*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (63)*
Raspunsuri - Pagina 13
monicus spune:
Sipirudul m-am delecta cu poze sueprbe.. O vacanta cat es poate de placuta si bineinteles sa fie vremea as cum va doriti... Aveti grija de voi.. si sa va intoarceti cu bine si cu pzoe multeee.
Multumim frumos draga mamica cameliam cu dragutza... Alexandra o printesa.. ai si tu si tare mandra esti de mititica ta...
Multumim frumos BraveGirl am vazut o cozanacica tare chipesa.. pai.. cums unt si parintii. si ii dorim printesei tale sa aiba multa, multa pofta de mancare... ca sa cresca si mai mare... Pupici
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui cameliam Foarte simpatica printesa! Sanatate multa si voua si pofta de mancare cat mai mare, sa nu va necajeasca dintisorii prea rau.
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Multumim frumos de aprecieri... mai sunt moment cand se mai intampla.. dar nu tot timpul ff rar.. la inceput a fost un pic mai dificil.. dar acum m-am obisnuit.. nu ma musca.. pai.. asa si trebuie... daca vrea laptic.. Stie ca pe mami o doare si a inteles (glumesc)...
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Ce-i linistea asta pe-aici?! Se vede ca-i vara, vacanta... Mirtha, daca tot am vb de peste, te rog, da-mi o idee cum sa pregatesc niste pastrav, l-as baga la cuptor cu legume, nu-s hotarata inca. Monicus, am vazut o fetita dintoasa-dintoasa! Nu te musca de san? Ioana o mai comite uneori.![]() Pot pune nucsoara in mancarea dsoarei? Am vazut ca borcanelul Nestle cu pui contine nucsoara si e singurul aliment dupa care se da-n vant, incerc sa descopar de ce. Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Multumim frumos.... ce dulce esti mamica draga ... pai... cu asa cozanacel care a devenit un flacau.. pe cinste.. Felicitari... pentru un asa cozanacel...
citat din mesajul lui Olivia26![]() Foarte frumoase pozele cu spiridusii, un Alex cu ochi superbi, un Cris grasun si dulce care iubeste apa, un tati mandru de baietii lui si o mami cu o siluetaaa ![]() Si printesa Ana e o scumpa cu atatia dintisori ![]() Corina, nu merge daca dai pur si simplu Enter, vezi sa fie cursorul dupa ultimul caracter din parola, eventual sterge-le, completeaza-le din nou si apoi Enter? Noapte buna ![]() Sebi are nevoie de noi ![]() de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> ![]() Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Mi-a luat ceva timp.. si tare am dorit sa ii prind toti dintisorii.. .. tot ce trebuia sa fac sa o prind in momentul in care ea rade... si cu toata plecerea... ce mai.. am dorit sa ii prind pana la urma si am reusit... Uraaaa.
Va multumesc mamcilor pentru cuvinte si ca v-au placut pozele.... adica si dintisorii... Pupici..
| citat din mesajul lui lauramiron Bertha, eu i-am mai adaugat nucsoara in pireuri si i-a placut mult. N-am citit nicaieri nici ca ar fi voie, nici ca n-ar fi. Iar daca pun astia in borcanase, chiar nu crede ca ar fi vreo problema. Eu si sare ii pun. BraveGirl, am vrut sa ma uit la pozele de la plaja, si am ajuns sa vizionez zeci de poze , insa cu asa parinti frumosi nu-i de mirare![]() Monicus, mooaama ce de dinti aveti Si ce dulce e cum rade ea cu toata gura Bine ca ai putut-o prinde in ipostaza aia.Spiridusule, ce poze frumoase! Nu ne-ai spus despre concediu, cum a fost, cum v-ati descurcat... Mai fetelor, a mea urla sa o pun in picioare si s-o tin sa mearga ![]() Si isi duce laba piciorului cumva intr-o parte, parc-ar fi Charlie Chaplin Mai merge vreun cozonacel asa??? Sa ma ingrijorez oare??!Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
pozele mele
Povestea nasterii
carmendu spune:
| citat din mesajul lui monicus Uraaaa.. am reusit sa pun si eu poza cu printesa mea.. cu cei 5 dintisori pe care ii avem la activ. |
uau! ce de dintisori! la mai multi!
.....si multa pofta de mancare.
edit pentru bertha- pune pastravul in hartie cerata cu ulei de masline, lamaie, sare si piper si baga-l la cuptor. legumele le poti face separat. poti sa umpli pastravul cu verdeturi (patrunjel sau coriandru si lamaie, lemongrass, leustean - da,da!
(daca nu ai hartie cerata poti folosi si foita de aluminiu, da' nu e acelasi rezultat)
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Olivia26 spune:
La multi ani, mav!!!! Sa fii mereu vesela si fericita alaturi de baietii tai!
Sebi are nevoie de noi

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
monicabo spune:
mav!
Multumimi pt urarile de ieri, ca v-ati gandit la noi/!
La multe luni si ani si din partea mea tuturor sarbatoritilor!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
oceanborn spune:
Neata!
La multi ani Mav!!!!Multa sanatate si bucurii alaturi de familie, iti doresc! 

Monicus wow, 5 dintisori deja? foarte repede i-au crescut. la mai multi si sa iasa fara sa o mai chinuie! am vazut pozele cu printesa Ana cea zambareata
(si pe mine ma musca uneori, o data m-a si zgariat de l-am amenintat ca-l intarc daca mai face
)
Laura si Thomas mai nou plange sa-l pun in picioare sa mearga ..si nu sa-l mai iau in brate..el mai merge tinandu-se de masuta sau canapea, nu mi se pare ca ar pasi ciudat... oricum, sunt mici, probabil nu-si coordoneaza inca bine miscarile, in plus Caterina are ce duce, nu e din categoria pana a lui thomas
.
am vazut si eu poze cu fetele si cu boris
, niste dulci!!!
Al meu mai nou e fan leagane, cum il iau din leagan cum incepe circul...![]()
mami de Thomas
Olivia26 spune:
Neataaaa
Azi e party pe forum, asa-i mav?

Bertha, nucsoara (nutmeg) e ok. Uite www.wholesomebabyfood.com/tipspices.htm" target="_blank">aici
Pofta buna sclifoselului.
Sebi are nevoie de noi

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

Mai merge vreun cozonacel asa??? Sa ma ingrijorez oare??!