ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)
Raspunsuri - Pagina 17
tomasa spune:
Patricia, ti-am vazut baiatul, este un frumos si seamana cu mami a lui. Iar Rebe, la fel de dulce si eleganta ca intotdeauna.
Crinuta, imi pare tare rau ca nu ne-am vazut la Cosmetics. A fost o manifestare foarte reusita, profi. Cu Kidex-ul va tin eu la curent si Tudor de-abia asteapta, sigur ne vedem cu ei acolo.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
crinuta spune:
Aoleu Tomasa, din lipsa de altceva m-am dus la Babyexpo, si e varza rau, incepand cu parcarea, continuand cu tot, absolut tot.
Era si o chestie afara de joaca, gonflabila, nu zic ca la un capat, daca un copil cadea, pica direct pe asfalt. Nu existau decat 2 doamne care supravegheau, pe partea opusa, deci veneau diversi copii ai strazii, desculti, murdari, si se dadeau acolo, fugeau, radeau, nu mai zic, groaznic, si le-am spus ; " daca nu stiti sa va organizati", si multe altele. Pericol public acel loc pentru copii.
Absolut groaznic aceast eveniment, chiar le-am spus sa ia lectii de la Kidex.
A fost ultima data cand am fost acolo, oricum nu-mi place nimic.
Ai fost la Cosmetics? Ar fi trebuit sa te sun, poate ne vedeam, of.
Mi-a placut mult evenimentul respectiv, sper sa se mai repete, si te rog, daca mai sunt similare, sau chiar cu sanatate ceva, ma intereseaza direct.
Nu stiu de ce, dar la Romexpo chiar imi place, ne simtit bine.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
lbelciug spune:
Bubu, tare dulcica Vanessa: cu cine seamana mai mult? Super-tare inventia cumnatului, cea cu biroul suspendat in balcon. Wow, si ce frumoasa a fost tinuta ta pt nunta. Eu nu prea ma impac cu tocurile... mai ales cand e vorba de dans. Rochia e facuta la comanda?
Mai scriu o data in caz ca n-ai vazut mesajul meu anterior: Kidex este intre 3-6 decembrie la Romexpo.
Crinuta, de la Baby-Expo noi am luat un puzzle, un pantalon si sosete pt M. Nu am avut asteptari mari de la B-E, dar ai mei s-au simtit bine. M a intalnit-o pe Alba-ca-zapada si s-a duelat cu un pirat pe care l-a invins; a primit de la el o sabie. Le-au placut si poneii; n-am ratat nici gogosile cu cioco. Locul de joaca gonflabil a fost si el testat de M insa nu am avut probleme. Aseara in schimb am fost la Mall Plazza si am plecat revoltata pt proasta lor inspiratie de a folosi pe jos gresie lucioasa; nu mai fusesem de mult acolo si nu-mi amintesc de cand este pusa, insa ieri B a cazut pe ea si si-a spart buza. M era si el sa cada de 2 ori...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
crinuta spune:
Liviana, nici noi n-am avut probleme pentru ca am observat neregulile si l-am luat de acolo.
Daca te uitai in partea stanga, la capatul din stanga, acolo unde se catarau, jos nu era nimic decat asfalt, iar in cazul in care un copil ar fi cazut in timp ce se catara, nici nu vreau sa imi inchipui ce s-ar fi putut intampla.
Eu i-as fi amendat usturator. Fac urat la orice este periculos pentru copii.
In ceea ce priveste hainutele, eu i-am luat vreo 2 pijamale, am luat un prosop si cam atat, pentru ca eu am alta tactica, mai precis, eu ii cumpar lui Rayan haine bune, de marca, de calitate, cand sunt reduceri mari, la final de sezon, astfel incat el are mereu in avans haine, si inca bune, luate cu 1/4 din pret/
Ah, i-am mai luat ceva pt iarna, dar cam atat.
Era inghesuiala, miros urat, lumea era plictisita, nu tu veselia aia si muzica de la Kidex.
Culmea e ca Rayan, care la Kidex ar sta mereu, aici ma tragea de mana si ma intreba cand plecam, si asta la 5 minute dupa ce am intrat.
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
Am intuit, crinuta, ca la coltul cu scara te refereai. Exact pe acolo a urmat M, insa a coborat spre interiorul balonului. Noi am fost samabata pe l aora 17 si nu era inghesuiala, poate si pt ca ne apropiam de finalul programului. As zice chiar ca a fost ok. In fine, nu mai conteaza.
De unde cumperi haine de brand reduse si cand? Da si tu o strigare pe aci cand faci asta.
Noi vom ramane fara tati o per mai lunga de timp, asa ca in w-e vom incerca sa ne distram. As vrea sa-i duc la teatru, circ, parc etc; se mai alatura si alti braduti cu mamici?
Vara 2009
crinuta spune:
Liviana, am inceput operatiunea " haine bune la bani putini" din ianuarie, februarie, si am tot continuat, facand plinul pentru rayan, pentru mine ce sa zic ( cizme de la 4-5 milioane, le-am luat la 1 mil/buc), de ajunsesera colegele mele sa imi spuna ca doar eu am mereu noroc sa gasesc asa ceva, ca eu gasesc si masura mea, etc.
Adevarul e ca si alataieri m-am dus la C&A pentru o geaca super pt Rayan, pe care desi o vazusem si in Franta, si aici, nu am dat 2 bani pe ea, pana in momentul in care am vazut-o pe un baietel, si atunci am vazut ce geaca smechera e, asa ca m-am dus sambata seara si cautam de nebuna geaca ( e din piele, din colectia trecuta), si nu gaseseam, pana cand uitandu-ma la altceva, am dat de ultima bucata de geaca, exact pe cea pe care o cautam, exact marimea lui Rayan.
Si i-am luat-o ieftin fata de cum era la inceput.
Cam asa procedez eu, si zic ca e foarte bine.
De ex acum in toamna nu trebuie sa ii cumpar aproape nimic, decat daca tin eu.
Magazinele ar fi asa: Z, Okaidi, Fox, Otter ( pt incaltari), Piciul, Sergent Major, mai nou C&A, Takko ( mai rarut).
Ca idee, grosul a fost din Okaidi, Z si Fox.
Cand mai gasesc ocazii, va anunt.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Rayan cu geaca :http://community.webshots.com/album/574841320GAnzTp
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
Crinuta, f frumoasa geaca, s-o poarte R sanatos. E buna strategia cu reducerile,insa cred ca trebuie sa te si nimeresti la mag atunci cand e perioada lor sau sa ai disponibilitatea de timp sa colinzi mai des prin magazine... Deocamdata baietii mei au de toate, si eu le cumpar cand am ocazia (sau cand merg in delegatii). Pt M am cumparat in avans si de pe LaRedoute cand inca faceau livrare in ro si tare bine mi-au prins. Lui B ii mai dau ce ramane de la M in buna stare, rareori am nevoie de completari mai ales ca a mai si primit cadouri...
Multumim in avans, eu una astept sa ne spui unde si cand sunt reduceri.
Vara 2009
crinuta spune:
Da Liviana, asa e, ai delegatii, si afara e mai ieftin, deci ai un avantaj pe care eu nu il am inca, dar per ansamblu ies foarte bine.
Mai ai avantajul ca ai 2 baieti, si ce ramane de la Matei, ia Bogdanel.
Poate ne vedem totusi..
Eu am inceput ore de pian si muzica dimintetile, iar dupa amiaza imi vad de afacere, de Rayan, etc, deci daca vreti intalneala, dupa amiaza e perfect, doar let me know.
Crinuta si Rayan