ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu am o problema, care e mare de cind cu Monica: Vladut nu maninca singurel decit cu mari rugaminti, santaj etc. Am inventat eu o chestie cu farfuria magica si ia bulina cind maninca singur, la 5 buline primeste cadou, merge dar acum e cu socrii si pun pariu ca isi va pierde interesul. Cind e cu mine eu tot incerc sa fie independent, dar cind nu mai e cu mine gata mirajul si revine la vechile obiceiuri proaste.

Ai vostri maninca singuri? Cum i-ati convins?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Simona, M mananca de mult singur, dar si pe el il mai rasfata din cand in bunicii caci are tendinta sa vorbeasca mult la masa si sa lungeasca mult timpul alocat meselor. Vlad nu mai merge in colectivitate? As zice ca pe M l-a ajutat mult cresa/gradinita in acest sens.
As zice sa nu-i mai dai, lasa-l sa flamanzeasca si la un mom dat va pune el mana pe ceva sa bage la stomac.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simona, si Vlad mai face asa cateodata, adica se rasfata si vrea sa-i dau eu sa manance, dar daca am treaba sau nu pot nu e nici o chestie, mananca singur. El chiar simte nevoia sa-l rasfat si sa-i dau sa pape cand ma vede ca-i dau lui Stef.
Vlad a mancat singurel de mult, chiar nu ma stresez cu asta, doar ca se mai rasfata si el si mi-e drag sa-l vad asa...eu ii dau sa pape doar daca sta si se uita la un desene care ii place mult si nu l-ar lasa ca sa vina la masa. Asa ca ma duc eu cu castronul langa el pe canapea si ii sau eu. Si doar daca nu sunt ocupata cu altceva, altfel vine si papa singur.
Imi pare rau ca nu v-a tihnit concediul la mare...

Liviana, macar ati schimbat aerul si tot e ceva! frumoasa poza

Noi asteptam sa inceapa gradi...mai intai sa ma linistesc si sa vad eu ca e inscris...apoi sa ne anunte cand incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, Oana, multumesc frumos pentru raspunsuri

Eu am inventat o chestie cu buline si cadou cind se aduna mai multe buline, dar Vladut maninca incet de tot trage de timp la greu. Mai avem de muncit.

Mult succes la gradinita!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simona, sa stii ca si eu am apelat la metoda cu bulinele rosii +cadou si bulinele negre=pedeapsa si tot cam in perioada in care l-am nascut pe Stefu. Asa il determinam sa faca multe lucruri singurel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

noi inca nu avem probleme cu mancatul....
cand sunt acasa au mesele la aceeasi ora diana in scaunel cu papica ei..codrin la locul lui cu mancarica lui...Seara e cel mai bine..suntem toti 4 la masa..si codrin vrea ca tati..ce vrea tati ce face tati vrea si el!sunt tare incantata ca mananca seara ciorbitza cu toate legumele si carne.nu am prea mare incredere ce mananca la gradi.
de miercuri merge si la karate..e super incantat..mai ales ca instructorul ii spune "profesore"si el se crede profesor...sper sa-i prinda bine sportul..ca are atata energie...
aaa..si azinoapte a fost prima noapte cand au dormit amandoi in aceeasi camera...bine codrin in patul de jos si diana in patutul ei..mi-au dormit neintorsi de la 8 diana si de la 8 jum codrin pana dmineatza la 8....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Hello, am inceput si noi azi gradinita! Matei e f bucuros sa-si revada colegii si doamnele, a dat flori si a zburdat in sala.

Sunt recunoscatoare parintilor pentruVACANTA minunata oferita nepotului nr 1.

Simona, cand iti este greu si nu vezi solutiile, nu uita: roaga-te si la Maicuta Domnului, ea ajuta toate mamele.

Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, esti o fericita ca Matei are asa bunici!!sa fie sanatosi si sa se bucure de nepotei si sa le ofere in continuare vacante frumoase.

eu nu prea am reusit sa mai scriu. Rebecca a inceput gradi de sapt trecuta, dar parca am mai putin timp la dispozitie acum. nu ca ar fi andrei un bebe solicitant, din contra, am avut noroc ca ambii copii sa fie o minunatie. doarme si maninca, nu are colici, e bebele perfect.
creste frumos, papa san -dar din pacate doar muls-ca nu am mameloane, rebecca il iubeste la nebunie. o sa incerc sa pun citeva poze.

si pe rebe o hranesc, mai ales ca ea nu se omoara cu mincatul, sta cu mincarea in gura, se lalaie, si cxa sa fiu sigura ca maninca o mai indop eu.

bubu, felicitari ca sintei asa indragostiti si plimbareti!!

multumim inca o data pentru urari!

Mergi la inceput

Patricia, sarumana, sa stii ca sunt norocoasa cu asa parinti. Ai vostri nu va pot ajuta macar din cand in cand? O sa vina si momente cand veti dori sa fiti doar voi 2 sau cand unul se imbolnaveste si vei dori sa-l izolezi pe celalalt... e bine sa ai pe cineva ca backup. Poate gasesti macar o vecina... Tu cand planuiesti sa te intorci la servici? Imi pare rau pt probl cu mameloanele... poate daca mai creste bebe va putea apuca mai bine sanul. Sa nu renunti la alaptat din cauza asta. Succes lui Reb la gradi si tie cu treburile materne si cele casnice.

Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, eu am doar mama, care e in virsta si nu sta aproape; o vizitam la tara in apropierea bucrestiului des, dar nu o pot lasa acolo pe Rebe. ma mai ajut cu surorile mele cind sint si ele libere, o mai iau in weekend la ele. mare baza sper sa pun in soacra, care s-a pensionat, dar de cind am nascut a fost prinsa cu diverse, musafiri din state si mai nou mama ei operata, asa ca in limita timpului o mai duce pe rebe sau o ia de la gradi, dar atit deocamdata. la servici la inceputul anului viitor.
pun si un niste poze:
http://good-times.webshots.com/album/574400770FdRQjk

Mergi la inceput