ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Andrutza, adita : nastere usoara!

si BB-i sanatosi!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, sunt pe aici, stransa cu timpul ca de obicei. N-am apucat sa citesc tot, vad insa ca se vorbeste despre scoala, subiect care ma super-intereseaza si pe mine, dar numai din perspectiva alegerii scolii potrivite pentru anul scolar 2011-2012, cand Tudor va merge la scoala. In privinta asta nu am dubii, el va merge la scoala la 6 ani si 8 luni, nicidecum la 7 ani si 8 luni (mie una mi se pare f. mult sa inceapa scoala la aproape 8 ani...). Asta referitor la Tudor care este un copil extrem de receptiv, inteligent si matur pt. varsta lui. Ii sunt mai mult decat suficienti anii de gradinita de pana acum, ar insemna sa-l limitez aiurea. Oricum in alte tari scoala incepe la 5-6 ani si noi am mers la scoala la 6 ani si ne-am descurcat, numai la noi vad ca a aparut moda cu tinutul copilului acasa pe motivul prelungirii copilariei. Scoala e frumoasa, importanta si face parte din copilarie, eu chestia asta o vad mai degraba ca o comoditate a parintilor, care n-au chef sa intre in griji cu lectii, etc. prea devreme. Citesc din urma si revin.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Am citit din urma. Ce ma bucur ca si Bubu si Crinuta gandesc ca mine si baietii vor merge la scoala in acelsai an. La Tudor in grupa sunt fete cu un an, un an si 2 luni mai mari, mi se pare mult cum vor incepe ele scoala la 7 ani si 8 luni-7 ani si 10 luni chiar.
Nastere usoara Adita si Andrutza!
Liviana, am citit dilema ta cu grupele, nu e musai sa faca pregatitoarea. Eu nu l-as muta acum. Noi suntem la grupa mare acum, tocmai bine la anul va face pregatitoarea si gata. Am sarit din start peste grupa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Multumesc mult de urari, sper sa fie la fel de bine si de data asta. Voi naste pe 28 octombrie - daca nu vrea el mai repede , adica la 38 de saptamani, am fost ieri la doctor si bebeul avea 3,800 kg la 36 de saptamani, ceea ce inseamna ca il voi naste mai devreme cu 2 saptamani provocat, ca altfel creste prea mare ca sa mai iasa pe unde trebuie...Simona a avut 3,900 la 41 de saptamani, asa ca nu ma mai mira nimic. Imi plezneste burta, a crescut foarte mult intr-un timp foarte scurt si abia astept sa scap si sa-mi tin baietelul in brate !!!
Mai intru cu detalii. Referitor la scoala, si eu intentionez sa o dau pe Simona peste 2 ani, adica la 6 ani si 8 luni, eu am fost data la 6 ani si 3 luni - nascuta in iunie - si m-am simtit foarte bine fiind mai mica decat restul, am fost prima la invatatura pe scoala, iar la facultate mi-am permis sa pierd un an pentru ca erau 7 pe loc si n-am intrat din prima... Asa ca numai avantaje, mai ales ca Simonei ii place deja sa scrie, sa socoteasca, sa deseneze, e printre primii la gradi la desene, scris si bastonase, intr-o grupa formata jumatate din copii care incep scoala la anul.

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 36+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

neatza...
si noi tot asa..la 6 ani si 8 luni la scoala.Codrine grupa mijlocie acum..si inca nu stiu ce sa fac..ce grupa sa-l sar la anul?ca mai ramane doar una sa faca cea mare sau cea pregatitoare?EU l-as lasa la grupa mare cu colegii lui..nu as vrea sa-l zapacesc inaintea inceperii scolii cu colegi noi.E obligatorie grupa pregatitoare?
eu tot in feb sunt nascuta si am fost data la scoala tot la 6 ani si 8 luni..si si si....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

andrutza nastere usoara...si un bebe sanatos, cuminte si cuminte!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, poate apucam sa ne vedem. Mi-ar placea.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Si m ie mi-ar placea ult, chiar m-am gandit la tine in ultimul timp . Hai ca poate planuim ceva in wekk-end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELE
SUNT O MAMICA DE IAN FEBR 2009
va rog din suflet
care mai puteti
sa ne mai acordati un ajutor
CITITI SI DARUITI DACA PUTETI
NU IGNORATI

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

MULTUMIM!

DACA VRETI SA AFLATI SI MAI MULTE LA SUFLETUL CREDINTEI
SA O AJUTAM PE ALINA

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Wow, ma bucur sa constat ca sunt destule mamici care sunt pentru debutul in scoala la +6 ani.
Tomasa, multumesc pt sfat - nu o sa-l mut pt ca asa cum nu erau locuri in 2008 sa-l bag direct la mijlocie, nici acum nu as avea unde sa-l mut. In plus, ar fi debusolat sa isi piarda actualii colegi, educatoarele, in paralel cu niste activitati mai intense. La sedinta ni s-a explicat ca cei mai rasariti din grupa vor fi "antrenati" ca si la grupa pregatitoare, si asta e ok pt mine. Mai pune te rog niste poze cu copiii. Tu tot acolo lucrezi?
Andrutza, sa ne anunti si pe noi cand se intampla fenomenul.
Adita, ai nascut? Sper ca sunteti bine amandoi. Asteptam vesti si poze. Refacere rapida si laptic mult!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput