*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (63)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

o poza, doua poze

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

La fel si eu ca si Bertha, n-am curatat niciodata limba/dintii/gura Rebecai pana pe la 1 an si cateva luni, cand am inceput s-o spal ca lumea pe dinti, cu periuta si pasta. La fel intentionez sa fac si cu Cati.

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Ginye, eu nu-i ingrijesc in niciun fel cei 2 fildesi. Baiatului am inceput sa-i curat dintii cam pe la un an, fara pasta si cu o periuta care avea tepi moi in loc de peri. De altfel, niciunuia nu i-am curatat vredata gurita sau limbuta, asa cum se recomanda. Daca vrei sa incepi sa-i cureti dintisorii, exista pasta care poate fi inghitita, periute normale sau periute ca un degetar, care se aseaza pe degetul tau si se manevreaza cu usurinta.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Uraaaa.. am reusit sa pun si eu poza cu printesa mea.. cu cei 5 dintisori pe care ii avem la activ.
http://family.webshots.com/photo/2923339040103865441hRsuaH . si sa nu mai spun ca mai este unul pe cale sa apara.. Offf daca am avea si pofta de mancare ... tare as fi incantata/ dar din cauza dintisorilor ne straduim sa papam si noi mai bine.. Sanatate multa... la toti cozanaceii

Si pentru acei cozanacei care s-au nascut pe aceasta data. Pupici...

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

sa va fie de bine vacanta!
imi plac mai ales pozele in care dorm amandoi baietii, unul cu capu'-ntr-o parte, altu' cu capu'-n cealalta parte

rufele ce fac?

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

o poza, doua poze

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Foarte simpatica printesa! Sanatate multa si voua si pofta de mancare cat mai mare, sa nu va necajeasca dintisorii prea rau.

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Uraaaa.. am reusit sa pun si eu poza cu printesa mea.. cu cei 5 dintisori pe care ii avem la activ.
http://family.webshots.com/photo/2923339040103865441hRsuaH . si sa nu mai spun ca mai este unul pe cale sa apara.. Offf daca am avea si pofta de mancare ... tare as fi incantata/ dar din cauza dintisorilor ne straduim sa papam si noi mai bine.. Sanatate multa... la toti cozanaceii

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Spiridusule, m-am delectat cu pozele voastre. F frumoase!
Am pus si eu 2 poze de la plaja...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am uitat...am vazut si pozele cu dintisorii printesei Ana. E o scumpa cu zambetul ei cu 'colti' ...

Eu nu pot da quote si nici sa-mi editez raspunsurile, ca nu ma pot loga. Cd intru pe forum se autocompletea sus username-ul si parola, dar n-am buton de log in/out. Idei?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ce-i linistea asta pe-aici?! Se vede ca-i vara, vacanta...

Mirtha, daca tot am vb de peste, te rog, da-mi o idee cum sa pregatesc niste pastrav, l-as baga la cuptor cu legume, nu-s hotarata inca.

Monicus, am vazut o fetita dintoasa-dintoasa! Nu te musca de san? Ioana o mai comite uneori.

Pot pune nucsoara in mancarea dsoarei? Am vazut ca borcanelul Nestle cu pui contine nucsoara si e singurul aliment dupa care se da-n vant, incerc sa descopar de ce. Intreb pt ca nu intotdeauna borcanelele au ingrediente recomandate, ala Nestle cu vita contine sare.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Foarte frumoase pozele cu spiridusii, un Alex cu ochi superbi, un Cris grasun si dulce care iubeste apa, un tati mandru de baietii lui si o mami cu o siluetaaa
Si printesa Ana e o scumpa cu atatia dintisori

Corina, nu merge daca dai pur si simplu Enter, vezi sa fie cursorul dupa ultimul caracter din parola, eventual sterge-le, completeaza-le din nou si apoi Enter?

Noapte buna

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Bertha, eu i-am mai adaugat nucsoara in pireuri si i-a placut mult. N-am citit nicaieri nici ca ar fi voie, nici ca n-ar fi. Iar daca pun astia in borcanase, chiar nu crede ca ar fi vreo problema.
Eu si sare ii pun.

BraveGirl, am vrut sa ma uit la pozele de la plaja, si am ajuns sa vizionez zeci de poze Este superba Arianna, insa cu asa parinti frumosi nu-i de mirare

Monicus
, mooaama ce de dinti aveti Si ce dulce e cum rade ea cu toata gura Bine ca ai putut-o prinde in ipostaza aia.

Spiridusule, ce poze frumoase! Nu ne-ai spus despre concediu, cum a fost, cum v-ati descurcat...

Mai fetelor, a mea urla sa o pun in picioare si s-o tin sa mearga Si isi duce laba piciorului cumva intr-o parte, parc-ar fi Charlie Chaplin Mai merge vreun cozonacel asa??? Sa ma ingrijorez oare??!

Mergi la inceput