*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (63)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Manumanu mie nu mi-a zis nimic...am vb cu pedi si despre asta ca ma stresa, thomas se ridica singur dinainte sa faca 6 luni... mi-a zis ca atata timp ca n-a fost fortat nu e nici o problema..
ghetute n-as avea cum sa-i dau tot timpul...in patut e numai in picioare, cum se trezeste cum se ridica si ma asteapta, acum nu l-oi culca incaltat...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Manu, cred ca pantofiorii sunt importanti cand incep sa paseasca...nu cand doar se ridica ca asta ar insemna sa-i tinem incaltati si in patut...si eu o sa-i caut niste sandalute ortopedice care sa-i sustina bine piciorusul ca se pare ca in curand o luam din loc.

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Ginye, eu am luat periute din silicon care se pun pe deget, ceva de genul www.babysafetyshop.com/info-sheets/G309_low.jpg" target="_blank">asta

Sebi are nevoie de noi

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici mamicutele mele dragi!
Puiul meu ce mare, David, este in drum spre Bulgaria, Nisipurile de Aud...pentru un sejur de 8 zile...PRIMA LUI TABARA! Ma'sa...are un nod in gat si-n stomac...pana acum nu s-a gandit ca-i pleaca puiul de acasa, dar acum ca se si intampla...iete si nodul.
Colac peste pupaza...va spuneam zilele trecute de Luca...ca are febra, e agitat, etc..de la dinti. De miercuri pana sambata am tinut-o 37-38,5 intrarectal. Am tinut bine febra in frau cu antitermice. Puiul marait rau, moale, apatic, bazait din orice. De ieri, ioc febra..incep niste bubite ca de caldura pe cap. Astazi se umple si trunchiul(burta, piept si spate)... Drept urmare, astept doctora...sper sa poata veni pana la ora 14..daca nu, ma duc eu cu el la cabinet sa vedem daca n-a contactat vreo boala a copilariei.
Nu-mi e ca a facut Luca...asta e, e mic, e bine sa le faca...imi e de David...ca e deja plecat cu copiii in tabara si n-a facut la viata lui decat rubeola (si nici de aia nu's convinsa, la cum se pun diagnosticele la noi)
Asa ca...va tin la curent. Momentan, stam cuminti in casa...ca daca o fi ceva, sa nu starnim o epidemie la bloc..ca vin mereu copiii sa-l mangaie.

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Amelia, pupam frumosul bubosel! Si-i dorim distractie placuta lui David! Din ce povestesti, ma gandesc ca David poate scapa, pt e vaccinat impotriva rujeolei, varicela nu cred ca poate fi, pt ca ar fi aparut la Luca deja vezicule, rubeola e posibil sa fi facut, gata, le-am rezolvat pe toate. Ce usor vorbesc eu, dar te inteleg ca esti nelinistita. Sper sa ajunga dr repede si sa ai un raspuns. Soacra mea a lucrat toata viata la copii si imi spunea ca, in urma atator vaccinuri, s-au denaturat formele de rujeola si de rubeola, incat nici medicii nu le recunosc mereu, pot fi usor confundate cu alte eruptii generate de alimente alterate, de febra etc.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Ami, sanatate multa lui Luca si distractie placuta lui David. Ma gandesc ca la Luca ar putea fi vb de www.desprecopii.com/info.asp?id=1122" target="_blank">roseola. Bine ca vine dr sa-l vada, pupam puiutul, sa ne tii la curent.

Sebi are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bertha, Olivia multumim frumos!
Diagnosticul pus a fost de RUBEOLA. Cica ar avea eruptie ca la carte. Drept urmare, mai luam antiternice, daca este cazul. Momentan, de sambata seara nu mai are febra deloc....si stam cuminti in casa 2-3 zile pana trece eruptia. Cred ca o sa stam ceva mai mult pentru ca sunt multi copilasi la bloc si nu vreau sa starnim o epidemie.
Sunt fericita ca este asta si nu altceva, pentru ca rubeola mi-a facut si David la 5 luni si jumatate, deci pot sta linistita cu el in tabara.
M-a sunat de acolo si tocmai se cazasera. Era fericit ca sta cu 2 colegi cu care se intelege bine...eu nu's tocmai fericita, ca e un trio de soc asa...
Nu va mai pup, sa nu va dam ceva..

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

amalia cand citesc ce scrii...si ma gandesc sa nu incepem si noi iar..diana la 6 luni rubeola, a trecut la ea a facut codrin varicela, acum i-a trecut lui..astept sa vad daca face ea..mi s-a luat de bolilea astea ale copilariei....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

La Multi Ani bebeilor de azi....multe lunitza inainte...Damian,Ana Maria, Mirunica , Sara Ines, Razvan, Diana
Mav La Multi Ani pentru maine...anticipat, poate nu reusesc sa intru!

Un vot pentru Diana!
http://www.bepanthen.ro/unguent/voteaza.php?id=2732

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bertha Olivia Oceanborn multam de raspuns!

Ami sanatate lui Luca! Sa treaca repede bubitele!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput