ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Liviana, de cand ne-am mutat in militari nu mai merge cu masina la serviciu, ca ar face enorm pe drum, asa ca foloseste metroul si nu i-ar fi deloc in drum sa ajunga la gradinita, plus ca nu s-ar potrivi programul, nu prea ar avea cum sa ajunga la timp. e complicat tare. speram sa ne mutam si sa-i dam acolo la gradi, dar inca nu suntem gata cu casa. de fapt nu am mai facut nimic, asteptam sa facem rost de bani

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

Bine v/am gasit dragele mele!

felicitari Patricia, multa sanatate si noroc puiului cel mic.

Bubu nu vrei de loc sa vb cu mine....:((

Crissa e tare nerabdatoare sa inceapa gradinita, una noua, la stat, caci cea pariculara nu isi merita banii (daca la inceput doamnele puneau mai mult suflet....acum au dat educatia pentru bani....din pacate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ixxi, cum sa nuuuu! La ce gradi va merge Crisa? ai citit ca nici eu nu-l mai duc acolo pe Vlad...e f.f. scump! Vlad va merge la gradinita construita anul acesta in curtea scolii 133.

Va pup acum pe toate, maine dimineata plecam la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, petrecere frumoasa si mai ales timp bun! Da, zi-mi unde urmeaza sa mai plecati? Macar pt voi sa ma bucur ca noi ne luptam tot cu probl legate de casa. Acum tragem gazele, am o chipa de 5 oameni cazati.
Adita, imi pare rau, ce sa zic? Poate la anul sa aveti mai multa bafta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Helou, ce e cu linistea asta pe aici?
Nu a inceput nimeni gradi, nu se pregateste nimeni pt debut etc?

Fetelooor, a venit toamna! Haideti cu mesaje!

Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

hei fetelor, ne intalnim si noi?

Mergi la inceput

Ixxi, intalnire unde? Pe forum sau intr-un parc ceva? Apopo, vine Junior expo si am vazut ca au programe interesante.
Tomasa, nu ne mai zici nimic?

Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

noi siuntem la mare

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiai spune:

la toata lumea ...

Gradinita noastra incepe din 14 septembrie; noi vom merge din 1 octombrie pentru ca mai plecam o saptamana din Buc.
Am inteles insa ca trebuie mers pe 14-15 sept sa anuntam ca vom veni altfel putem pierde locul ...

Mergi la inceput

Hello ladies,
mai scriem si noi sa anuntam ca ne-am intalnit la o nunta cu Ixxi si piersicuta ei minunata si cocheta. Matei a fost un
cavaler, la biserica a tinut-o pe Crisha de manuta si a urmarit in liniste cununia. Bogdanel s-a manifestat zgomotos si dinamic, alergand mult pe afara spre disperarea lui taica-sau care nu a putut asista la ceremonie. Am luat baietii cu noi ca sa vada si ei cum e la nunta, i-am tinut si la restaurant vreo ora timp in care au vazut artificiile si au dansat putin cu mami.
Matei a venit cu parintii mei sambata de la Braila si mare a fost bucuria revederii. Acest lucru a fost amplificat si de cateva vizite, de intalnirea baietilor cu bunicii din Buc si alte rude de la tara venite pt nunta la care am participat si noi. Matei s-a mai inaltat, a devenit mai serios la modul ca intelege sau deduce f usor anumite lucruri, e ascultator, insa cand e vorba de jucarii si impartirea lor, incepe show-ul si se lasa cu bataie.
In ansamblu sunt tare mandra de evolutia lui M pe parcursul celor 2 luni de vacanta la Braila, parca nu-mi vine sa cred ca-i al meu. Am vazut poze si filmulete facute la Braila, o sa fac o selectie si le pun pe web sa vedeti ce flacau am.
Patricia, mai scrie-ne despre voi, ce mai fac Reb si fratiorul ei?
Sirimie, cum e la mare?
Bubu, ati revenit in Bucuresti?
Claudia, si noi ne pregatim de gradi, sapt asta trebuie sa facem analizele.

Vara 2009

Mergi la inceput