ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
lbelciug spune:
Am vazut pozele, Patricia. Ai niste copii frumosi si cuminti. Ce frumos ca fata seamana cu tati si baiatul cu tine. Asa-i ca nu-ti mai pare rau pt sexul lui BB2? Pe masura ce trece timpul il vei iubi si mai mult. Sa-ti traiasca!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
crinuta spune:
Patricia, incredibil cat de bine seamana cu tine.
Deh, iar am avut dreptate :). Mai stii cand am spus ca va fi frumos ca tine? Esti lesinata dupa el, se vede clar. Rebecca la fel, l-ar papa.
Una peste alta, ma bucur ca esti fericita, si ma si el e cuminte. Stiu cum e sa nu ai parte de colici. Esti chiar norocoasa ca ambii copii sa nu aiba parte de asa ceva.
Liviana, te citesc mereu, dar nu mai am timp sa scriu. As vrea cumva sa ne mai vedem fetele, poate apucam candva...
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, multumesc! nu, asa e, nu mai regret deloc. regret doar ca am simtit asa ![]()
Crinuta, asa e
mi-e drag de mor.si faptul ca e cuminte, linistit si a inceput sa fie zimbaret, ma topeste. eu eram convinsa ca va semana tot cu tasu', asa l-am vazut eu in ecografie.
da, fetele, hai scoateti-ma si pe mine din birlog, ca am nevoie![]()
bubu05 spune:
Patricia, e un scump bebe, iar mie mi se pare ca seamana cu tati
Ce domnisoara frumoase e Rebe 
Liviana, pup un rasfatat de bunici, frumoase pozele!
Noi am avut o saptamana emotionanta, sora mea a nascut sambata seara, dupa 2 ore de cand au inceput primele contractii
. Ea depasise termenul cu o saptamana si am fost toti emotionati, putin stresati...am vizitat-o des ca era putin panicata ca nu mai naste...azi iar am fost la ea s-o vad pe nepotica
Suntem topiti cu totii! Ea cu doua fete si eu cu doi baieti 
sirimie spune:
Noi mergem miine la baby expo, cred ca o sa petrecem mult timp pe acolo. Mai vine cineva?
Patricia, am vazut pozele, e un scump.
Oana,Liviana, multumesc pentru raspunsuri!
Oana, felicitari sorei tale!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
crinuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Patricia, e un scump bebe, iar mie mi se pare ca seamana cu tati ![]() Liviana, pup un rasfatat de bunici, frumoase pozele! Noi am avut o saptamana emotionanta, sora mea a nascut sambata seara, dupa 2 ore de cand au inceput primele contractii Suntem topiti cu totii! Ea cu doua fete si eu cu doi baieti ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Felicitari pentru nepotica.
Io nu stiu cum vezi tu ca baietelul Patriciei seamana cu tati, ca eu il vad leit Patricia. Nici macar combinatie nu vad, cum e in cazul lui Rayan, ci vad copia Patriciei.
Rebecca e toata tati iar cel mic e tot mami, cel putin eu asa vad :)
Crinuta si
RayanFara Dumnezeu nimic nu e.
crinuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sirimie Noi mergem miine la baby expo, cred ca o sa petrecem mult timp pe acolo. Mai vine cineva? Patricia, am vazut pozele, e un scump. Oana,Liviana, multumesc pentru raspunsuri! Oana, felicitari sorei tale! Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Nu cred. Eu sunt fan Kidex si Romexpo. Nu stiu de ce, dar niciodata nu m-am simtit bine la Babyexpo. Mi se par holurile alea ca niste catacombe..., si parca nici distractia nu e ca la Romexpo...
Tomasa, apropos, eu am fost la targul din weekendul trecut, cel cu frumusete

. L-am dus si pe Rayan si ne-am simtit tare bine. Aoleu, cand vine vorba de frumusete, par, fata, masaj, etc, as sta toata ziua.Nu-ti zic ca ma intreba intr-una Rayan cand e Kidex, si i-am spus ca in decembrie, dar pt mai multa siguranta te voi suna pe tine :))
Crinuta si
RayanFara Dumnezeu nimic nu e.
lbelciug spune:
Crinuta, pai eu ma straduiesc sa scriu frecvent...
Tu ce mai faci, cum merge business-ul? Tot cu multe deplasari? R cum a debutat la gradi?
Eu as vrea sa ajung la Baby-expo in w-e, insa nu stiu sigur daca si reusesc caci si acasa am niste treburi... Nici eu nu ma dau in vant dupa acest targ, insa era o oportunitate de a distra copiii. Si eu prefer Romexpo si Kidex. Apropo, la Kidex pe site scrie ca va fi in perioada 3-6 Decembrie; numai bine pica - in preajma lui de Mos Nicolae.
Nu stiu cum sa facem cu intalnirea, poate in w-e celalat, ce ziceti?
Bubu, sa-ti traiasca nepotica nr 2!
Cum o cheama? La cate sapt a nascut sora, poate a ovulat mai tarziu si de asta decalajul asta. Si eu pe M l-am nascut la 41 sapt. Sa ne arati si poze daca ai.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
PatriciaArdeleanu spune:
Multumim de aprecieri!
Bubu, asa e cum zice Crinuta, el este baiatul meu cu trasaturile familiei mele
e mai brunetel si nu seamana cu tasu' sau cu rebecca mica deloc.
am gasit la tara o poza cu taica'su cind avea vreo 3 ani, avea si batic pe cap, rebecca a zis ca e ea cind era mai mica. aceeasi figura, exact, era blond, acelasi zimbet, tot. o sa o scanez.
Bubu, sa va traiasca nepotica!
bubu05 spune:
He, he, da, mai...eu asa l-am vazut pe bebe, ca seamana cu Patri
, da' daca ziceti voi
...
Noi nu cred ca ajungem la Expo, maine seara mergem la o nunta, asa ca n-am cand...as fi mers, as fi avut ceva de luat pt. Vlad...
Azi am aflat ca Vlad e inscris la gradi de stat cea noua
, la grupa mare!
sa vedem cand incepe, daca se tin de cuvant si pe 1 oct ii dau drumul...
Multumesc pt. urari, ii voi transmite sorelei!
Liviana, a nascut la 41 de sapt, asa i-a aratat mereu ecograful...am si poze aici http://good-times.webshots.com/photo/2566874300102227597ugTwui
Si cateva poze smecheresti de-aici in colo
http://good-times.webshots.com/photo/2058400070102227597DPMMke
Va pupic!
PS: La ora asta imi fac manechiura si pedichiura ![]()

Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)