ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)
Raspunsuri - Pagina 3
lbelciug spune:
Lorellay, v-am votat desi personal nu cred in concursurile astea.
Din categoria off-topic: va recomand o reteta de inghetata "de la mama" pe care am facut-o ieri si a iesit f buna:
ingrediente: 5 oua, 10 linguri de zahar pudra, 500 ml smantana (eu am folosit de tara)
Separi galbenusurile de albusuri si le bati pe fiecare cu cate 5 ling de zahar. Se adauga cacao (eu am pus 3 linguri, la ochi) sau alte esente si se amesteca cele 2 compozitii. La urma se adauga smantana si se amesteca incet cu o spatula de lemn.
Se toarna in forme si se da la rece. E rapida si delicioasa, desigur puteti sa mai improvizati la ingrediente in fct de ce arome va plac.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
sirimie spune:
patricia, nastere usoara si sa fie cum iti doresti.
liviana, super ideea ta cu reteta de inghetata. se potriveste cu timpurile astea
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
lorellay spune:
Liviana saru-mana de vot...
mi-ai facut pofta de inghe..da recunosc mi-e lene sa fac..mai bine cumpar..suntem mari mancatori de inghetata....mai ales pe caldurile astea....
http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/
un vot pentru Sunt o floare!
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
sirimie spune:
kita, vladut e cu socrii la tara si eu sint numai cu monica. e parfum nu inteleg cum eram foarte obosita cind era vladut mic
vacanta placuta! profitati acum ca dupa nu se stie
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
bubu05 spune:
Buna fetele!
Liviana, am vazut pozele, superba dedicatia, casa e f. frumoasa, sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in micul vostru paradis! Foarte frumoase si pozel din Belgrad. Ati fost fara copii?
Sirimie, , pai acum esti obisnuita cu harmalaia lui Vladut, de-aia e parfum cu Moni acasa
Si Vlad al meu e sambata la bunici si e asa de liniste in casa si am timp sa fac multe
Patricia, ce putin mai ai! sa te feresti de caldura asta, sa stai cumintica!
Referitor la cadouri, si Vlad imi cere mereu sa-i cumpar ceva. Imi zice ca daca e cuminte la gradi si mananca tot sa-i cumpar ceva Ii cumpar o data si apoi daca mai cere ii spun ca nu pot sa-i cumpar in fiecare zi, alta data, trebuie sa mai cumparat si altceva, nu doar jucarii. Ma mai prosteste si mai cere ba guma de mestecat sau altceva in schimb si din astea ii iau Ii cumpar in schimb revistele Thomas, Masinute si Shrek, cum apar cum i le iau, ii plac mult!
Vlad a fost racit acum 2 saptamani, s-a facut bine dar i-a dat-o si lui Stef, e fratior darnic Stef are bronsiolita si face tratament cu ventolin si flixotide...nu-mi vine sa cred ca in plina vara, la 40 de grade el tuseste si haraie ingrozitor!! Asta e, sper sa-i treaca mai repede...
crinuta spune:
Kita, multumesc La multi ani si tie!
Liviana, e superba casa.Imi dau seama ce simti. E bine cand vezi ca dupa atata efort si sacrificii se arata soarele.
Patricia,deci care e numele ales?
pupici
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
pics
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
lbelciug spune:
Buna fetelor,
Va multumesc mult pt aprecierile privind amenajarile.
Bubu, am fost cu sotul la Belgrad, el a avut o delegatie acolo si cat timp el a lucrat, eu am facut turism. Da, am fost fara copii. Sanatate celor mici, nu inteleg de ce se invart in cercul asta de boli...
Crinuta, voi ce mai ziceti? Ati fost in vacanta? Nu mi-ai zis daca ati fost la patinoar.
Simona, ce-ti mai facut cu apartamentul nou? Ati reusit sa-l luati sau reziliati contractul? Te rog mai arata-ne poze cu copiii tai.
Am fost in w-e la Braila, am petrecut frumos dar am plecat de acolo cu inima grea. Bucuria revederii cu Matei dupa 3 sapt a fost mare: baiatul meu parca a mai crescut, s-a bronzat f frumos in cele 2 zile la mare, merge f bine cu bicicleta, pe rola face tot felul de fitze, la inot a prins curaj sa traverseze bazinul, sunt tare mandra de progresele lui.
Cand ne-am intalnit, ne-am pupat cu totii si m-a miscat gestul de tandrete al fratorilor, Matei s-a dus la Bogdan si l-a imbratisat, iar B l-a pupat pe M pe gura, lucru pe care nu l-a mai facut cu nimeni! De obicei isi lipeste doar obrazul de persoana care il imbratiseaza, nu pune gurita.
De ce sunt totusi trista: mi se pare ca Matei e in continuare foarte egoist, reactioneaza violent daca B ii ia o masinuta sau daca nu il simte drept concurenta. Nu inteleg de ce e agitat si nervos daac nu este el pe primul loc intotdeauna etc? Pana sa venim noi era linistit cu ai mei, caci deh i se face toate mofturile si atentia primita e doar pt el; cum apare insa Bogdan in peisaj incep certurile si tipetele intre ei, se lasa cu na-na si impins. Sunt trista pt ca nu asa imi doresc relatia dintre copiii mei si nu stiu cum s-o indrept.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Hani spune:
Buna ziua! Baiatul meu Luca George e nascut pe 19.01.2005. dar din pacate nu-mi mai ramane mult timp pt forum si am facut o pauza cam luuunga! Dar acum e vara, e soare, va invit la mare! Metaforic vorbind, cine poate!
Hani spune:
Si copii mei se cam bumbacesc! Fata are 9 ani si a avut ea rabdare cu fratele cam 6 luni, dar s-a plictisit sa-l astepte sa creasca si sa se joace impreuna! Acum daca are ea chef il baga in seama, daca nu il repede. e si diferenta intre ei, totusi!
crinuta spune:
Liviana, nu am apucat sa mergem la patinuar, dar nu am renuntat la idee.
In vacanta am fost cateva zile, dar sper sa mai mergem.
Legat de primit cadouri, etc, Rayan este la fel. Ar dori sa primeasca zi de zi, sa aibe petrecere zi de zi, imi aminteste si acum petrecerea aceea cu tortul Thomas, daca o mai stiti, si ma roaga ca la iarna sa facem tot acolo.
Ieri a fost ziua mea, si imi spunea ca e si a lui, nu doar a mea, ca a lui e in fiecare zi :))), ca vrea cadouri multe, petrecere, etc.
Legat de Matei, e posibil sa fie influentat de ce vede la gradinita. Spun asta pentru ca si Rayan vine cu tot felul de manifestari pe care nu le avea inainte, si stiu ca ii copiaza pe alti copii, asta e.
Eu spun sa fi foarte ferma, sa ii repeti de cate ori e nevoie ca nu accepti sa fie egoist, ca nu e frumos, ca trebuie sa fie generos cu oricine, altfel si altii vor fi egoisti cu el si nu se va simti bine.
Si Rayan incepuse sa aibe ceva tentative de acest gen, tot copiat de la altii, pentru ca el niciodata cand era mic nu avea obiceiul sa tina ceva pt el, din contra, dadea tot fara probleme, iar cand de exemplu, ii cer ceva ( din ciocolata lui, sau din ceva ce mananca el), si imi specifica sa nu mananc tot, ma supar, si ii spun ca mie nu imi plac oamenii egoisti, asa ca, daca are de gand sa devina un egoist sa ma lase in pace :), si atunci imi spune ca nu, el nu e egoist, etc.
De altfel, ii explic ca a fi egoist inseamna si sa faci galagie cand doarme cineva, fara sa iti pese ca deranjezi, sau ma rog, ii dau tot felul de exemple in timpul zilei, dar ideea e ca n-o sa ii permit sa devina asa, si ii tot repet ca nu trebuie sa faca ce vede la alti copii, mai ales ca alege sa imite doar lucrurile rele. De ce nu le alege pe cele bune?
In rest, e intr-o perioada de asimilare fantastica, prinde limbile straine din zbor, orice ii spun ( fac anatomie cu el, i-am cumparat un schelet, cu organe, si ii explic tot), apoi cu sistemul solar, si e atat de interesat si fascinat de ce ii spun /arat/desenez, incat e o adevarata placere sa lucrez cu el.
In curand cred ca voi incepe pianul cu el, deoarece ma tot bate la cap, si atunci o sa fac asta.
Am mai observat chestia asta la el, el are perioade cand pare sa nu il intereseze nimic, iar apoi bum, dintr-o data realizez cate a prins, cate a inteles, ce memorie are, desi pe moment credeam ca ii intra pe o ureche si ii iese pe alta.
Vrea sa stie litere, le stie deja, formam cuvinte scurte, pentru ca el imi cere, ca altfel eu consider asta mult prea devreme, si gandesc ca are tot timpul din lume sa le invete, dar daca imi cere el, deja e altceva.
Facem impreuna puzzle-uri de 500 si 1000 de piese, si chiar alaltaieri mi-a descoperit greseleala care ma tinea pe loc ( eram la sfarsitul puzzle-ului de 1000 de piese), si mi-a rezolvat problema :), deci il duce tartacuta
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
pics
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta