ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
claudiai spune:
Mmmmm poienita a fost minunata si apreciata (mai ales de Ani; Lui Victor i-a placut doar sa o priveasca). Poate reusesc sa postez si o poza ...
Liviana - Mi-ar fi placut sa ne cunoastem insa sambata este ziua cea mai obositoare a saptamanii: smotru ... copiii sunt lasati cu tati iar eu sunt rob pe plantatie Nu mai am timp de nimic, iar seara nu mai este nici chef ... Ma refac duminica insa cand copiii sunt in mare parte tot cu tatal lor iar eu nu mai fac aproape nimic: doar ma relaxez
Oana - Simpatici puiutii tai ... sa fie sanatosi si sa va aduca muuulte bucurii
-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4,7 ani) si Ani ( 1,11 ani)
poze noi
sirimie spune:
Duceti copiii la gradinita in septembrie?
Eu sint cam speriata de gripa asta noua, daca vine sezonul rece vor fi mult mai multe imbolnaviri, si Monica e prea micuta
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
lbelciug spune:
Simona, eu categoric ii duc. Bogdan a mers continuu la cresa, doar M a facut pauza de gradi datorita vacantei. Si daca stau acasa tot se pot imbolnavi, virusii sunt si pe strada, in parc etc...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
adita spune:
eu nu-i duc ca n-am prins locuri
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
lbelciug spune:
Hai mai Adita, cum asa? N-ai incercat in mai multe locuri?
Vara 2009
adita spune:
am gasit dar prea departe, si nu o sa am cum sa-i duc si sa-i aduc acum cu burta mare si nici pe urma cu bebe mic, si nici sotul nu are cum
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
kris spune:
Dragele mele mamici, va pupicesc pe toate!
Patri, felicitari pt noul membru al familiei! Sa fiti sanatosi si puternici!
Simona, pupici multi la pitica! si blondutului tau flacau!
Adita, felicitari pt noua sarcina! sa-ti ajute D-zeu sa o duci f bine pana la capat!
Oana, sunt tare dulci flacaii tai!
Liviana, se pare ca pe 15 sept. va incepe gradinita si nu-ti trebuie decat avizul de la medicul de familie! Daca vor interveni schimbari , te voi tine la curent.
si
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
lbelciug spune:
Kriss, merci frumos pt info. Voi ce mai faceti, Bia? Cum a fost in concediu?
Adita, iarta-mi intrebarea, dar sotul de ce nu ar putea sa-i duca/aduca de la gradi? Masina stiu ca aveti; te cred ca ti-ar fi greu ca tot tie sa-ti cada sarcina asta... La casuta ati mai facut ceva?
Vara 2009
bubu05 spune:
Noi pe Vlad nu l-am mai dus luna august la gradi si nici nu-l vom mai duce la asta particulara...ne usuca de bani plus ca au scumpit cu 1 mil taxa Nu ca nu as avea de unde sa dau, doar ca ideea de a da atatia bani pentru un program pana la 13 , e aberant!
Asa ca speram sa-l inscriem la o gradi de stat care s-a construit acum, e deja gata, in curtea unei scoli, f.f. aproape de noi, la o strada! Am fost la cineva care ne va ajuta sa-l inscriem si va fi super!
In rest, noi suntem bine, in plina bagajeala, duminica dimineata plecam la mare, la Nesebar
Va pupicesc pe toate, sa fiti sanatoase si voi si puiutii!
Liviana, cand ma intorc vrei sa-ti zic unde o sa plecam ca doi porumbei?