ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)
Raspunsuri - Pagina 22
adita spune:
m-am simtit foarte bine si dupa a cincea cezariana, chiar mai bine ca dupa celelalte, la 48 de ore dupa eram acasa. am nascut la cf2 cu Nayel. acum am un stres ca n-am destul lapte, sper sa se rezolve cat mai repede
mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
crinuta spune:
Nayel e maestru la cezariene. Eu nu am avut nici macar dureri la taietura, niciodata. Nu stiu ce sunt alea.
Sa ne povestesti in amanunt ce si cum, si nu te stresa din cauza laptelui, ca sigur vine, mai ales ca tu mereu ai avut.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
adita spune:
Nici pe mine nu m-a durut nimic( ma rog, cu exceptia durerilor cand se contracta uterul), taietura n-am simtit-o. m-au pus sa cumpar calmante si nu am avut nevoie sa-mi faca, m-am intors cu ele nefolosite acasa (am facut doar unul sa vad daca ajuta si la contractiile uterului)
mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
lbelciug spune:
Felicitari, Adita!
Sa-ti traiasca pruncul, sa fie sanatos si sa va bucure viata alaturi de ceilalti 4 copii. Lapticul sigur o sa vina, nu te stresa. Ce fel de probleme ati avut daca ne poti spune?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
tomasa spune:
Felicitari, Adita! Sa va traiasca micul Nicolae si sa fie sanatos! Esti o persoana foarte curajoasa si puternica.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Sabina spune:
Adita, felicitari! esti minunata!
cat despre laptic, care e problmea, suge prea des sau simti sanii goi? Ca eu la Gh aveam senzatia ca e gol golut acolo, si copilul crestea un kil pe luna.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
lbelciug spune:
Faceti-va timp si cititi un articol cutremurator: http://www.scribd.com/doc/9732037/Arsenie-Boca-Ridicarea-Casatoriei-La-Inaltimea-de-Taina
De aici rezulta printre altele ca noi femeile ar trebui sa nastem min 3-4 copii ca sa fim sigure ca vom fi sanatoase...
Vara 2009
BESTUTZA spune:
Buna,
Adita,Felicitari! Sa va dea Dumenzeu sanatate, liniste,iar micul Nicolae sa fie binecuvantat!
Sa ne povestesti cum e bb!
Privitor la scoala eu cred ca ei sunt pregatiti foarte devreme pentru diferite activitati.Problema este ca in timpul nostru scurt nu putem asigura necesarul de completare cu sport si diverse lucruri care i-ar interesa mult mai mult decat activitatile scolare.
Mi se pare ca cea mai mare pierdere la inceputul scolii este stoparea creativitatii .Asociereile libere, raspunsurile, constatarile pe care cu siguranta fiecare din noi le cunoaste si de care suntem amuzati si mandri, se stopeaza atunci incet, incet...
Ar fi mai multe de spus, dar eu ma gandesc ca este mai bine sa amani scoala doar daca ii poti oferi copilului activiati complementare interesante (muzica,sport, activitati manuale).
Am tot promis ca pun poze , dar spre rusinea mea nici acum nu am descarcat pozele de la mare!
Oricum, ma uit si nu imi vine sa cred ce mari sunt puii!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
sirimie spune:
am pus citeva poze cu copiii pe blog
http://sirimie.blogspot.com/
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
lbelciug spune:
Simona, sa-ti traiasca! Ochiosi si frumosi amandoi. Ce culoare au ochii Monicai? Unde sunt facute pozele ca parca sunt profi.
Patricia, tu ce mai faci, cum mai e bebita?
Ne-ar trebui capitol nou; se ofera cineva?
Vara 2009