Dulceturi si papanasi (317)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Adimercedes scuze pentru mesajul destul de aiurea. Pasajul cu Daria urma dupa asigurarea ca Lisa va anunta din noucaface kk, pipi!
Multumim pentru pozele de pe e-mail!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Noi suntem bine, ieri am fost in Moghioros iar restul zilei am umplut citiva saci.
Seara i-am dus la apt. Daria s-a lovit incercind sa se catere pe un taburet desi ii spusese tati ca nu are voie. Dupa am plecta in Herastrau, am luat masa si ne-am plimbat pina tirziu.

Astazi trebuie sa mai impachetez si sa pun la loc lucrurile gazdei. In seara asta nu facem nici un transport pentru ca are sotul fotbal.

Va doresc o zi usoara si numai bine!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Saru' mana Adimercedes! Esti prea draguta!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Adimercedes, cu siguranta Lisa va anunta din nou ca face!!!
Sper sa treaca durerea de la genunchi si sa reusesti sa faci totce ti-ai propus!

Am vazut ieri pozele Lisei de le e-mail!!! E o dulceata absoluta!!! Mi-a placut mult filmuletul cu pista de aterizare si cel in care maninca ceva supa. E uimitor cum intelege sa stea cu gurita deasupra farfurieli si ce bine papa singura!!! Am vazut-o si gatind fructe de mare!!! Super!!! Dariei mi-a fost frica sa ii dau inca.
Mi-a placut mult si burtica ta de 26 de satamini.Pup frumoasele!!!

Ieri Daria a zis ca face kk, iar am pus-o pe olita, am stat un sfert de ora nu a facut...S-a ridicat si deodata vad ca se screme, am pus-o imediat si desi vroia sa se ridice am stat acolo cu o carticica si a facut!!!
Ea e o bisnuita sa faca kk numai din piciare de aceea ii este greu sa faca la olita sau reductor!!! Cel mai interesant pentru ea e sa spuna pa pa la kk si sa traga apa!!!

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Adimercedes scuze pentru mesajul destul de aiurea. Pasajul cu Daria urma dupa asigurarea ca Lisa va anunta din noucaface kk, pipi!
Multumim pentru pozele de pe e-mail!!!

Erina, multumim pt aprecieri. Multumesc si pt incurajari. O sa fie bine, doar ca ma dispera uneori. Azi a facut pp jos, langa toaleta. A tot stat si nu a facut, iar eu am venit pana jos sa iau cana ei de apa. Si s-a isterizat, a tipat, a facut circ masjor. A fost f afectata. In fine, o sa treaca...

Pup fetele cochetele

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Erina, sa va mutati cu bine si sa va mearga totul ca pe roate! Pup!

Mergi la inceput

Andrei la cresa:

- luni totul bine, curios, dupa-amiaza abia astepta sa plece acasa;
- marti, mare circ, plansete si urlete, greu tare;
- miercuri, plans putin dar le-am explicat celor de acolo sa-l ia cu vorba buna , cu joaca si s-a potolit.

Doamne ajuta sa fie bine in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Prima zi fara febra,insa Erika intoarsa pe dos de azi-dimineata.
Intr-un cuvant m-a terminat...cred ca a fost si stresata/plictisita...de duminica n-am scos-o afara.Azi e mai racoare si am s-o scot la o plimbare.
Erina felicitari pentru kk in olita!
Noi de-atunci de cand spuneam ca mi-a cerut la oala 2 zile consecutiv...iar a venit o perioada in care refuza sa-mi zica pur si simplu,daca e fara scutec/chilotel face kk pe jos si apoi incepe sa planga.Continui insa,descurajata...dar pana la urma trebuie sa se invete.Aveam mari sperante ca se va dezvata pana vine bb2,acum sunt multumita daca se dezvata pana intra la scoala
DAr asta este si placerea Erikai,sa duca kk din olita la toaleta,sa apese pe buton si sa ii faca "bye-bye".

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. cu Lisa Maria si mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu sunt foarte prinsa, insa am reusit sa vad pozicile cu fete frumoase foc.

In rest nu prea apuc sa postez, important este sa fie toata lumea bine. Noi suntem ok in mare, maine merg cu Andrei sa vedem ce e cu manuta. A facut eczema mare si il cam mananca, sper sa scape de fase.

Pe tata il muta azi la cealalta clinica, am emotii cu drumul si transportul si pana se instaleaza acolo. Mai are doar putin lichid la pericard, oricum s-a resorbit simtitor, iar plamanii sunt bine acum. Pulsul tot cam mare.

Va pupic, ca am mult de munca si aveam si un masaj in plan.

PS Adi, nici pe Andrei nu il pasioneaza plastilina, insa atunci l-a tentat pentru ca se juca Alex. Si chiar si asa lui ii placeau mai mult cutiile, nu se omora cu modelajul.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani lui Stefan, Gabitz!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Lisa e mortala pe scutter,apoi ce cuminte papa ea supa miso...Erika rar imi cere iar cand este pe masa mai mult de 2 linguri nu serveste.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. cu Lisa Maria si mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007)

Mergi la inceput