ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ce faceti fetelor?

Chiar azi am auzit la radio ca invatamantul romanesc este pe ultimul loc in EU, mai precis elevii sunt cei mai slabi din EU, ceea ce imi confirma parerea mea execrabila despre invatamantul romanesc.
DAca continua asa o sa ma gandesc bine ce fac cu Rayan, dar dupa cum se arata acum, la scoala de stat nu il dau, si daca nu se schimba, schimb tara.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, triste vesti, desi nu sunt f convinsa ca e 100% adevarata stirea. Trendul negativ pe care il are invatam nostru cred ca se datoreaza unor interese/jocuri politice din exteriorul tarii si care au facut tot posibilul pt decaderea lui. Daca profesorii erau stimulati prin salarii si legi corespunzatoare, nu se ajungea aici. Prin nota asta am vrut sa subliniez ca nu e vorba despre incapacaitatea romanilor de a invata. Stim f bine ca avem aici multe creiere si un sist de invatamant prea "tzeapan"ar fi daunat altor interese din afara tarii....
Face cineva cap nou?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Da Liviana, nici nu ma gandeam ca romanii ar fi incapabili sa asimileze, nu consider ca suntem ca natie sub media de inteligenta.
Eu am ce am cu metoda de predare, cu sistemul de invatamant, cu programa incarcata haotic, cu incarcarea memoriei elevilor cu lucruri inutile, cu sistem de invatara pe dinafara, cu memorare mecanica, fara ca elevul sa fie participant activ la lectie.
La noi se dau multe teme, inutil de multe, se merge pe cantitate si nu pe calitate, iar asta trebuie schimbat de la radacina, si asta se pregateste din facultati.
E grea meseria de profesor, stiu din experienta proprie.

Degeaba avem copii destepti, si alte natii au, daca sistemul in sine este prost.

Ce optionale faceti voi?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, Crinuta asa este. Nu ne ramane decat sa gasim invatatoare cu metoda de predare eficienta, nici eu nu sunt de acord cu teme extrem de multe. Ca optionale facem engleza si calculator. Vad ca a aparut si cel de muzica, insa nu l-am inscris pe M.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

am nascut si eu acum o saptamana. am avut ceva peripetii cu bebe dar acum suntem bine amandoi, ne luptam sa facem laptic

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui adita

am nascut si eu acum o saptamana. am avut ceva peripetii cu bebe dar acum suntem bine amandoi, ne luptam sa facem laptic

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

FELICITARI!!!!!!

BB sa fie sanatos si mincacios si sa va aduca numai bucurii!
Iar tie iti urez recuperare rapida!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ADITA,FELICITARI!!!chiar ma gandeam la tine zilele astea!esti o mama tare curajoasa!!ma bucur ca sunteti bine!

chiar eram curioasa sa ne povestesti cum a decurs a patra cezariana,daca ti a legat dr trompele,la cate saptamani ai nascut.

in rest,am citit tot ce s a scris,cred ca sunt sg care are alta parere referitor la varsta de incepere a scolii,e drept ca totul se raporteaza la copil..
cand o sa am tp o sa va povestesc mai in amanunt despre cris.chiar sunt curioasa daca problemele sunt doar in mintea mea sau chiar exista o problema.

Mergi la inceput

Felicitari Adita! Sa iti traiasca puiul.

Monalac, Adita a trecut printr-a 5-a cezariana, nimic neobisnuit in alte tari, cata vreme se respecta 2 ani intre sarcini.

Unde ai nascut Adita?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

scuze,am vrut sa scriu a cincea...
crinuta,sa inteleg ca poti face cate cezariane doresti,atat tp cat respecti 2 ani?pai e super atunci...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monalac

scuze,am vrut sa scriu a cincea...
crinuta,sa inteleg ca poti face cate cezariane doresti,atat tp cat respecti 2 ani?pai e super atunci...

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Monalac, chiar cate doresti nu, dar in alte tari se fac 7-8 fara probleme.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput