ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multi ani de Sfanta Marie! Preacurata sa vegheze asupra capsuneilor nostri si noua parinilor sa ne dea putere si intelepciune sa-i crestem cum se cuvine. Daca puteti, e bine sa lasati azi un Acatist la biserica.
Petrecere frumoasa sarbatoritilor zilei!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, da, am venit duminica. A fost super, super! vremea a fost dupa sufletul omului , cred ca ultima saptamana calda Numai soare, vreme buna, apa super, calda. Copiii au fost exemplari, de nota 100, au mancat bine, au dormit super, le-a placut mult de tot in apa si pe plaja. Pe drum iar au fost tare cuminti, 5 ore in masina, fara opriri. Am avut ceva emotii fiind primul drum cand au stat amandoi in spate, in scaunele de masina, iar eu in fata. Dar Vlad s-a uitat la desene, i-am luat un dvd portabil, au papat, au desenat, iar Stef a si dormit in 2 reprize cate juma de ora.
Ce sa mai, un concediu tare reusit si foarte relaxant pentru toti!
Hai sa vedeti si poze
http://family.webshots.com/album/574538600dZQUpi

Aaa, la inceputul lui noiembrie e aniversarea noastra si plecam intr-un mic tur Bruxelles, Amsterdam, Brugge si Anvers, nu mult, 5 zile

Mergi la inceput

Liviana, poze de la nunta aveti?

Asa e, la multi ani Mariilor si Marinilor! Si eu sunt Marie

Mergi la inceput

Bubu, La Multi Ani pt ziua ta si pt Sf Maria. Am vazut ca te-ai serbat f frumos, iar pozele cu baietii la mare radiaza de fericire si buna dispozitie. F frumos ca ati mai mers cu inca o familie, asta ii face si pe copii sa fie mai preocupati. Cat priveste uitatul pe dvd, cred ca e o idee f buna, insa eu sunt reticenta in a-i lasa la TV/calc/dvd etc, cu atat mai mult cu cat stiu ca socrii mei exagereaza cu asa ceva si de asemeni la gradi/cresa le merge TV-ul. Felicitari pt concediu reusit si pt perspectiva frumoasa privind calatoria in Belgia.
Poze la nunta nu am facut, a filmat sotul putin; probabil vom primi ceva poze de la fotograful platit de miri.
La noi gradinita se va deschide pe 21 sept, deci mai avem de asteptat o saptamana.
Va urez un week-end placut si astept impresii de la debutul bradutilor la gradi, luni sau marti.

Vara 2009

Mergi la inceput

Multumim, Liviana Fiind drumul destul de lung, se plictisea sigur, asa ca de-aia am cumparat dvd-ul, sa treaca timpul mai repede.

La calculator are voie o zi da, una nu, si se joaca de vreo 2 ori, in reprize de cate o ora. Dar de cateva zile am revizuit statul la calculator si are voia o data pe saptamana.

Vlad o sa inceapa gradi abia la 1 octombrie, luni abia ducem dosarul cu adeverinte si restul actelor pt. inscriere. Fiind o gradinita noua, se deschide putin mai tarziu.

Vlad a facut bronsita, ieri am fost la Stanciu cu el si e pe tratament, ia Prospan, Nurofen si Ketof. Chiar duminica, cand am venit de la mare, era f. incins la spate, stand 5 ore in masina, iar cand a iesit afara, era foarte frig si plouase si l-a luat imediat raceala . Miercuri a facut febra 39, dimineata, pranz si seara...apoi n-a mai facut deloc, deloc...Ii dau sirop de catina cu miere, facut de mine, plus cate o pastiluta de vitamina C pe zi, doua pastilute cu echinaceea pe zi...
Stanciu ne-a amintit sa reluam vigantolette, o pastiluta de 1000 pe zi, pana in aprilie, plus 15 zile pe luna Calciu Pharco. Apoi i-a dat un siropel First Defense, pe care l-am comandat pe net pt. ca nu se gaseste in farmacii. Plus sa faca o cura cu Luivac, o luna, apoi pauza o luna si iar o cura de 28 de zile.
Cam atat...
Ma rog sa nu ia si Stef de la el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

ne-am intors azi noapte de la mare. nu mi-a placut deloc, bb a plins rau pe plaja, etc, greu cu 2 copii la mare

eu caut bona. poate cineva sa recomande o bona?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

http://picasaweb.google.ro/bogdanzam

Poze cu noi la adresa de mai sus.
In rest sunt sanatosi si maine la Gradi!

Mergi la inceput

Buna fetele,
in w-e am fost la Predeal; ne-am incarcat un pic cu aer curat si mai ales ne-am deconectat de la niste probleme stresante. Totusi ca sa il citez pe sot, "a fost cam obositor week-endul asta relaxant". B nu prea a fost in apele lui, nu a dormit cum trebuie, sambata noaptea a facut si febra. Vremea a tinut insa cu noi, dar telecabina nu a mers toata saptamana, motiv de mare tristete pt M.

Ubi, v-am vizionat albumele; imi place mult ca sunt comentate si abunda cu detalii. Desi nu ne scrii despre fata ta, eu cred ca Alexandra e o fetita f cuminte si interesata de nou, de drumetii, de locuri frumoase. Cred ca ati avut o vacanta minunata in Antalya; dupa parerea mea plaja a avut un mare minus prin absenta nisipului.
Unde este localizat Dino Park?
Succes la gradi, noi mai asteptam cateva zile.
Bubu, sanatate lui Vlad. Si M transpira in general, dar tare in masina, asa ca am grija sa-l schimb des.
Simona, imi pare rau ca a fost neplacut la mare; ati fost doar voi 4 sau au mai mers si parintii? Din pacate nu iti pot recomanda nici o bona, dar iti urez succes sa gasesti una buna cat mai repede. Cand revii la servici?
Pt voi, o poza cu 2 braduti frumosi: http://picasaweb.google.com/liviana75/Toamna2009#

Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Dino Park a fost in parcul Bazilescu dar mai prin primavara-vara
La turci am avut papucei cu talpa de silicon si nu am simtit nici o piatra sub talpi. In rest, erau 2 gropi cu nisip unde se puteauu juca copii (la umbra unei imense umbrele) dar noi am trecut cat de cat de vremea lopateleleor.

da, Alexandra e cuminte, e un copil intelegator, am senzatia ca vb cu un om mare nu cu un copil de nici 5 ani. Sa stii ca nu e chiar interesata de istoria si geografia Romaniei dar eu ma caznesc sa ii explic totul ca pe un basm. Pe ea o incanta tare mult cand ne cataram in vreun turn de biserica sau mergem la vreo ruina - caci acolo a fost castelul unde au dansat printii si printesele si cine stie, vom vedea furca in care s-a intepat Aurora...si uite asa

Mergi la inceput

Ubi, asa e, sunt pasionati de povestioare, mai ales daca au si un iz misterios. Matei a fost f curios sa stie de ce "domnul botezator" a ramas fara cap, dupa ce vazuse Icoana lui Ioan Botezatorul in biserica.
Si eu discut cu Matei ca si cu un om mare. Daca incerc sa vorbesc mai codificat cu taica-sau incepe sa tipe si cere lamuriri ca sa inteleaga si el despre ce e vorba. E un copil deosebit, insa dual, ca mai toti Pestii. Pe de o parte e volubil, dinamic, agil, razboinic, insa are momente cand iese la supraf partea lui sensibila, gingasa si candida, care ma face uneori sa lacrimez. Dau 2 exemple:
1. am fost la Pestera Manastirea Ialomicioarei si i-am dat un ban ca sa arunce in fantana dorintelor si desigur sa il roage pe Doamne-Doamne sa ii indeplineasca o dorinta. A vrut sa o spuna cu glas tare si aceasta a fost: "eu vreau sa pot sa fac de toate si sa va ajut pe voi" (pe noi, parintii).
2. l-a vazut pe B chinuindu-se sa iasa cu o masina de pe un damb de pamant din fata casei. S-a dus la el si l-a ajutat cu multa dragoste frateasca si apoi a venit sa se laude la noi. Stie ca si eu il laud si chiar il pup cand face fapte bune.

Vara 2009

Mergi la inceput