fost exemplara.
Adriana din pacate eu maine trebuie sa stau in casa pana face Mircea kk/pipi pentru recoltare. Nu stiu cand face, azi mi-a facut kk pe la 5, inainte sa iesim afara! Asa ca nu promit nimic.
Mihaser moama, dar va plimbati nu gluma!! Iti scoti parleala pentru concediile nefacute cat ai fost gravi si cu bb mic?? Unde plecati in august? Nu reusesc sa vad montajul cu Skiatos, de ce oare? Spor la slabit!
Msbb Doamne, draga de tine, prin ce trebuie sa treci, nici nu vreau sa ma gandesc!
multi de tot si snaatate Andrei!
Cleo
hai ca m-am distrat cu Bogdan, multi nebuni pe lumea asta! Cat despre distractia la mare de una singura, vorba Simonixului las-o pe Mara lui Victor, o sa stai chiar linistita!!!
Sincer acu, eu nu as putea pleca. Nu m-as putea distra de una singura. Dar asa sunt eu. Cu pitici pe creier.
Inais bine ca Iasmi se recupereaza, e ingrozitor intr-adevar sa fii in spital cu puiul si sa-l vezi chinuit. Nu se compara cu nici o suferinta din lume.
mami si Iasmi. Sanatate!
Lorich nici nu stii ce ma bucur ca sunteti mai bine!
multi sis a fiti sanatosi!! Daaa, bb se coaceeeee, sa vedem cat ii ia. Voi ati fost tot la Laguna acu???am inteles totusi ca si la turci/greci poti avea indigestie
Pe bune!
Ylari misto testoasa. O sa inceapa sa te obsedeze melodia, sa vezi
. Am vazut poze cu Eva. Ce mare si frumu s-a facut. Stii ca am ratat prima serie de poze de la mare, le luasei déjà. Imi place piscine, asa voiam si eu pt Mirci dar am vazut-o prea tz, déjà luasem alta!
Ii trimit eu lui Cleo nr lui Alysh, cum sa nu!
Andrada ce ma bucur ca se vindeca bine! Ce puternica esti tu sa-I schimbi bandajele singura. Brrr! 
Lily pai si eu vreau sa –mi dezmortesc neuronal, din toamna incolo. Dar nu renteaza sa merg la serviciu. Oricum, mi-e asa dor de bb mic ca dau si neuronul ala pentru asta!
Asta cu nervii si medicamentele de calmare la mine e invers: Bogdan imi spune sa iau si ma enerveaza cand il aud…
Magdone bb3??? Jos palaria!!! Success a iasa la fel de reusit ca primii doi! Si mama noastra era la fel, mereu ne spunea ca noi suntem dragute, nu frumoase – si are dreptate, noi suntem mai mult aranjate - , dar imi spunea ca uite cutareasca e frumoasa si mie nu mi se parea deloc si nu mai intelegeam nimic despre frumusete. Hehe. De parca frumusetea era matematica! Deh!
Doloress iti faci de cap???pleci singurica la sora ta in State???
Prag
felicitari pentru mers! Si sanatate multa Roxanei, sper sa nu fie nimic grav! Daa, buna idea ta cu numele, dar sa vedem ce zic si sotii, mie imi place Simona.CU sotul hotarasem la Ilinca.
Wow, Alex incepe scoala?! Ce baiat mare!trece timpul, dar cu satisfactii!
Am pus si eu cateva poze AICI
Chinabulina sanatate multa gogoasei, imi pare rau ca a trebuit sa luati antibiotic. Si noi am luat de 3 ori pana acum
Ai vazut-o pe Mariuca?? 
Andree zbor linistit si calatorie cat mai usoara cu Eric!
| Citat: |
| citat din mesajul lui MsBB Mai Simo ce-mi faci tu mie? Cum imi aduci tu aminte mie ca ultima zi cand am fost femeie a fost ziua cand am intarcat-o pe Andra . Acu's mai mult un baietzandru cu haine de mujeres |
cred ca nu stii ce vorbesti :) Sa ma vezi pe mine!!Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
MsBB spune:
Gata , 

, am vazut-o pe Mufy la buca goala
, jucand cucu-bau
, de vorba cu piticul ( oare asta inseamna ca e ok sa am discutii cu piticii de pe crieru meu?
) la topogan
, cu ![]()
E o dulce si o frumoasa
, ce-mi place cum ii sta cu palariutza purtucalie si cu diferitele bandane 
Iar tu, mami, cred ca ai photoshopat pozele, ca io n-am vazut nici o burta ![]()
Se vede ca v-ati distrat pe cinste
Asa, acum plec din Mamaia in Albena
.
Auzi se oftica o schiloada pe alta
. Pai da' ai dreptate Simo
, pari sa ai , asa, un 100 de grame in plus fatza de Laura 
Ce au crescut baietii
. Sunt niste frumosi si voi niste frumoase 
Ce de treaba a avut si David
- si eu as fi sarit pana ma luau omleta de acolo
. Ce frumos au adormit ei in mashina 
Hai ca va pregatesc o 

sa aveti la savurat pozele!
Eu, normal, am stat aseara pana pe la 12 si dimineata la 5 cine suna-n urechea mea? ANDRA 
Astept vesti bune de la bolnaviori
.
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
cleo78 spune:
niatza,
, si pepene sa tinem cura .
deci in weekend tati pleaca la nunta. Singur. si io singura stau cu fata acasa? Nu. plecam la mare cu nashii!! Nashul va fi singur cu 6 fete!!!! (au shi 2 cooker-ite). Va dati seama ce nebunie va fi in apa, da? ca si fiica mea e broscuta, si fiica sa, si catzelushele le lega sa nu sara in IOR.
nu ii convine lui tati, dar el a zis ca e de-acord sa plecam? el a zis. Cu juma de gura, il vazui...
deci io ma oftic cu banii. cand aveam 6 mil - se duceau. asta e. Acu am de 4 ori mai mult. Normal ca se duc si astia
. Cel putin luna asta mai e bonus nunta..... am zis ca ce naiba, o viatza am. Daca nici de haine nu ma indur sa imi iau, la sala/coafor sa slabesc/aranjez - sa ma simt bine nu...zau ca pe ce se duc sa ma simt bine si io. Doar la psiholoaga?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Ms bb, Cleo neata,
Msbb de la 5 esti treaza??! Hai fugi si baga un nani la loc!
Asa e cu banii, din pacate. Nici eu nu stiu pe ce se duc ca nu strangem nimic. O sa incepem sa punem deoparte pentru MIrcea. ca sa am o satisfactie.
Astept sa faca Mirciu kk/pp sa -l fac pe tasu norocos, il incarc cu 4 probe si-l trimit la Medicover! L-am tuns iar aseara. Imi place mai mult pletos, dar e vara si transpira mult. La toamna il las mai wild.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
simonacip spune:
Neata fete
MsBB..si io la fel cu sanii (fir-ar!!)
. Pupam Andruca si mami ei.
Cleo..sigur ca mergi...SI banii intr-adevar oricum se duc imediat. Si in Drumul Taberei e aceeasi situatie
.
SIs lasa ca e vara si Mirci are parul destul de bogat. Sigur il termina transpiratia. Mati are doar neshte zulufi acolo...altfel bagam aparatul de tuns
Edit pt Magdone Din 20 iunie ne-am apucat
. Hai, poate ne sincronizam
Edit 2 pt Andre27 Eu am cumparat Aptamil sa vad dc il bea...Nan incercasem pe la 1 an si nici sa nu-l vada. Nici laptele de vaca nu-l bea...Dar poate din cauza ca a fost cu tzitzi pina acum. Mai stau o zi-doua si-i bag laptele sa vedem cum merge. deocamdata il mai tin asa un pic pe regim..macar fara lapte
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Neata fete MsBB..si io la fel cu sanii (fir-ar!!) Cleo..sigur ca mergi...SI banii intr-adevar oricum se duc imediat. Si in Drumul Taberei e aceeasi situatie SIs lasa ca e vara si Mirci are parul destul de bogat. Sigur il termina transpiratia. Mati are doar neshte zulufi acolo...altfel bagam aparatul de tuns Edit pt Magdone Din 20 iunie ne-am apucat . Hai, poate ne sincronizamEdit 2 pt Andre27 Eu am cumparat Aptamil sa vad dc il bea...Nan incercasem pe la 1 an si nici sa nu-l vada. Nici laptele de vaca nu-l bea...Dar poate din cauza ca a fost cu tzitzi pina acum. Mai stau o zi-doua si-i bag laptele sa vedem cum merge. deocamdata il mai tin asa un pic pe regim..macar fara lapte Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
si io am tuns-o pe mara pe ceafa. transpira crunt- zau asha... . or fi faine pletele, dar 3 fire razlete din cauza carora era leoarca pe ceafa... io nu cred in problemele CURENTU' doamna, dar unde esti transpirat, diferenta de temp. poate sa afecteze. Asta e coshmarul meu: copil ud/transpirat.
simonacip, nici mara nu a aacceptat Nan-u dupa san. Pediatra mi-a zis ca aptamil/milumil sunt mai aproape de gustul de lapte de mama, si sa aleg io din ele. Am ales milumil - ca era mai eftin
voi dati lapte de vaca? si mai ales ce marca? (io is fan Cedra... dar doar ca mi se pare marca mai romaneasca
edit: vazui ca si Andree27 zicea de lapte. daca ash avea o sursa de incredere, i-ash da de vaca veritabila. Oricum il fierb si pe asta... am pasarelele mele.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

noastra!