Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 18
Danicris spune:
Servus fete dragi.
Iulia, am vazut pozele, sunt foarte frumoase, iar tu (cred ca ti-am mai spus) esti o pustoaica. De Mufi ce sa zic ... este minunata. 
Sis si Sis, sunteti asa frumoase si elegante si zambitoare si ... si ... Copiii sunt superbi, sa fie sanatosi si sa va dea Dumnezeu altii ca vad ca deja ii asteptati. Ce sa va mai zic ? Mi-au placut muuuuuuuult pozele, sunteti doua familii superbe. 
Cleo, mi-a atras atentia mesajul tau. Zici ca nici Mara n-a acceptat laptele Nan ? Ma gandesc ca poate nici lui Vladuc nu-i place gustul de-aia nu bea lapte. O sa incerc si eu cu Aptamil, sa vad daca-i place. Ce bine ca pleci la mare, ai dreptate, banii oricum se duc. Abia astept poze, sa o vad pe Mara cum se bucura de soare, de plaja, de apa ... Sa faci multe-multe. Ooof, nici eu nu ma-ndur sa dau banii pe haine insa sotul ma cearta, cica tre' sa-mi fac si mie cate o bucurie din cand in cand. Are dreptate dar acu' mai mare bucurie am daca-i cumpar ceva lui Vlad. 
Gabitza, tu spuneai ca-i dai lui Raducu lapte Aptamil. Ti l-a recomandat pediatra sau asa ai hotarat tu ? Ai incercat si alt tip de lapte sau cu asta ai inceput ? A inceput sa bea mai mult ? Spuneai ca bea maximum 100 ml. Ooof, grea despartirea de tzatzica ... 
Georgiana, multa sanatate Teodorei. Aaaaa, am uitat sa-ti spun, mi-a placut mult cum ai scris tu despre prietenia dintre familia ta si cea a Adrianei. Sunteti norocosi ca v-ati gasit unii pe ceilalti si ca va potriviti asa bine. 
MsBB, multumesc de cafea, chiar aveam nevoie, am calcat un teanc de rufe, m-am trezit de la 5 si pana la 6 juma' le-am dat gata. Urasc calcatu'. Ma bucur ca privesti altfel problemele Andrei si ca te-ai mai linistit putin in aceasta privinta. Nu pui si tu niste poze de la ziua ta ?!? 
Ylari, mi-a scapat postarea ta. Ce jucarie a primit Eva ? 
Ieri iar a primit Vladuc o masinuta in cap de la o fetita in parc. Doamne, are un noroc de fetite agresive ... toate il bat, iar el rade la ele. In schimb este o fetita de 4 ani la bloc, tot timpul il pupa cand ne intalnim. E clar, are succes la astea mai "in varsta".
S-a trezit pustiulica, fug la joaca, pupici, papaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
MsBB spune:
Precoce tare Vlad, Dani
! Sa stii ca din pacate si fie-mea e din categoria celor agresive
.
Ieri de ex in parc l-a palmu.it si jumulit pe un baietel de-mi venea sa o leg
. Saracul statea cuminte si se uita cu oki mari ba la mine, ba la ea - probabil intrebandu-se :"ce are asta mica cu mine?"
Trebuia sa stau numai intre ei ca altfel era vai si amar de saracul baiat. Cum facea un pas - hap si Andra sa-l traga de picioare
. Sper din inima sa fie mai putin agresiva cu ceilanti copii mai incolo - altfel ajung sa-i fac un tarc din sarma ghimpata in jur ![]()
Cu laptele praf, daca iti mai amintesti si noi am tras fff mult. De cand am ajuns la spital cu inceput de mastita tot am incercat sa o imprietenesc cu vreun lapte praf. Am incercat toate soiurile si pana la urma cu chiu cu vai am reusit sa o impac cu Milumil-ul.
Despre Aptamil stiu si eu la fel. Este unul dintre cele mai usor acceptate de copii. Noi n-am ajuns la el pt ca Andra a facut pace cu Milumil-ul.
La inceput cu greu papa 100 de ml de lapte - am aruncat ugere de lapte praf la chiuveta
- a crescut concentratia de calciu pe conducta
- acum are zile cand papa si la culcare si la trezire cate 250
.
Usor-usor se va invata si Vladuc.
Bafta , stiu ca e atat de stresant.
Vecina, unde esti? Hai ca stau cu okiu aici si tot astept mesaj de la voi. Daca nu vin cu
peste voi.Vreau sa stiu cum mai e gatutzul lui Teo? tot ca steagul Japoniei
?
Astept vesti bune, da? 
Ylari - unde-s pozele cu gajiku'? ![]()
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Lorich spune:
Buna mamicute!
Am fugit din parc pe motiv de Robert plin pana-n gat, de n-as fi stiut de unde sa incet sa-l curat; cine ar fi zis ca dupa 6 luni de constipatie... ![]()
PRAG eu as sta linistita in locul tau, astea aparute din nastere, alta poveste, cred. La noi aparuse din senin asa. Sanatate multa sotului!
Dani si Robert a patit-o cu o fetita in parc, l-a luat de-o aripa si mi l-a smotocit de n-am putut sa-l scot din mainile ai. L-a busit in noroi - noroc ca era noroi - cu capul, Robert n-a zis nimic, era doar putin incurcat asa. ![]()
Andree27 drum bun inainte si inapoi, multa sanatate tatalui vitreg si putere mamei tale; eu ii dau seara 210 ml de nan junior, dar stiu ca si laptele de vaca e la fel de ok.
Magdone spor la bb3!
Cleo sa ai vreme buna la mare. Za Gadfazar iz veri lachi
Multa sanatate Gogosicii
MsBB te pup! Scrii niste mesaje...imi plac la nebunie!
Va pup, fug la o bucata ciulama!
Edit:m-am intors, am vazut super poze cu sis, am revazut Albena, frumutetea din Balcik, voi aratati trasnet, mamicilor! Laura, eu ziceam de serviciile all inclusive, nu de virusei, ca de astia sunt peste TOT-TOT!
Iulia eu de ce nu vad pozele pe linkul ala? Imi zice de nu stiu ce mentenanta! Oi fi eu gasca...![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
YLARI spune:
Danicris - o testoasa vorbitoare a primit
MsBB sorry dar am ramas fara baterie la aparat si nu gasesc incarcatorul. astept sotul 
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
socrate spune:
Deci noi ne mai vedem azi? ca nimeni nu mai zice nimic.Si asa singura nu ma intalnesc in Herastrau.
Andrada79 spune:
Prag ma bucur mult sa aud ca sotul tau este mai bine cu spatele. Doamne prin ce ati trecut si voi cu Alex. Sunt groaznice momentele astea. Legat de socrii tai bine macar ca te ajuta si te admir ca ai puterea sa te abtii. E mai bine asa decat sa te certi cu ei, oricum nu ar intelege!
Reallaura bine ca e Mirci mai bine. Puici multi!
gabitzam spune:
Dani, noua pediatra ne spusese sa alegem intre Hipp si Milupa ca lapte dupa alaptare. Dar Hipp se gaseste in putine locuri asa ca am zis hai cu Milumil. N-a vrut sa puna gura pe el. Am incercat diverse tetine, diverse biberoane, nimic n-a mers. Pe urma am mai vorbit cu mamicile cunoscute si m-a convins experienta cadinei, care a incercat multe formule de lapte pina a ajuns la Aptamil Junior. Asa ca am zis hai, si pe asta. A fost primul din care a incercat mai mult de o gurita chinuita. Am incercat si de data asta cu diverse tetine si biberoane. Prima data i-a placut o tetina ortodontica dar la final s-a indragostit de un biberon din acela cu gaura in mijloc, daca stii de care zic, pentru ca si-l tine singur. Seara cam reusesc acum sa-l adorm fara tzitzi, cu biberonul. Mai greu e peste noapte, cand nu reusesc sa-l pacalesc cu nimic, mai muncim la partea asta.
Alaturi de SEBI
Adriana_78 spune:
Buna ziua si de la noi!
Azi am fost prin Obor - vroiam sa-mi iau una-alta de vara, ca nu am mai deloc - nu ma mai cuprinde nimic din lucrurile vechi
Mai rau m-am deprimat si am venit acasa si fara nimic cumparat.
Doamne, ce zapaceala in oborul ala, si cati tigani..., lume pestrita si marfa ingramadita - cum spuneam, m-a intristat plimbarea
Noi venim in Herastrau - suntem in zona, daca mai vine cineva
Simona, ce lapte ii dai acum lui Mati? ca ziceai ca nu vrea biberon? sau intre timp s-a mai dat pe brazda?
Magdone, bb3 zici? te admir! mult succes!
Prag, tu i-ai dat galbenus de ou sa manance sau pe arsura? ca n-am inteles
Adriana
mihaser spune:
Salut!
Fetele imi pare rau ca nu a mers montajul. Incercati www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asta...poate merge de data asta!
Fug sa citesc din urma!
mihaser spune:
Salut!
aelita multumim pentru urari! sunt tare frumoase pozele cu piticii vostri!
andrada multumim...a trecut bubitza...nu a fost ceva grav!
lilly noi am fost in grecia cu avionul si a fost ok...acum de cand s-a prabusit ala de la Rio si eu am o strangere de inima, dar sper sa ajungem la Barcelona in septembrie...In Croatia sunt multe de vizitat, insa daca mergi cu masina sa te fereasca Dzeu de cozi pe autostrada! Noi am fost norocosi! Sanatate piticutei!
Inais multa sanatate Iasminutei!
Te cred ca nu ai chef de nimic...sper sa fie ultima data cand treceti prin asa ceva.
Simo desi nu sunt fan al slavilor ca natie...si nu am adorat concediul asta, chair daca a fost super ok...trebuie sa recunosc ca au cu ce se lauda...Daca m-as mai marita a doua oara..acolo m-as duce...Au niste biserici cocotate pe stanci la malul marii...ca-n filme!
Laurita si eu as fi adormit la Ice Age!
Magda spor la bb3...si noi am muncit 8 luni ptr Eli...
Socrate poate gasiti un Ibis in oras si stati acolo in loc sa stati la ei...noi am dormit f bine si nu a fost decat 55 de euro pe noapte cazarea.
Cleo eu am inceput sa dau ZUZU de 1,8 grasime...asa i-am dat si lui Cri...Zici ca iar pleci in concediu? Nu ma mai joc!
Distractie placuta si la nunta si in vacanta!
Laura pai vrem sa plecam in mai multe locuri...in concediu cu vecinii si la Budapesta, pe cheile Nerei, mai ne intalnim iar cu niste prieteni probabil pe la Brasov...om vedea!
Am vazut pozele si sunteti super! Cand o sa ajung si io ca voi nu o sa mai tin diete!
Laurita daca plecati cu Mirci prin strainatate e musai sa stea in scaunel...au amenzi f mari!
Ylari sunt super ceaiurile. Eu mi-am adus miere de tei din Croatia...am ramas cu un fix de acum 2 ani din Grecia...aveau aia o miere...Incearca sa citesti ceva sa te linistesti...fara calmante!
Gabriela/Prag eu te admir ca reusesti sa nu mai spui nimic, dar cred ca faci f bine! Te pup!
Andreea drum bun si sanatate ptr sotul mamei tale...E superb in Nice...Ce fain ar fi sa va intalniti!
Iulia nu am reusit sa vad pozele...imi cere sa ma loghez...
Fetele va pup! Intalnire placuta!

noastra!