ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Monica are ochii albastri, albastru deschis (s-au deschis, cind era mica mica ii avea albastru inchis). Seamana cu tati, dar ochii sint de pe la bunicii mei paterni.

Da, sint profesioniste. Unele facute de un cunoscut, altele de un studio.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Eu inca n-am nascut, nu s-a bagat Tutunaru la provocare ca e colul prea lung. Am fost la el pe 28 oct si azi si urmatoarea vizita e sambata. Sper ca totusi sambata face ceva...ca daca nu saptamana viitoare depasesc iarasi termenul... Asa sunt eu, vreau sa stau gravida cat mai mult timp cu putinta, sa nu cumva sa imi mai treaca prin cap sa mai raman si a treia oara. Adica sa-mi ajunga

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 39+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andruzza, hai ca mai ai putin de tot. Cand te-or apuca durerile, n-ai sa mai vrei sa nasti, cel putin eu asa am simtit la BB2.
Lasa-l pe bebe sa se mai coaca cat trebuie.

Hai ca-ti tin pumnii.

Mai fetelor, dar numai eu bantui pe aici?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrutza

Eu inca n-am nascut, nu s-a bagat Tutunaru la provocare ca e colul prea lung. Am fost la el pe 28 oct si azi si urmatoarea vizita e sambata. Sper ca totusi sambata face ceva...ca daca nu saptamana viitoare depasesc iarasi termenul... Asa sunt eu, vreau sa stau gravida cat mai mult timp cu putinta, sa nu cumva sa imi mai treaca prin cap sa mai raman si a treia oara. Adica sa-mi ajunga

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 39+ Daniel Stefan

nastere usoara si BB sanatos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

mai e vreun bradut care noaptea mai face pipi pe el?ma gandesc din ce in ce mai des ca e vb de enurezis nocturn...

Mergi la inceput

Mona, am avut si noi probleme de genul asta cu Matei. acum cateva sapt facea noapte de noapte, asa ca am luat masuri. In primul rand am incercat sa evit lichidele seara, inainte de mers la nani se ducea obligatoriu la baie mai intai si l-am sculat noaptea din somn pt mers la baie. Am aplicat si metoda cu buline negre/rosii si vad ca toate astea au dat randament. Acum nu-l mai scol, il las pe el sa se dea jos daca are nevoie si i-am lasat o lampa aprinsa pe hol ca sa vada lumina.
In general e bine sa nu fii f insistenta, sa nu il certi, ci sa actionezi cu diplomatie. Matei imi zicea de ex ca nu simte cand are nevoie sa mearga la baie si se cand scapa pe el. Cred ca e si o chestie psihologica aici.
Daca ai incercat toate metodele astea fara rezultat, nu stiu ce sa te mai sfatuiesc. Din cate am citit pe net, abia dupa 7 ani se considera ca e o probl reala si trebuie dus la dr.
Andrutza, cum esti? A venit bebe?
Bubu, te-ai suparat pe mine de nu mai scrii si la topicul nostru?
Patricia, ce iti face flacaul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

liviana,multumesc pt raspunsuri.la noi e ceva mai complicat,cris nu bea cine stie ce lichide seara,adica el nu a baut niciodata lapte inainte de culcare,dar daca cere apa nu pot sa nu i dau,asta ar insemna sa l las sa moara de sete.peste noapte eu tot tp il pun sa faca pipi,dar fara sa l trezesc,adica iau olita[am din aia detasabila],il intorc cu fata in sus,ii dau pantalonii jos,ii bag puta in olita si i spun sa faca.si face.daca l as trezi din somn nu ar mai adormi si l ar trezi si pe cel mic.ce ma deranjeaza pe mine e ca pana acum cateva luni il puneam sa faca doar o data pe noapte,insa de catva tp spre dimineata facea iar pipi pe el ,asa ca il pun de 2 ori pe noapte[depinde si la cat ma trezeste cel mic pt lapte].de ex azi noapte l am pus la 2 noaptea,la 5 30 dimineata si la 9 cand s a trezit facuse pipi pe el...
fratele sotului meu a suferit de enurezis nocturn pana pe la 8 ani...

o alta problema majora pe care o avem-cris tipa f des.atunci cand se supara,atunci cand se bucura,atunci cand il uimeste ceva...si e f suparator.mai sunt copii care fac asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

mai e vreun bradut care noaptea mai face pipi pe el?ma gandesc din ce in ce mai des ca e vb de enurezis nocturn...

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Da, Rayan face cel putin o data pe saptamana daca nu il trezesc noaptea, dar pe bune daca ma agit. Si mie mi s-a intamplat cand eram copil si nu a fost o problema.
Oricum, daca nu il trezesc eu, el nu se trezeste, si daca face pe el, nu il deranjeaza deloc. Noroc ca dorm cu el...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Rayan daca face pe el o face la 1-2 ore dupa culcare, deci tre' sa fiu pe faza, asa ca il duc inainte de culcare si cand ma trezesc eu.
Eu il duc la toaleta, noi olita nu mai avem de mult, il pun in picioare, desi are ochii inchisi, se sprijina de mine, si face ca un barbatel la toaleta. Dupa ce face il iau iar in brate, il laud si il duc in pat.
Se intampla sa nu il duc decat o data noaptea si sa nu faca pe el, depinde.
Ma deranjeaza ca el nu se trezeste pt pipi, doarme tun.

Ah, si nici pe R nu il spune. Eu l-am spus la 5 ani, sa vedem cum va fi la el.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Mona, eu cred ca ar fi indicat ca sa constientizeze ca face pipi, altfel nu vad cum ar deveni responsabil pt acest proces. Te cred ca e greu cu trezitul celui mic, insa asa mi se pare firesc, sa stie ce face si sa faca la toaleta ca doar nu mai e mic sa faca la oala. E parerea mea poate nu e 100% corecta, dar eu asa simt ca e normal.
Si Matei tipa, cred ca si din gelozie sau dorinta de a fi vazut/auzit el PRIMUL. Intre ai mei e o concurenta teribila si in general incerc sa-i satisfac dorinta lui M, in calitate de primul nascut. Mai greu cu situatiile neprevazute. De ex dimineata B s-a trezit primul caci avea nevoie sa mearga la baie si pe urma nu a mai adormit, asa ca pe M l-am sculat dupa B, motiv de mare suparare pt senior.

Mergi la inceput