Dulceturi si papanasi (317)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
In ceea ce priveste lectura, e autoimpusa. Mi-am comandat vreo 5 carti, dar nu mi-au venit inca. Si incerc sa termin ce am inceput, ca sa pot sa ma apuc de alea cand imi ajung. Dar in ritmul pe care il am, slabe sanse...

Anunt si eu cu mandrie ca dupa un an si...am reusit sa termin de citit Shogun! Norocul meu ca avea si sora-mea cartea si am dat gata volumul 2 in concediu...si tot in concediu am reusit sa recitesc si primul volum din Torente.

mamicii obosite, dar ambitioase si sambureilor de la antipozi!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Yaia, felicitari pt Shogun!!! Eu nici nu mai zic ca citesc la Lord of the Rings inca din sarcina trecuta, dar mereu am avut altele mai importante de citit (sarcina, crestere bb, diversificare, evolutie toddler etc.). Ma gandeam ca daca nu o termin pana nasc, slabe sanse sa o termin pana nu merg copiii la gradi ...

Ma bucur ca v-a priit concediul si ca v-ati relaxat. Am vazut poze de la intalneala. Ce scump e Tudor!!!

Acum astept poze suplimentare

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Adi, Andrei e la fel cu mana, abia joi merg cu el la doctor.

Rox, offf, sepr sa fie bine cat de repede .

Apropos, chiar ma gandeam aseara la voi. Ca am vazut in una din pozele voastre ca se jucau copiii cu Play-Doh. Pe Lisa nu o interesa veci asa ceva la grupul de joaca. Asta pana saptamana trecuta, ca a luat un sucitor de jucarie si i-am aratat ce si cum sa faca, apoi am ajutat-o sa taie diverse forme etc. I-a placut, asa ca ieri i-am luat si eu. O sa incercam azi acasa, sa vedem ce iese si cum ii place.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

ziua buna tuturor.
erina - ms de urari.abia astept sa ne vedem.spor la mutat!
adimercedes - eliza e mai bine, a inceput sa mai inteleaga ce-i spun...face progrese.in rest, nimik deosebit.
rox -

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)

Gabitz, super vestile! Kineto mai faceti? Cum mai e cu mersul? Ca eu imi tot amintesc filmul ala in care ea impinge la jucaria aia apoi se da disparuta E o scumpa!!!

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Betty, felicitari pt evolutia lui Mario. Si lingvistica, si "fiziologica" . Cum e cu unghiuta? Lisa stiu ca a facut antibiotice (prima data in viata ei ) pt asa ceva... Cu gradi ce vesti mai aveti? Tu cum esti cu sarcina?

Mandarinutza, super dulce Antonia. Cum spala ea vasele, scumpa de ea

Aeperju, am vazut pozele de la nunta. Ati fost frumosi rau! Mai ales TU!!! Cand te-am vazut mi-a venit instant in minte melodia aia "Lady in Reeeeeed" - super!

Bebeka, tare dulce Rebekuta! Ce mult a crescut si ce vorbareata e ea . Lisa vb mult acasa, dar pe afara e cam retinuta . Nu am incercat sa o filmez cand vorbeste...

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Acu' 2 nopti s-a trezit Lisa pe la vreo 2 pt toaleta si apoi am dus-o in patul ei. Am adormit langa ea, asa chircita si inainte sa ma trezesc m-a luat un carcel la incheietura genunchiului drept de imi venea sa urlu! Si azi ma mai doare!

Aseara am adormit langa ea, pe la 8 si... M-a trezit sotul pe la 12, sa ma mut, daca vreau. M-am dus si am facut un dus, am scos hainele din masina, ca le spalasem la amiaza, am baut apa, ca sunt ca o camila de setoasa si apoi in pat. Am avut noroc ca Lisa s-a trezit doar la 6 pt toaleta, apoi iar somn.

Insa numai seara/noaptea anunta ca face. Adica se trezeste inainte sa faca, dar nu mai zice ca face. Si ziua nu mai zice nici pas, de unde anunta wee-wee inainte si pooh dupa . Cred ca o sa ii iau chiloti din aia speciali, sa simta pe pielea ei . Insa am asa o senzatie ca imi dau de lucru .

No, am fugit ca ma asteapta turnul de acte si listele de emailuri.

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
adi - am terminat cu kineto.ieri am avut ultima sedinta.acum merge frumos...
azi m-am trezit cu noaptea in cap sa pregatesc ghiozdanelul pentru gradi.
va pup.s-a trezit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Am fost o zi la Bucursti, am cumparat gresie si faianta pt renovarea apartamentului si mobila pt copilasi de la Ikea, plus un dulap de haine pt mine
mai avem de luat o groaza...dar am zis ca incet incet ne organizam, in timp, acuma important e sa ptem locui cat de cat in casa noua:)
(acuma stam in casa opt , asa a invatat-o sor'mea pe Sofia)

Alinush, Gh n-a vazut biberon! la 6 luni canuta avent, si pt ca nu a vrut-o, canuta de la nuk, are un cioc moale de silicon.Asa ca sa nu o inveti pe Doris cu bibe ca n-are niciun sens, tzatza pana la 6 luni, si dupa aia incet incet apa in canuta. Alt lapte mai incolo, nu ii aduce niciun beneficiu lapte praf, mai bine mulgi tu si ii lasi daca vrei un pic de libertate.
Pt Teo, iti iei sling sau wrap. Adica pui bebelusa in wrap si ai maini pt TEo. In primele luni nici nu-ti trebuie carut pt Doris, ci doar pt Teo.SAu iti iei carut de gemeni daca mai sta Teo in el:))

revin.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

neatza.
adi - am terminat cu kineto.ieri am avut ultima sedinta.acum merge frumos...
azi m-am trezit cu noaptea in cap sa pregatesc ghiozdanelul pentru gradi.
va pup.s-a trezit....

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)

Gabitz, super vestile!!!! Ma bucur ca lucrurile s-au aranjat pana la urma! Si bafta multa cu gradi!!!

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Mandarinuta superbe pozele din Grecia! Antonia e o frumoasa expresiva!!! Mi-au placut mult complexul unde ati stat, peisajele, excursia la pestera, Antonia adormita pe plaja si calarepe rinocer.
Sunteti doua frumoase si trebuie neaprat sa imi spuneti de unde ati luat rochitele alea minunate in care erati imbracate.

Yaia, bine ai revenit!!! Sa iti fie de bine relaxarea si lectura!!!

Gabitz ce emotii sa pregatesti ghiozdanelul oentru gradinita!!!

Betty vacanta placuta!!!

Sabina sa iti fie de bine cumparaturile!!! Spor sa reveniti repede in casa renovata.
Eu ma gindeam ca de la 19 ani incoace asta chiar e casa cu numarul noua in care ma mut!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Adimercedes, cu siguranta Lisa va anunta din nou ca face!!!
Sper sa treaca durerea de la genunchi si sa reusesti sa faci totce ti-ai propus!

Am vazut ieri pozele Lisei de le e-mail!!! E o dulceata absoluta!!! Mi-a placut mult filmuletul cu pista de aterizare si cel in care maninca ceva supa. E uimitor cum intelege sa stea cu gurita deasupra farfurieli si ce bine papa singura!!! Am vazut-o si gatind fructe de mare!!! Super!!! Dariei mi-a fost frica sa ii dau inca.
Mi-a placut mult si burtica ta de 26 de satamini.Pup frumoasele!!!

Ieri Daria a zis ca face kk, iar am pus-o pe olita, am stat un sfert de ora nu a facut...S-a ridicat si deodata vad ca se screme, am pus-o imediat si desi vroia sa se ridice am stat acolo cu o carticica si a facut!!!
Ea e o bisnuita sa faca kk numai din piciare de aceea ii este greu sa faca la olita sau reductor!!! Cel mai interesant pentru ea e sa spuna pa pa la kk si sa traga apa!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput